Abimin kayinbabasi esime kazik atti. Ailem bu ise karismadi. Esim o adamla bi anlasma yapmis, benim bile haberim yoktu kimsenin haberi yoktu. Sonra bu adam esime anlastiklari parayi vermedi. Bu olayda benim ailem karismadi yani adamadan bisey demediler. Aile ici diyede bisey demek istemediler, esimde zaten kimseye anlasma yaparken sormamis. Ailem karismadi diye esim ailemle gorusmek istemiyor benim ailemde esimin bana yasattiklarindan sonra bide esimin onlarla gorusmek istemedigini ogrenince bizde onu gormek istemiyoz gelmesin ozaman dediler. Yakinda bir nisanimiz var kuzenimin. Esim tutturdu ben onlarin masasina oturmem diye ama bende otururum dedim cunku sen haksizsin dedim yani okadar kotu ne yaptilarki sana dedim. Tutturdu ben ayri masada oturcam diye bende hayir dedim. Sizcede sacma degilmi? Otursun konusmasin kimseyle yani kendi baslatti. Tukurdugunu yalamazmis bilmem ne. Onca sey yapti bana asil ailem onun yuzune tukurmeli sinir oluyorum ya. Bana gore ailemin karismamis olmasi bukadar abartilacak bisey degil. Esim tutturmus erkek evladinin basi agrimasin diye kiz evladlarini dusunmediler felan. Benim ailem tabikide beni dusunur ama bu oyle kiyasliyacak sey degil bana gore. Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz simdiden tesekurler okudugunuz icin.