- 25 Temmuz 2013
- 13.139
- 53.597
- 798
Hakaret etmedim.hakaret edemezsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret etmedim.hakaret edemezsiniz
Başkalarıyla da yasarsin o duyguları, hemde daha güzellerini yaşarsın. Benim yaşıma geldiğinde de ulan ne mal mal düşüncelere sahipmişim dersin. Hadi eğlenmene bak, erkekleri de çok ciddiye alma. Hele hele söylediklerini. Allahim bi gülme geldihaklisiniz iste ben tamamen duygusal baktigimdan sorun oluyor sanirim
Evet ben 1 aylikken bunu dusundum hatta 4 ay boyunca birbirimize girdik yani benden sana tavsiye cok zor oluyo cokaynen işte bende bundan korkuyorum ilerde pisman olmaktan boşanmak cok daha büyük enkaz
saygısız biriyle olmaz ama bence 17 yaş büyük biriylede asla olmaz 24 yaşındasınız adam 41 yaşında kafalarınız asla aynı değil ve niyetinden emin olun amacı farklıda olabilir sizi ilgi duymasıda farklı bir açıda neysebaya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. Birde baska biri karşıma cikti bu kisi benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmal
ciddi düşünüyor o da bana iyi hissetiriyor ama ilerde biyolojik ruhsal acıdan sorun yaşamaktan korkuyorum anlaşma yönünden fikir ayrılığı cok yoksaygısız biriyle olmaz ama bence 17 yaş büyük biriylede asla olmaz 24 yaşındasınız adam 41 yaşında kafalarınız asla aynı değil ve niyetinden emin olun amacı farklıda olabilir sizi ilgi duymasıda farklı bir açıda neyse
aynı evde yaşamadan fikir ayrılığı yaşayıp yaşamayacağınızı bilemezsiniz insanlardan duymuyormusunuz hiç 40 yıllık eşimden beklemezdim cümlesini kimseye o kadar güvenmeyinciddi düşünüyor o da bana iyi hissetiriyor ama ilerde biyolojik ruhsal acıdan sorun yaşamaktan korkuyorum anlaşma yönünden fikir ayrılığı cok yok
Mesela hangi konularda aynı fikirdesiniz hangi konularda fikir ayrılıkları var, somut ornekler verebilir misiniz?ciddi düşünüyor o da bana iyi hissetiriyor ama ilerde biyolojik ruhsal acıdan sorun yaşamaktan korkuyorum anlaşma yönünden fikir ayrılığı cok yok
17 yaş büyük adamla bir ilişkiye adım atmanızı tavsiye ederim size diğerinden bir hayır yok çünkü yaş farkına çok takılmayınbaya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. Birde baska biri karşıma cikti bu kisi benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
Aynen. Başka da erkek kalmadı çünkü dünyada.17 yaş büyük adamla bir ilişkiye adım atmanızı tavsiye ederim size diğerinden bir hayır yok çünkü yaş farkına çok takılmayın
galiba oyle kararsızlık belirsizlik icindeyimİkiside olmaz. Dur bi yahu yangindan mal kaçırır gibi birini bitirmeden digerine koşmak nedir.kafani dinlemelisin bu süreçte. Yoksa atacağın her adim yanlis olacak
Farkettim.eger kafani toparlarsan hersey senin icin daha güzel olabilirgaliba oyle kararsızlık belirsizlik icindeyim