sizce ne yapmaliyim?

Deli cesareti bence neyse sen zaten kendini ikna etmeye yer arıyorsun umarım ilerde hatırlar hatırlar dizine vurmazsın
Hay ağzına sağlık bizi bahane edip evet demeye çalışıyor
Madem niyetin evet ne derdin var

bana kendimi iyi hissettiriyor ama cinsellik konusunda 50 yaşından sonra olmuyor mu o tarz seyler
Hofff dunyada iki tane adam kalmış da birini seçmek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.
Sen enerniksin, yeri gelecek her gün isteyeceksin adam ayda bir iki sevissem kafi diyecek.

Hofff dunyada iki tane adam kalmış da birini seçmek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.
Sen enerniksin, yeri gelecek her gün isteyeceksin adam ayda bir iki sevissem kafi diyecek.
Kafa buluyor ya 24 yaşında ama hiç fikri zikri yok

iki kisi var ama iliski diyemem yasi yakin olan cok agizi bozuk parayi elinde tutmayi bilmez ama evlilik fikrini o atti. diger kişi 17 yaş büyük iste cinsellik vs cok sorun yaşar miyim
Evet yaşarsın, ikisiylede. Memlekette erkek mi kalmadı yahu? Bak sana abla tavsiyesi veriyorum: bu yaşta daha evlenmeyi düşünme, gez toz tanış gönül eğlendir erkekleri tanimaya çalış. Çoğunun kafası aynı yönde işliyor zaten. Online tanışma uygulamalarını indirip ülkemizde erkek kıtlığınin olmadığını öğrenebilirsin. Cidden seni sen olduğunu için sevebilecek erkeklerle tanısabilirsin, saçma sapan insanları tutma yakınında.

bilmem sizce oyle mi ondan mi bu hatam
Evet ama aklını başina toplayabilirsin hâla vaktin var bu kadar insanın gözü o 2 erkekte değil ya iyiliğini düşünüyoruz herkesin bir bildiği bir tecrûbesi var yapma yanarsın ikisinden de kurtul lüten

Hata olduğunun farkındasın yani tatlı kıs. Bu da bir şey.
ben zaten sorun olduğunu biliyorum ama bana karşı değer vermesi elbette benim hoşuma gidiyor maddi falan degik tamamen manevi olarak. ama yas sorun olur mu korkusu hep oluyordu biyolojik olarak

Evet yaşarsın, ikisiylede. Memlekette erkek mi kalmadı yahu? Bak sana abla tavsiyesi veriyorum: bu yaşta daha evlenmeyi düşünme, gez toz tanış gönül eğlendir erkekleri tanimaya çalış. Çoğunun kafası aynı yönde işliyor zaten. Online tanışma uygulamalarını indirip ülkemizde erkek kıtlığınin olmadığını öğrenebilirsin. Cidden seni sen olduğunu için sevebilecek erkeklerle tanısabilirsin, saçma sapan insanları tutma yakınında.
haklisiniz iste ben tamamen duygusal baktigimdan sorun oluyor sanirim

yaş ilerleyince oyle mi oluyor gerçekten
Yok yavrum olur mu hiç öyle tamamen ironi onlar
Çok iyi olur evlen bence tam gençliğinin baharındasın adamcağız da 2. baharında mutlu Mesut yaşarsınız çoluk çocuk işi size kalmış cinsellikte bizi aşar
Tam biribirinizin dengisiniz bi elmanın iki yarısı misali kaçırma bu fırsat sonra evde kalırsın evde kaldım diye konu açarsın bak bi de bu var. Aman aman

Çok kötü niyetliyiz anlamamakta ısrarcı o yüzden fazla akıla ihtiyacı yok arkadaşın

Zeka problemi yoksa dalga geçiyor katip.
hakaret edemezsiniz

Back
X