Hiç mi oluru yok sizce ? Olgunluğu prestiji hosuma gidiyor güçlü bir adam yaş farkı için mi öyle dediniz ?
bence yok.Hiç mi oluru yok sizce ? Olgunluğu prestiji hosuma gidiyor güçlü bir adam yaş farkı için mi öyle dediniz ?
Aynen baya kiskanc öyle trip atar gibi degilde açıklayarak şöyle şunu yapma diyor .Gerçi ikisi de aynı kapıya çıkıyor.İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın. Daha çok gençsiniz. Ne doktorlar mühendisler gelir ama bu güzel yıllarınız,okul fırsatınız vs zor. Ayrıca 33 yalındaki adamın da ergen gibi onu yapma bunu yapma falan demesi
Hiç mi oluru yok sizce ? Olgunluğu prestiji hosuma gidiyor güçlü bir adam yaş farkı için mi öyle dediniz ?
Ya benim için 12 yaş fazla normalde asla istemem ama benim için mantık daha önemli çoğu erkekten daha farklı geliyo bana güçlü zeki bir erkek normalde 12 yaş baya fazla farkındayım ama kolay kolay vazgeçemeyeceği gibi.Sana bağlı, ne istediğine bağlı.
Bana göre +/-5ten fazlası ı ıh.
Aynı nesilden olmak isterim ben.
Ya benim için 12 yaş fazla normalde asla istemem ama benim için mantık daha önemli çoğu erkekten daha farklı geliyo bana güçlü zeki bir erkek normalde 12 yaş baya fazla farkındayım ama kolay kolay vazgeçemeyeceği gibi.
Doğru haklısınızOffff ne yapsan acaba? Adam beş yıl beklese 40 A dayanıyor. Sen beklemesen bildiğin çocuksun.
Yoo evlenemem ki zaten ailem öyle bir şeye izin vermez ailem eğitimli insanlar üniversiteyi bitirsem bile 2 yıl mesleğimi elime almadan evlenmemi istemezler.Onu ikna etsem 3 ,4 yıl sonra onunla evlenmek zorunda kalicakmisim gibi hissediyorum ama ayrilsamda sanki büyük bir şey kaybediyormusum gibi...Olmaz aman ilerletip de başını yakma.Yolun başındayken bitir yaş farkı çok hem evlilik istiyor sen daha çok küçüksün
Adami oyalaama evlenmek istemiyorsan. Beliki evlenmek istiyor senide onemsiyor.. aşik degilsen ayril derhal !Herkese merhaba , ben 21 yasinda kendi yasitlarinda ki erkeklerden sıkılmış bir genç kızım. 1 aydır hayatimda 33 yasinda bir adam var ben öğrenciyim o ise bir doktor.33 yasinda olmasına rağmen çok hareketli kamplara gidiyor bol bol geziyor vs. Komikte biri o da beni eğlenceli buluyor birlikte eglenebiliyoruz cok da zevk aliyoruz buraya kadar güzel . Problem kisimlari da şunlar beni sıkıyo , şunu bunu yapma, her şeyi birlikte yapalım , beni kendi ortamina sokuyor arkadaslariyla tanistiriyor istrmedigim halde . Ben rahat bir 5 yıl kadar hiç evlilik düşünmüyorum ama o her seferinde ciddi düşündüğünü ya belli ediyor yada direk söylüyor . Gelecekle ilgili olanlar yapıyor bizimle ilgili .Onunla birlikte olmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum sizce yaş farkını takmalimiyim tip olarakta genele gore yakışıklı yani görünüş olarak genç gözüküyor.Off napim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?