- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.127
- 33
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
Mantıklı, onla da muhatap olmamış olurum ama inanın ki asla anlamaz kendisiBen olsam eşi varsa ameliyat olduktan sonra arar yada msj atarım geçmiş olsun nasıl oldu felan diye yeni ameliyattan çıktı rahatsız olmasın diye aramamış olurdum kendisini o zaten anlar mevzuuyu
Eşimin tavrını biliyorum az çok ararsam beni yerlere göklere sığdıramama gibi bir durum olmaz ama aramasam da niye aramadın ara diye baskı yapmazEşime siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Fikirlerinizi alalım derim?
Amaaan amaç onun anlaması değil enişte sizin insanlığınızı anlasın bende önemserim hayırlı olsunlar geçmiş olsunlar bunlar görgü kuralları enişte gündeme getirir bak sen arayıp sormamıştın gelininiz nekadar ince düşünceliMantıklı, onla da muhatap olmamış olurum ama inanın ki asla anlamaz kendisi
Zaten aramayın. Benim merak ettiğim eşiniz bunca iftiralar dedikodular yapıldığında görümcenizle neden irtibatı kesmedi? İkinizde o'nu hayatınızdan tamamen çıkartmalıydınız çoktan. Bence..Eşimin tavrını biliyorum az çok ararsam beni yerlere göklere sığdıramama gibi bir durum olmaz ama aramasam da niye aramadın ara diye baskı yapmaz
Eşim irtibatı kesmişti konuşmuyordu ama ben eşime sen konuşabilirsin senin ablan dedim o da görev icabı gibi konuşuyor mecburiyettenZaten aramayın. Benim merak ettiğim eşiniz bunca iftiralar dedikodular yapıldığında görümcenizle neden irtibatı kesmedi? İkinizde o'nu hayatınızdan tamamen çıkartmalıydınız çoktan. Bence..
Haklısınız benim de içimden gelmiyordu zaten atmamak en iyisiSamimi hislerle atılmayacak bir mesajın ne önemi var ki? Sırf bak aramış sormuş desinler diye mi?
Millet ‘desin diye’ bir şeyler yapmayı bıraktım ve çok rahatladım.
Gerçekten içimden gelmeyen bir şeyi yapmıyorum, beni önemsemeyeni de önemsemiyorum.
Bırak ne hali varsa görsün.
Görümce tam bir "seni çöpe atacağım poşete yazık."
Ben olsam aramazdım.
Ben büyüklük bende kalsın der ameliyat olucakmışsın geçmiş olsun diye mesaj atardım ben sonra yine kötü sen oluyosun çünküGörümcemin biriyle aylardır küsüm telefon numarasını da silmiştim, bana iftira atmıştı ve sonrasında diğer aile üyelerini de bana karşı doldurmaya çalıştı. En son eşimin memleketine gittiğimizde hoşgeldin-hoşbulduk dışında konuşmamız olmadı ama kendisi yine 2 3 defa bana laf sokmaya çalıştı ben ise o yokmuş gibi davrandım, ve biz memleketten döner dönmez yine arkamdan diğer aile üyelerini bana karşı doldurma çalışmalarına başlamış, evliliğimin ilk 1 senesinde huzurumuzu da bozdu birkaç kere..
Kendisi yarın ameliyat olacakmış bugün öğrendim geçmiş olsun diye aramalı ya da msj atmalı mıyım? Aslında içimden gelmiyor böyle bişey yapmak çünkü birkaç ay önce ben de ağır bir hastalık geçirdim benle 1 kere bile konuşmadığı gibi eşime de karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi
Siz olsanız ne yapardınız
Eşim konuştu zaten ama benim içimden gelmiyor aramak falan dediğiniz gibi kayınvelidemle konuşabilirimEn fazla kv ni arayıp geçmiş olsun diyebilirsin, kızı sonuçta. Konuşmuyorsanız görümceyi aramaya gerek yok bence.
Çok çok ciddi bir hastalıksa eşinle kısa bir geçmiş olsun yapabilirsin.
Desem de demesem de kötü olacağıma göre bence aramamalıyımBen büyüklük bende kalsın der ameliyat olucakmışsın geçmiş olsun diye mesaj atardım ben sonra yine kötü sen oluyosun çünkü
Aramayın , mesaj da atmayın . Karşınızdaki kötü niyetli anlattığınıza göre , ilk başlangıcında sizin bir etkiniz yoksa , yani vicdanınız rahatsa boşverin . Ama ilk taşı siz attıysanız ilk adımı da siz atın . Aile arasında bu tür tatsızlıklar her zaman daha da artarak devam eder .Görümcemin biriyle aylardır küsüm telefon numarasını da silmiştim, bana iftira atmıştı ve sonrasında diğer aile üyelerini de bana karşı doldurmaya çalıştı. En son eşimin memleketine gittiğimizde hoşgeldin-hoşbulduk dışında konuşmamız olmadı ama kendisi yine 2 3 defa bana laf sokmaya çalıştı ben ise o yokmuş gibi davrandım, ve biz memleketten döner dönmez yine arkamdan diğer aile üyelerini bana karşı doldurma çalışmalarına başlamış, evliliğimin ilk 1 senesinde huzurumuzu da bozdu birkaç kere..
Kendisi yarın ameliyat olacakmış bugün öğrendim geçmiş olsun diye aramalı ya da msj atmalı mıyım? Aslında içimden gelmiyor böyle bişey yapmak çünkü birkaç ay önce ben de ağır bir hastalık geçirdim benle 1 kere bile konuşmadığı gibi eşime de karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi
Siz olsanız ne yapardınız
Gerçekten öz eleştiri yaparım ve karşımda düzmanım da olsa haksızsam, haksızım demekten özür dilemekten asla gocunmayan bir insanım, ama tek bir kötülük dahi yapmadım aksine hep iyi olmaya çalıştım ama karşımda ben seni kıskanıyorum diye açıkça bunu yüzüme söyleyen bir insan var siz düşününAramayın , mesaj da atmayın . Karşınızdaki kötü niyetli anlattığınıza göre , ilk başlangıcında sizin bir etkiniz yoksa , yani vicdanınız rahatsa boşverin . Ama ilk taşı siz attıysanız ilk adımı da siz atın . Aile arasında bu tür tatsızlıklar her zaman daha da artarak devam eder .
Sürekli bunu çekmeye değer mi ? Bu şekilde savaş vermeye değer mi ? Görmezden de gelmek yorucu olur .
Eğer siz de kabahatiyseniz , öz eleştiri yapın , bazı şeyleri karşılıklı alttan almanız lazım . Hastalık vs de bunun için iyi bir fırsat olabilir .
Desem de demesem de kötü olacağıma göre bence aramamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?