- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hay ağzına sağlık bizi bahane edip evet demeye çalışıyorDeli cesareti bence neyse sen zaten kendini ikna etmeye yer arıyorsun umarım ilerde hatırlar hatırlar dizine vurmazsın
Madem niyetin evet ne derdin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay ağzına sağlık bizi bahane edip evet demeye çalışıyorDeli cesareti bence neyse sen zaten kendini ikna etmeye yer arıyorsun umarım ilerde hatırlar hatırlar dizine vurmazsın
Aynn öyleEmekliler parkında. Sağlığı için babasını gezdiriyor elinden tutarak, ne iyi evlat der görenler.
bana kendimi iyi hissettiriyor biraz ondanSeni kimse sevmedi mi, onu da bırak kimse sana saygı göstermedi mi? Sokakta gördüğü kadına dahi yapması lazım gelen şeyi yaptı diye adamla evlenmeye kalkıyorsun.
Hofff dunyada iki tane adam kalmış da birini seçmek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.bana kendimi iyi hissettiriyor ama cinsellik konusunda 50 yaşından sonra olmuyor mu o tarz seyler
Kafa buluyor ya 24 yaşında ama hiç fikri zikri yokHofff dunyada iki tane adam kalmış da birini seçmek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.
Sen enerniksin, yeri gelecek her gün isteyeceksin adam ayda bir iki sevissem kafi diyecek.
Hay ağzına sağlık bizi bahane edip evet demeye çalışıyor
Madem niyetin evet ne derdin var
Anladığım kadarıyla sen daha önce hiç sevilmemişsinbana kendimi iyi hissettiriyor ama cinsellik konusunda 50 yaşından sonra olmuyor mu o tarz seyler
bilmem sizce oyle mi ondan mi bu hatamAnladığım kadarıyla sen daha önce hiç sevilmemişsin
Ya da gerçekten bir sorun var. 24 yaşında zehir gibi olur insanın aklı, bu kadar laftan anlamaz olmaz ya.Kafa buluyor ya 24 yaşında ama hiç fikri zikri yok
yaş ilerleyince oyle mi oluyor gerçektenHofff dunyada iki tane adam kalmış da birini seçmek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.
Sen enerniksin, yeri gelecek her gün isteyeceksin adam ayda bir iki sevissem kafi diyecek.
Hata olduğunun farkındasın yani tatlı kıs. Bu da bir şey.bilmem sizce oyle mi ondan mi bu hatam
Evet yaşarsın, ikisiylede. Memlekette erkek mi kalmadı yahu? Bak sana abla tavsiyesi veriyorum: bu yaşta daha evlenmeyi düşünme, gez toz tanış gönül eğlendir erkekleri tanimaya çalış. Çoğunun kafası aynı yönde işliyor zaten. Online tanışma uygulamalarını indirip ülkemizde erkek kıtlığınin olmadığını öğrenebilirsin. Cidden seni sen olduğunu için sevebilecek erkeklerle tanısabilirsin, saçma sapan insanları tutma yakınında.iki kisi var ama iliski diyemem yasi yakin olan cok agizi bozuk parayi elinde tutmayi bilmez ama evlilik fikrini o atti. diger kişi 17 yaş büyük iste cinsellik vs cok sorun yaşar miyim
Evet ama aklını başina toplayabilirsin hâla vaktin var bu kadar insanın gözü o 2 erkekte değil ya iyiliğini düşünüyoruz herkesin bir bildiği bir tecrûbesi var yapma yanarsın ikisinden de kurtul lütenbilmem sizce oyle mi ondan mi bu hatam
ben zaten sorun olduğunu biliyorum ama bana karşı değer vermesi elbette benim hoşuma gidiyor maddi falan degik tamamen manevi olarak. ama yas sorun olur mu korkusu hep oluyordu biyolojik olarakHata olduğunun farkındasın yani tatlı kıs. Bu da bir şey.
Yok yok yaş ilerledikçe zıpkın gibi olurlar. Sen kaçırma bunu. Biz kıskançlıktan evlenmeyesin diye yazdık durduk.yaş ilerleyince oyle mi oluyor gerçekten
haklisiniz iste ben tamamen duygusal baktigimdan sorun oluyor sanirimEvet yaşarsın, ikisiylede. Memlekette erkek mi kalmadı yahu? Bak sana abla tavsiyesi veriyorum: bu yaşta daha evlenmeyi düşünme, gez toz tanış gönül eğlendir erkekleri tanimaya çalış. Çoğunun kafası aynı yönde işliyor zaten. Online tanışma uygulamalarını indirip ülkemizde erkek kıtlığınin olmadığını öğrenebilirsin. Cidden seni sen olduğunu için sevebilecek erkeklerle tanısabilirsin, saçma sapan insanları tutma yakınında.
Yok yavrum olur mu hiç öyle tamamen ironi onlaryaş ilerleyince oyle mi oluyor gerçekten
Çok kötü niyetliyiz anlamamakta ısrarcı o yüzden fazla akıla ihtiyacı yok arkadaşınEvet yaşarsın, ikisiylede. Memlekette erkek mi kalmadı yahu? Bak sana abla tavsiyesi veriyorum: bu yaşta daha evlenmeyi düşünme, gez toz tanış gönül eğlendir erkekleri tanimaya çalış. Çoğunun kafası aynı yönde işliyor zaten. Online tanışma uygulamalarını indirip ülkemizde erkek kıtlığınin olmadığını öğrenebilirsin. Cidden seni sen olduğunu için sevebilecek erkeklerle tanısabilirsin, saçma sapan insanları tutma yakınında.
Üzücü.bana kendimi iyi hissettiriyor biraz ondan
Zeka problemi yoksa dalga geçiyor katip.Üzücü.
Evet yaşarsın, ikisiylede. Memlekette erkek mi kalmadı yahu? Bak sana abla tavsiyesi veriyorum: bu yaşta daha evlenmeyi düşünme, gez toz tanış gönül eğlendir erkekleri tanimaya çalış. Çoğunun kafası aynı yönde işliyor zaten. Online tanışma uygulamalarını indirip ülkemizde erkek kıtlığınin olmadığını öğrenebilirsin. Cidden seni sen olduğunu için sevebilecek erkeklerle tanısabilirsin, saçma sapan insanları tutma yakınında.
hakaret edemezsinizZeka problemi yoksa dalga geçiyor katip.