Evet arada kaldim cidden ama ben yinede esimin dusundugu gibi dusunmuyorum ama onu anladigimida kac kez soyledim ona. Zaten gidip gelme felan yok esim gorusmek istemuyo demistim onlarda o istemiyosa bizde istemiyoz ozaman demislerdi. Ama ayri masaya oturmak cok sacma geliyor iste ve abartili buluyorum. Yani kendisinin yaptiklarina karsilik benim neler yapmam gerek bir bilseniz. E ozaman yapsaydin diyceksiniz dogru ama iste ben yapici olmaya calisiyorum hep biseyler duzelsin diye ne bilim cok sIkIldim artik hayatimdan. Hic boyle hissetmemistim, yasama sevincim gitti esimin yaptiklari yuzundenSimdi esinizin karakterini bilemeyecegim ama her ne olursa olsun esiniz bir emek sarf etmis ama parasini alamamis,bu kisimda bir sahtekarlik yok. Kumar parasi,uyusturucu parasi,fuhus parasi degil yani. Aileniz bu konuda haksiz,kimse is yapmak icin onay istemez ki. Borc para verilecek olsa tamam ailenize hak verebilirdim ama bu tamamen isle alakali bir olay. Sanki esiniz her is yaptigi insani sizin ailenize mi soruyor? Aileniz bu tavriyla dunurlerinin yaptigi emek hirsizligini desteklemis oluyor,sessiz kalmak da desteklemektir. Sizin adiniza uzuldum cunku arada kalmissiniz cok kotu bir sey