- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
- 303
- Konu Sahibi bademkraker
-
4 aylik, cok erken değil mi?bakıcı bulun.
Suan için çok uyumlu bir bebek..çok keyifli vakit geçiriyorum. .6 ay bir şekilde borca girersek ne olur ki sanki diyorumValla benim tek bildiğim eğer bebeğiniz hareketli ve durmayan bir bebekse tillahı gelse bakamaz.
Bakarız diyen anneniz de baktırsanız bile kayınvalidenizden de laf duyarsınız.
Yani onlara güvenmeyin.
Ya bakıcı tutup işe döneceksiniz ya da kreş.
Kötü senaryoları söylemiyorum bile hastalık vb durumları.
Çocuk meselesinde hayatımın dersini aldım’ başkasının ipiyle kuyuya inilmez’.
Kv ye baktırmadı lafında ne gibi bi sıkıntı var ben anlamadım. Belki kadın memnun bile olcak. Bazı ananeler babaneler bakmak istemeyebiliyor. Ben de ileride istemem şahsen torunuma bakmayı.Suan için çok uyumlu bir bebek..çok keyifli vakit geçiriyorum. .6 ay bir şekilde borca girersek ne olur ki sanki diyorum
Ya da 6 ay annem baksa sonra ayrılsam ücretsiz izine..KV baksın istemiyorum bir tartışma çıkar eşim taraf tutar diye.
Ama hep annem baksa da bu sefer "adım kv baktirmadı olur..adım baktirmadı olsa ne olacak diyorum bir taraftan ,bana zamanında onca laf demis..Kafam geliyor gidiyor
Özel sektörde olsanız anlayabilirim ama ücretsiz izin imkanınız var hem annelere hem de bakıcıya bırakmak için çok erken tabi ki.4 aylik, cok erken değil mi?
Benim şuan iki bebeğim var ve bakıcılar bizi istemediği için anneanne babaanne destekli büyütüyorduk büyük oğlumu, gündüz gidip akşam dönüyordu.Suan için çok uyumlu bir bebek..çok keyifli vakit geçiriyorum. .6 ay bir şekilde borca girersek ne olur ki sanki diyorum
Ya da 6 ay annem baksa sonra ayrılsam ücretsiz izine..KV baksın istemiyorum bir tartışma çıkar eşim taraf tutar diye.
Ama hep annem baksa da bu sefer "adım kv baktirmadı olur..adım baktirmadı olsa ne olacak diyorum bir taraftan ,bana zamanında onca laf demis..Kafam geliyor gidiyor
Evet bir kızım var allah uzun ömür versin..6 ay içeri girsek ne olur di mi..doya doya bakayım kızıma. .Özel sektörde olsanız anlayabilirim ama ücretsiz izin imkanınız var hem annelere hem de bakıcıya bırakmak için çok erken tabi ki.
Ev almışsınız hem de iki tane. Hayatta tutunacak bir dalınız olmuş. Üç beş ay borçlansanız ne olur ki? En azından 9-10aylık olana kadar izne çıkın bence.
Valla bakmak istemese bile baktirmayinca istemiyor diyebilecek bir yapıda. .bu benim aslında çok umrumda değil ..hele ki bana dediklerinde n sonra ..ama işte çok zor bir hayat sürmüş ya ,yine de bir tarafım kızsa da uzuluyorKv ye baktırmadı lafında ne gibi bi sıkıntı var ben anlamadım. Belki kadın memnun bile olcak. Bazı ananeler babaneler bakmak istemeyebiliyor. Ben de ileride istemem şahsen torunuma bakmayı.
Ben 24aylık izin yazdım. Birikimden yiyoruz tak geldiğinde başlayacağım:) Bu süre zarfında istediğiniz zaman izni bozup tekrar izne çıkabilirsiniz.Evet bir kızım var allah uzun ömür versin..6 ay içeri girsek ne olur di mi..doya doya bakayım kızıma. .
Teşekkür ederim.aklın yolu bir valla..topu topu 15 20 bin içeri gireriz..2 yıl ücretsiz izin en mantıklısı..dediğiniz gibi baktım olmadı dönme imkanım var..peki siz 2 yıl evde sikildi niz mi? Ya da sıkılmaya vaktiniz oluyor mu? 13 yıldır çalışıyorum evde oturmak garip geliyor aslindaBen 24aylık izin yazdım. Birikimden yiyoruz tak geldiğinde başlayacağım:) Bu süre zarfında istediğiniz zaman izni bozup tekrar izne çıkabilirsiniz.
Anne sütü alıyorsa süt sağmak zor iş (yapanlara helal olsun) hele anne sütüne doysun(doyum olmuyor da anladınız siz) çocuk ek gıdayı almaya alışsın iki öğünü otursun 9 aylık gibi işe başlarsınız. İlk annelerle denersiniz o sırada borçlar toparlanır gerekirse tekrar ayrılırsınız.
Kişilik gelişimi için bence ilk iki yaş çok önemli. Bebeğim benim kurallarım benim bakış açımla büyüsün isterim.
Sağlıkla büyütün.
Ben şu an iznin yarısında sayılırım.Teşekkür ederim.aklın yolu bir valla..topu topu 15 20 bin içeri gireriz..2 yıl ücretsiz izin en mantıklısı..dediğiniz gibi baktım olmadı dönme imkanım var..peki siz 2 yıl evde sikildi niz mi? Ya da sıkılmaya vaktiniz oluyor mu? 13 yıldır çalışıyorum evde oturmak garip geliyor aslinda
Baktım profilinize bebeğiniz 8 aylik..sağlıkla buyut ürsunuz umarım..benim annemlerin yazlıgı 3 saat mesafede..ama kışın oturdukları yer 16 saat..İşyerim evime 1 saat uzakta ,arkadaşlarım da o çevreden. .ama komsularim var dünya tatlısı 2 tane..kızımı da cok seviyorlar..biri bakar kızıma hatta,gerçi konuşmadım henüz. .burası sakin küçük bir sahil ilcesi..emekli olunca tasinacagim denilen türden.Ben şu an iznin yarısında sayılırım.
Doktora yapıyorum akşamları müsait olduğumda tez ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Eğer çevrenizde arkadaşlarınızın oturduğu, yürüyüş imkanı olan bir semtte oturuyorsanız sıkılmazsınız. Her sabah kanguruya oğlumu atıyorum ekmek almaya diye çıkıp bir tur atıyoruz. Akşam üzeri de bebek arabasıyla turluyoruz. Çevreniz yoksa şehrin imkanları azsa sıkılabilirsiniz çocuk bakımı için sıkılma demeyelim de bunalabilirsiniz. Ayda bir kez beş gün-bir hafta kadar anneme gidiyorum 1saatlil mesafedeler. O zaman rahatlıyorum:)
6 ay kredileri kalmis.zaten bi eviniz varken neden krediye girip yeniden yıllarınızı ipotek edersiniz anlamam.
6 ay kredileri kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?