sizce ne yapmaliyim

Şu durumda zaten Ücretsiz izne çıkmak maddi olarak sizi çok zorlamaz mı ?
Kv den madem rahatsızsınız annenize baktıran .
Kv laf ederse de duymayın .

Baktım profilinize bebeğiniz 8 aylik..sağlıkla buyut ürsunuz umarım..benim annemlerin yazlıgı 3 saat mesafede..ama kışın oturdukları yer 16 saat..İşyerim evime 1 saat uzakta ,arkadaşlarım da o çevreden. .ama komsularim var dünya tatlısı 2 tane..kızımı da cok seviyorlar..biri bakar kızıma hatta,gerçi konuşmadım henüz. .burası sakin küçük bir sahil ilcesi..emekli olunca tasinacagim denilen türden.
Dediğim gibi hayata dair yatırımlarınızı zaten erkenden yapmışsınız. Artık yatırımınız çocuğunuz:) Benim eşim de çalışmıyor şu an. Aylık 2bin bursum var ve 30bin kadar ayırdık yettiği kadar artık. Zaten şu an dayanamazsınız bırakmaya.

Bizim de şuan tamamen yatırım için aldığımız bi evin kredisi var,ikinci bebeğim olursa ücretsiz izine çıkmayı planlıyorum iki yıl,eşime gerekirse evi satarız ,çok düşünemicem bu konuyu dedim çünkü beş yıllık bi kredi ve daha 8 ay ödendi,sizin gibi altı ay kalmış olsa hiç umursamam heralde,bizim dönem uzun diye gözden çıkarttım evi,ilk bebeğimi çalışırken büyüttüm hiç gerek yokmuş o ekşınlara.

Ev borcu, araba borcu, market, ev giderleri vs borçlar ödenir gider ama bebeğinizin size ihtiyacı var. Siz bakın evladıniza. Çünkü onun bebeklik dönemi uçup gidecek hiçbir şey anlamayacaksiniz.

Bizim de şuan tamamen yatırım için aldığımız bi evin kredisi var,ikinci bebeğim olursa ücretsiz izine çıkmayı planlıyorum iki yıl,eşime gerekirse evi satarız ,çok düşünemicem bu konuyu dedim çünkü beş yıllık bi kredi ve daha 8 ay ödendi,sizin gibi altı ay kalmış olsa hiç umursamam heralde,bizim dönem uzun diye gözden çıkarttım evi,ilk bebeğimi çalışırken büyüttüm hiç gerek yokmuş o ekşınlara.
Hayat kısa haklısın valla..yüzde 90 dim buraya yazarken ücretsiz izin konusunda..yani 6 ay çalışıp sonra mı ayrılsam diyordum..

Ben 35 yaşındayım tüp bebekle bebek sahibi oldum hamileyken işten çıkardılar tazminatımi ödeyerek, ise iadeyi kazandım baslatmadilar tazminatimi ödeyerek.yani biraz birikmis vardi bitirdik ev kira tek maaş bir de kredi var bize 2500 kalıyor. ÖzetlediM ki burdan konuşalım diye. Yaşınız 37 elbet çocuğunuz olabilir ama tek çocukla da kalabilirsiniz sadece 6 ay sonra geliriniz 2750 artacak bu bile size yeter. Anın tadını çıkarın ücretsiz izin alın çocuğunuzu doya doya büyütün bu anlar geri gelmez

Ben 35 yaşındayım tüp bebekle bebek sahibi oldum hamileyken işten çıkardılar tazminatımi ödeyerek, ise iadeyi kazandım baslatmadilar tazminatimi ödeyerek.yani biraz birikmis vardi bitirdik ev kira tek maaş bir de kredi var bize 2500 kalıyor. ÖzetlediM ki burdan konuşalım diye. Yaşınız 37 elbet çocuğunuz olabilir ama tek çocukla da kalabilirsiniz sadece 6 ay sonra geliriniz 2750 artacak bu bile size yeter. Anın tadını çıkarın ücretsiz izin alın çocuğunuzu doya doya büyütün bu anlar geri gelmez
Haklısın canim.zaten niyetim tek çocuk allah uzun ömür versin saglikla..Eşimin maaşı krediye gidecek 6 ay boyunca..geriye 750 tl kalacak bu süre içerisinde , o açıdan acaba dedim 6 ay çalışıpta mi ücretsiz izine ayrılsam. .bir şekilde toparlanir .

Back
X