Sizce ne yapmalıyım?

Ne sacma bir iliski ya. Ayrilin bir sure ikiniz de kimseyle gorusmeyin mumkunse. Biraz akillaninca olgunlasinca evlilik dusunun tabi birbirinizle degil

Askerler hayatta sizin gibi kizlari almaz bunu soyluyeyim bastan alinma kirilma.kendin diyorsun her lafim yalan cok erkekle konustum diye.asker esleride adker gibi disiplinli olmak zorunda. Girdigimiz ortamlara kadar arastirildi dikkat ediliyor ben arkadaslarimla bile gorusmuyorum.saatli girer cikarim isyerinde duzgun davranirim.yani oyle kolay degil bu hayata siz alisamassiniz. Oda zaten fatkina varacaktir yani.

Valla tek bir yalaniniz olsa tamam diyeceğim bir hatadır yapmış. Neyse yargilamak bana düsmez erkek arkadasinizin sizi aldatmadigi ne malum ? Bir de ikide bir yazilmaz bana zaman ver diyen insana kendinizden soğutursunuz bir süre hic yazmayın ona gönderme yapmayın dönesi varmış döner

Almaz derken lütfetmişler yani asker esi olmak bir statü/lütuf değildir. Konu sahibinin davranışları ne kadar yanlışsa sizin üslubunuzda o kadar yanlış. Sizin arkadaslarınizla görüsmemeniz saatleriniz "düzgün davranmanız" asker esi olmanıla alakası yok siz kendinizce bir statü edinmissiniz bu statüyü korumak icin bunları yapmaya şartlandirmissiniz kendinizi. Asker esi,cocugu olan bir sürü tanidigim var hicbiri de bunu statü olarak görmüyor ksndinden ödün vermiyor. Babasi yüksek rütbeli asker olan bir arkadaşım gayet barlara gidiyor mini etek giyiyor erkek arkadaslarıyla takılıyor hic babasi karışmaz bile

Askeriye disiplinli bir ortamdir hanimefendi. Herkes dilediginj yapmakta ozgurdur ama burda istediginiz asker esine sorabilirsiniz kafamiza gore oyle barlara girip istedgimiz partiye alalen uyeler olup istedgimiz insanlarla gezip dolasamiyoruz.

O çok iyi biri eminim bunlari bilinçli yapmıyor yani gerçekten psikolojisi bozuk ayrıca konuştuğu kizlar gercekten gerizekali aldattığını bildigi halde ayrilmiyorlar ya nolur yardim edin ne yapmam lazim
Ah şu psikoloji bilmide olmasa insanlar ne yapardı acaba?
Yapılan ahlaksızlıkların kılıfı olmuş "psikolojisi bozuk"
Psikolojisi falan bozuk değil ahlak zincirleri kırılmış.Kızlara ad takacağınıza ahlaksız sevgilinizi eleştirin

Şaka misin sen hem yalan soyle, hem aldat ,hem ailesine hakaretler et kendinden sogut, cocugun dengesini boz ,sonra seviyor mu beni soruya gel ! Bi de zaman vermiş ayın 15 ine kadar tefeci misin gün veriyorsun . 18 yaşından 20 yaşına kadar yapılmayacak her şeyi yapmışsın bravo. Sen bu ilişki için ne uygunsun ne de olgun.Allah çocuğu senden soğutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…