sizce ne yapmaliyim?

17 yaş ne demek aranızda ne kadar düşünce farkı var biliyormusun senden 17 yıl tecrübeli biriyle hayata başlamak çok mu mükemmel sence bak dikkat et yaş demiyorum ilişkinin şuan ki seyrinde seni ezdiğini kendini hep haklı gördüğünü dediğim dedik biri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün baskasına yarin ailene veyahut sana küfür eder paragöz birinin cömert bir insan olduğunu düşünmüyorum maasın varsa sana yedirmez haa çalışmıyorsan o zaman oturda adamdan para bekle neden kendine yakışır birini bulmuyorsun? İnsanların hayranlıkla bakabileceği ev işlerinde sana yardım eden seven sayan neden yani neden
küfürbaz olan kişi yaşıma yakın olan biri yasi büyük olan kişi tam tersi zarif ilgili olduğu için

küfürbaz olan yaşıma yakın olan kişi yaşca fazla olan zarif biri tam tersi
Ablacığım senin şuan kaç tane ilişkin var, kafam karıştı? Saygısızi kac yasinda olursa olsun yanımda tutmam şutlarım. 17 yaş büyük olanı da. Bi düşünsene, sen cinselliğinin doruklarında olunca onun kuşunun pek ötmeme ihtimali olacak. Jenerasyon farki, yapma etme bacım.

bana karşı ilgili zarif
Hayal diyorum zarif diyosun
Bugün de sen trolle🤨
Eee tabi ilgili olur evlenseydi zamanında senin yaşında çocuğu olurdu niye dengiyle değilde senle
Sen ilerde kuşak çatılması yaşarsan nolcak
Senin fikrin ne diyoruz yavrucum senin fikrin

Ablacığım senin şuan kaç tane ilişkin var, kafam karıştı? Saygısızi kac yasinda olursa olsun yanımda tutmam şutlarım. 17 yaş büyük olanı da. Bi düşünsene, sen cinselliğinin doruklarında olunca onun kuşunun pek ötmeme ihtimali olacak. Jenerasyon farki, yapma etme bacım.
iki kisi var ama iliski diyemem yasi yakin olan cok agizi bozuk parayi elinde tutmayi bilmez ama evlilik fikrini o atti. diger kişi 17 yaş büyük iste cinsellik vs cok sorun yaşar miyim

Bişi olmaz nolcak ilaç alır yapar der şimdi 😏 kafa buluyor kafa bizle

işte bu durumu da düşünüyorum ya boule bir şeyle karsilasirsam
Ya karşılaşırsam değil karşılaşacaksın.
On sene cinselliği kör topal yaşadın yaşadın, yaşamadın kuş öldü beybi.
Sosyal hayat sıfıra yakın. Senin istediğin şeyler ona angarya gelir, gürültü olur, rahatsızlık verir. Gezmek istesen gezemezsin. Bir bara, cafeye gitmek istesen olmaz, evde yap kahveyi içelim ne gerek vara döner.
Sen bu adamla ne paylaşacağını düşünüyorsun? Sana ne verecek? Sana ne katacak?

Hayal diyorum zarif diyosun
Bugün de sen trolle🤨
Eee tabi ilgili olur evlenseydi zamanında senin yaşında çocuğu olurdu niye dengiyle değilde senle
Sen ilerde kuşak çatılması yaşarsan nolcak
Senin fikrin ne diyoruz yavrucum senin fikrin
bende yaştan dolayı sorun yazarım diye korkuyorum ama bir yandan bana kendimi çok iyi hissettiriyor

Sosyal hayat sıfıra yakın. Senin istediğin şeyler ona angarya gelir, gürültü olur, rahatsızlık verir. Gezmek istesen gezemezsin. Bir bara, cafeye gitmek istesen olmaz, evde yap kahveyi içelim ne gerek vara döner.
Parkta el ele gezerler

bana kendimi iyi hissettiriyor ama cinsellik konusunda 50 yaşından sonra olmuyor mu o tarz seyler

Back
X