Sizce ne yapmaliyim ???

Valla bilmiyorum artık bu erkeklerden gördüklerim mi beni bu kadar karamsar yaptı ama
İyi niyetli düşünmeye çalışıyorum
Yine de 33 yaşında bir doktorun (prestijli dediğine göre)
21 yaşında bir üniversite öğrencisine yanaşması acayip geliyor
Fazla mı kötü düşünüyorum bilmiyorum ya ama kendi yaşına yakın kadınları kafalayamıyor mu, bir eksiği mi var yani

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz belki de ben saflık yapıyorum belki de bu konuyu açmak için acele ettim .Bir yanlışını görürsem söyledikleriniz aklıma gelecek teşekkürler

Yoo aslında
Nasıl bir prestiji var mesela?
Doktor olmasına mı bayıldın sen bu adamın doğru söyle
Yoo doktorluk güzel bir meslek kabul ama benim ailemde de bir suru hukukcu var soylemek istedigim kendinden cok emin mesela girdigimiz ortamlarda çok saygı duyuyorlar ona ses tonu kendinden emin tavırları beni çok çekiyor diyorum ki bazen tamam 33 yasinda yaş farkınız çok fazla bağlanma ama sonra diyorum ki bir daha böyle bir erkeği nerden bulacaksın .Bir de karakteri davranışları , kendineden emin hali babama çok benziyor ve bu da beni daha güvende hissettiriyor .

Peki ,yorum için teşekkürler

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz belki de ben saflık yapıyorum belki de bu konuyu açmak için acele ettim .Bir yanlışını görürsem söyledikleriniz aklıma gelecek teşekkürler

Anladım
Ben seni suçlamak için de demedim aslında
Öyle anlaşıldıysa kusura bakma
Çünkü senin yaşlarındayken ben de böyle yaşça büyük birinden etkilenmiştim
Tecrübeden olsa gerek çok iyi niyetli bakamadım
Bir de babana benzetmen falan bana çok sağlıklı görünmedi
Yani karşındakinin otoriter ve kontrolcü tavrı bana manipülatif göründe
Bence dikkatli ol
İlle kötü bir adamdır demiyorum ama çok iyi niyetli de düşünemiyorum

Yoo biliyorum yorumunuz için teşekkür ederim.

33 yasinda olmasına rağmen
Allah aşkına bu nasıl bir cümle ya... 33 yaşın nesi var ki "rağmen" deniyor?
Kaldı ki yaratılış itibariyle bir erkek 30 yaş sonrası hayatında yükselişe geçer, 35-40 ta zirveye ulaşır ve *kendisine iyi bakan kendisini geliştiren* bir erkek yaşı 60 a gelsede o seviyeden pek düşmez. Biraz insan anatomisi öğrenmenizi tavsiye ederim.
Adamda hiçbir sorun yok anlattığınıza göre. Yorumları okumadım tabi. Kötü niyetli ise bırakın bakın yolunuza.
Ha siz sevmiyor ama prestij peşindesiniz orası ayrı. Malum memlekette doktor fetişi var. Kızlarımız doktorlara bayılır.

Dürüst olalım güçlü bir erkekle evlenmek istemeyen kiz yoktur diye düşünüyorum .Ordaki "Rağmen " kelimesinde genel olarak haklisiniz o mana da kullanmadim ama.

Dürüst olalım güçlü bir erkekle evlenmek istemeyen kiz yoktur diye düşünüyorum .Ordaki "Rağmen " kelimesinde genel olarak haklisiniz o mana da kullanmadim ama.
İster doğrudur. Hatta kızların ipsiz sapsız serserilerin peşinde heba olmasına çokta üzülüyorum.
Fakat sırf bununla olmaz. Sevmek lazım. Adamla aynı yatağa girince prestij kurtarmaz. En basitinden bir işiniz var ve çok prestijli. Fakat severek yapmıyorsunuz. Bu işte mutlu olabilir misiniz? Ki evlilik bu kadar basit bişey olmayacak.
Evet Mantık evliliği denen bişey var ve bunun adını hangi dahi beyinli mantık koydu bilmiyorum ama sevmeden evlenmek kadar mantıksız bişey yok.
Kısacası seviyorsanız ve iyi düzgün bir insansa devam edin. Yaş vs bunlar hikaye zaten takılmayın.

Tip falan önemli değil ama ben yaş ilerledikçe farkın önemli olmadığından yanayım ama sizin yaşınızda bence yaş farkı çok 31 e 43 olsaydı fark falan yok derdim ama sizin o aşamaya gelmeniz için yıllar lazım .

Onu aslında seviyorum yani en azından onunla birlikteyken mutluyum bazı hareketleri dışında benim içinen büyük sorun yaş aslında ordaki rağmen kelimesini kullanma sebebin de bu zaten benden 12 yaş büyük olmasına rağmen benden daha hareketli daha heyecanlı vb. Bu yüzden zaten iki arada kalıyorum.Hem yaşı benden bu kadar fazla hemde aşırı olgun olsa ayrilirdim .Bu hareketleri beni muallakta birakiyo ama ...

Haklı olabilirsiniz .Yorumunuz için teşekkürler

Aaaa merhaba ingilizce bilen nöröbilimci psikolog sisterım nasılsın? :)
Yine ilmini konuşturmuşsun helal olsun
Yalnız bir eksiği mi var diyorsun ya hani, yani kendi yaşına yakınları bırak çıtır kızları bile kafalayabildiğine göre, mantıken eksiği değil fazlası bile var olmuş olmuyor mu?
Yani tabiki yinede sen bilirsin. sonuçta nöröbilimci psikolog (ingilizce bilen) olan sensin

Bu senin kararın senin istediğin ama bak dediğim gibi yaş buradaki en son sorun edilecek şey. Hatta sorun bile değil.
Yaş olayına erkek ve kadın için aynı bakamazsın. Kadınların gençlik yaşı ve erkeklerin gençlik yaşı bir değildir. Yaratılış olarak erkekler daha geç olgunlaşır, sonrasında ise kendisine baktığı ölçüde zor ve geç yıpranır.
Gerisi sana kalmış.

22 yaşındayım 30 yaşında bir adam benden hoşlansa soğurum hiç de 30 yaşındakilere göre çocuk olmamız lazım.(hadi sen böyle düşünme umursamıyor ol bu benim düşüncem)
Artı senden kaç yıl tecrübeli zaten çok fazla avantaj veriyosun. Prestij bir kriterin değildir diye düşünmek istiyorum ve her şey harika bile olsaydı kısıtlama vs diyorsun yine olmadı.Maalesef.

Anladım .Yorumunuz için teşekkürler.

Ya prestij tabiki de benim için bir artı ama ben de mesela iyi bir üniversitede psikoloji okuyorum ve gayette başarılıyım ben ayakları üstüne basan olgun ama canlı bana çok şey kalabilecek bir erkek istiyorum hayatimda ,bunlar da onda var.

Görümcem ucarak 18 yasinda 33 yasinda muhendisle evlendi. Tabii adam cok otoriter ne isterse yaptiriyor. Gorumcem evlilik insanı olduğu icin ol dese ölür o yuzden oluyor. Eger sen oyle bir tip degilsen sakin derim!!! Hemen cocuk yaptirdi cocuk 3 yasinda ikincisini istiyor adam. Benim yasim gidiyor diyor, o da pek niyetli degil ama kocamin yasi geciyor diye basladi çalışmalara. Eblilik cok farklı bu yas farki olan insan eblilikte seni çok kasar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…