alakası yok aslında ama ikisi hakkındada acabalarım var diğer taraf ilgili ama yas farkı fazlaMaymunlar ağaçtan ağaca atlarken bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar ya, sizinki de o hesap.
Mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi bitirmek için başka bir adamın ilgisine muhtaç olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu şekilde hareket ederek mutlu olmanız imkansız.
cok sagolun yaşıtlarım evlenince ister istemez imreniyormBak sen kendin neyin ne olduğunu daha iyi biliyorsun. Burda sorup onay istiyorsun hataya düşmemek için.
Düşme kardeşim, sen daha iyilerine layıksın. Kimseye de mecbur değilsin. Heleki değerini bilmeyen saygısız davranan birine asla.
Aklinizi başınıza almalısınız.baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
ben 24 41 oBiri saygısız evlilikte saygı önemli
Diğeri 17 yaş sence nasıl insanlar yaşıtlarıyla anlaşamıyorken
Sen kaç yaşındasın adamın yaş kaç
17 yaş büyük biri ile evleneceksen aradaki yaş farkını örtecek özellikleri olması lazım. Nazik olmalı mesela, eli açık olmalı sana karşı, sevdiğini değer verdiğini davranışları ile belli etmeli, kocaman adam en azından bir evi bir arabası olmalı idi şimdi. Hödük kaba saba, savurgan, saygısız, aramaz sormaz.. Evlenmek istemesi senin gibi genç eli yüzü düzgün bir kadına yetmemeli. Sokaklar ondan alası kaynıyor, en kötü kime çatarsın ki bundan sonra?baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
Ne kadar da hayatınızın evliliğini yaşayacağınız bir yaşta. Acilen evlenmeniz mi lazım?ben 24 41 o
e tamam ? yası buyuk olanında oluru yok zaten onu dıyoruzyasi buyuk olan baska kisi
yalniz iki ayrı kişi büyük olan kişi maddi beklentim yok ama ilgilidir.17 yaş büyük biri ile evleneceksen aradaki yaş farkını örtecek özellikleri olması lazım. Nazik olmalı mesela, eli açık olmalı sana karşı, sevdiğini değer verdiğini davranışları ile belli etmeli, kocaman adam en azından bir evi bir arabası olmalı idi şimdi. Hödük kaba saba, savurgan, saygısız, aramaz sormaz.. Evlenmek istemesi senin gibi genç eli yüzü düzgün bir kadına yetmemeli. Sokaklar ondan alası kaynıyor, en kötü kime çatarsın ki bundan sonra?
yoo öyle bir durumda yok ama konuştuğum oluncaNe kadar da hayatınızın evliliğini yaşayacağınız bir yaşta. Acilen evlenmeniz mi lazım?
Amcaya baksen, bulmuş gencecik kadını, ayaklarını yıkayıp suyunu içecek yerde höt zöt yapıyo.ben 24 41 o
yaştan dolayı mie tamam ? yası buyuk olanında oluru yok zaten onu dıyoruz
cok acelenız var 24 yasında kaça kaça al bırını vur otekıne evlılıkler yapmayaben 24 41 o
inanın hic gülesim yoktuAmcaya baksen, bulmuş gencecik kadını, ayaklarını yıkayıp suyunu içecek yerde höt zöt yapıyo.
Türkçeyi bugün öğrenmiş gibi yazmasaydınız keşke. Herşey birbirine karışmış.yalniz iki ayrı kişi büyük olan kişi maddi beklentim yok ama ilgilidir.
bır kere 24 yas evlılık ıcın kucukyaştan dolayı mi
Kaçırma fırsatı ne diyimben 24 41 o
ironıyı anlamaz gıder evlenır dıye tırsıyorumKaçırma fırsatı ne diyim
Artık onu kendi düşünsünironıyı anlamaz gıder evlenır dıye tırsıyorum
aslında neyin ne olduğunu bilen biriyim. karşı taraf usteleyince evlilik fikri oluştu kafamda evlenme meraklısı olduğum için degil yinede görüşünüz için teşekkür ederimbır kere 24 yas evlılık ıcın kucuk
ıkıncısı amcanız yasında adam akıl var mantık var
bellıkı akıllı mantıklı secımler yapamıyorsunuz sız bence evlenmek ıstıyorsanız aılenızle paylasın aılenız sızı sıze uygun bırıyle tanıstırsın kusura bakmayın amaa baska turlusu olursa yuzde yuz yanlıs evlılık yapacagınız kesın
sıze ebeveynlerınız destek olmalı
kesin oyle olurironıyı anlamaz gıder evlenır dıye tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?