- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Öfff sal gitsin ya, gerçekten değmez.yoo öyle maddi durumu falan cok iyi olan biri değil hatta hesabı bile ben öderim yük olmamak için kendi hesabımı bir yerde otursak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öfff sal gitsin ya, gerçekten değmez.yoo öyle maddi durumu falan cok iyi olan biri değil hatta hesabı bile ben öderim yük olmamak için kendi hesabımı bir yerde otursak
küfürbaz olan kişi yaşıma yakın olan biri yasi büyük olan kişi tam tersi zarif ilgili olduğu için17 yaş ne demek aranızda ne kadar düşünce farkı var biliyormusun senden 17 yıl tecrübeli biriyle hayata başlamak çok mu mükemmel sence bak dikkat et yaş demiyorum ilişkinin şuan ki seyrinde seni ezdiğini kendini hep haklı gördüğünü dediğim dedik biri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün baskasına yarin ailene veyahut sana küfür eder paragöz birinin cömert bir insan olduğunu düşünmüyorum maasın varsa sana yedirmez haa çalışmıyorsan o zaman oturda adamdan para bekle neden kendine yakışır birini bulmuyorsun? İnsanların hayranlıkla bakabileceği ev işlerinde sana yardım eden seven sayan neden yani neden
Hadi evlendin diyelim. Sizi tanımayan biri 'babanı cagirsana' dese misal, gururla o benim eşim diyecek misin cidden?o zaman beni muhattap almanıza gerek yok canim
bana karşı ilgili zarifSen kafamı buluyon
Nasıl olur senin hayallerini alalım
işte bu durumu da düşünüyorum ya boule bir şeyle karsilasirsamHadi evlendin diyelim. Sizi tanımayan biri 'babanı cagirsana' dese misal, gururla o benim eşim diyecek misin cidden?
Ablacığım senin şuan kaç tane ilişkin var, kafam karıştı? Saygısızi kac yasinda olursa olsun yanımda tutmam şutlarım. 17 yaş büyük olanı da. Bi düşünsene, sen cinselliğinin doruklarında olunca onun kuşunun pek ötmeme ihtimali olacak. Jenerasyon farki, yapma etme bacım.küfürbaz olan yaşıma yakın olan kişi yaşca fazla olan zarif biri tam tersi
Tamam simdi anladım 2 kişi var biri küfürbaz diğeri senden 17 yaş büyük ikiside beş para etmezküfürbaz olan kişi yaşıma yakın olan biri yasi büyük olan kişi tam tersi zarif ilgili olduğu için
Hayal diyorum zarif diyosunbana karşı ilgili zarif
iki kisi var ama iliski diyemem yasi yakin olan cok agizi bozuk parayi elinde tutmayi bilmez ama evlilik fikrini o atti. diger kişi 17 yaş büyük iste cinsellik vs cok sorun yaşar miyimAblacığım senin şuan kaç tane ilişkin var, kafam karıştı? Saygısızi kac yasinda olursa olsun yanımda tutmam şutlarım. 17 yaş büyük olanı da. Bi düşünsene, sen cinselliğinin doruklarında olunca onun kuşunun pek ötmeme ihtimali olacak. Jenerasyon farki, yapma etme bacım.
17 yaş büyük olan zarif ilgili ama yas iste sorunTamam simdi anladım 2 kişi var biri küfürbaz diğeri senden 17 yaş büyük ikiside beş para etmez
Bişi olmaz nolcak ilaç alır yapar der şimdiAblacığım senin şuan kaç tane ilişkin var, kafam karıştı? Saygısızi kac yasinda olursa olsun yanımda tutmam şutlarım. 17 yaş büyük olanı da. Bi düşünsene, sen cinselliğinin doruklarında olunca onun kuşunun pek ötmeme ihtimali olacak. Jenerasyon farki, yapma etme bacım.
Ya karşılaşırsam değil karşılaşacaksın.işte bu durumu da düşünüyorum ya boule bir şeyle karsilasirsam
bende yaştan dolayı sorun yazarım diye korkuyorum ama bir yandan bana kendimi çok iyi hissettiriyorHayal diyorum zarif diyosun
Bugün de sen trolle
Eee tabi ilgili olur evlenseydi zamanında senin yaşında çocuğu olurdu niye dengiyle değilde senle
Sen ilerde kuşak çatılması yaşarsan nolcak
Senin fikrin ne diyoruz yavrucum senin fikrin
Parkta el ele gezerlerYa karşılaşırsam değil karşılaşacaksın.
On sene cinselliği kör topal yaşadın yaşadın, yaşamadın kuş öldü beybi.
Sosyal hayat sıfıra yakın. Senin istediğin şeyler ona angarya gelir, gürültü olur, rahatsızlık verir. Gezmek istesen gezemezsin. Bir bara, cafeye gitmek istesen olmaz, evde yap kahveyi içelim ne gerek vara döner.
Sen bu adamla ne paylaşacağını düşünüyorsun? Sana ne verecek? Sana ne katacak?
Onu bunu bırak ailen ne der hiç düşünmedin mibende yaştan dolayı sorun yazarım diye korkuyorum ama bir yandan bana kendimi çok iyi hissettiriyor
bana kendimi iyi hissettiriyor ama cinsellik konusunda 50 yaşından sonra olmuyor mu o tarz seylerYa karşılaşırsam değil karşılaşacaksın.
On sene cinselliği kör topal yaşadın yaşadın, yaşamadın kuş öldü beybi.
Sosyal hayat sıfıra yakın. Senin istediğin şeyler ona angarya gelir, gürültü olur, rahatsızlık verir. Gezmek istesen gezemezsin. Bir bara, cafeye gitmek istesen olmaz, evde yap kahveyi içelim ne gerek vara döner.
Sen bu adamla ne paylaşacağını düşünüyorsun? Sana ne verecek? Sana ne katacak?
Seni kimse sevmedi mi, onu da bırak kimse sana saygı göstermedi mi? Sokakta gördüğü kadına dahi yapması lazım gelen şeyi yaptı diye adamla evlenmeye kalkıyorsun.bana karşı ilgili zarif
ailemde iste sorun istemeyebilirlsrOnu bunu bırak ailen ne der hiç düşünmedin mi
Deli cesareti bence neyse sen zaten kendini ikna etmeye yer arıyorsun umarım ilerde hatırlar hatırlar dizine vurmazsın17 yaş büyük olan zarif ilgili ama yas iste sorun
Emekliler parkında. Sağlığı için babasını gezdiriyor elinden tutarak, ne iyi evlat der görenler.Parkta el ele gezerler