5 yasındakı cocuga anlatır gıbı sabırla anlatıyorumnerden çıkariyorsunuz umudun o falan ne demek yaa
Aynen sen de evlen.burda 17 20 yaş büyük biriyle evlenen insanlarda var
Salver gitsin bacım, 17 yaş da neymis yaa Allahim bu Türk erkeklerinin dötlerini bu kadar da nirvanaya çıkarmayın rica ediyorum. Adam küfürbaz, saygısız, paragöz. Sen arkadaşına böyle bir adamla evlenmesini tavsiye eder miydin? Evet, aynen öyle. Sal ipini gitsin, sende yeni maceralara yelken aç. Çıtırlar varken kart horozu netcen?baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
gercekten oyle mi yaaŞuan ki aklınla hareket edersen geleceğine yazık edersin ilerde çok ah vah edersin teyzemde kendinden 10 yaş buyuk biriyle evlendi o zamanlar kocası çok yasini belli etmiyordu teyzem serpildikçe adam yaşlandı psikolojin bozulur insan içine çıkmak istemezsin inan
Anlamani beklemiyorum endişelenme.alaka ne bende bunu anlamadim
ben biliyorumda siz toplama çıkarmayı iyi ogreninogrenin24 yasında da evlilik düsünmezsin ya
yahu sızın en guzel yasınızda yanınızda bır yaşlı olacakarti eksi yonlerini soyleyin demek istedim sadece
10 yıl sonra sen 34 o 51 olacak. Sen yetişkin döneminin en enerjik, kadınlığının zirvesinde bir zamanında iken, o ununu elemiş eleğini asmaya doğru yönelecek. Çok zengin değilse, en azından nispeten rahat bir hayat yaşatmayacak ise önermiyorum.işte tecrübeli olan boyle evlilik yapan olumlu olumsuz yanlarını söyleyen biri yazar diye bekliyorum fikir verir diye
o zaman beni muhattap almanıza gerek yok canimAnlamani beklemiyorum endişelenme.
Artı eksisini kocasıyla o kadar fark olan değil herkes bilirarti eksi yonlerini soyleyin demek istedim sadece
yoo öyle zengin biri falan degil10 yıl sonra sen 34 o 51 olacak. Sen yetişkin döneminin en enerjik, kadınlığının zirvesinde bir zamanında iken, o ununu elemiş eleğini asmaya doğru yönelecek. Çok zengin değilse,9 en azından nispeten rahat bir hayat yaşatmayacak ise önermiyorum.
Zenginde olsa çekilmez gezelim dese Bnm oram buram ağrıyor diyip oturacak10 yıl sonra sen 34 o 51 olacak. Sen yetişkin döneminin en enerjik, kadınlığının zirvesinde bir zamanında iken, o ununu elemiş eleğini asmaya doğru yönelecek. Çok zengin değilse, en azından nispeten rahat bir hayat yaşatmayacak ise önermiyorum.
küfürbaz olan yaşıma yakın olan kişi yaşca fazla olan zarif biri tam tersiSalver gitsin bacım, 17 yaş da neymis yaa Allahim bu Türk erkeklerinin dötlerini bu kadar da nirvanaya çıkarmayın rica ediyorum. Adam küfürbaz, saygısız, paragöz. Sen arkadaşına böyle bir adamla evlenmesini tavsiye eder miydin? Evet, aynen öyle. Sal ipini gitsin, sende yeni maceralara yelken aç. Çıtırlar varken kart horozu netcen?
Hiç gerek yok inan hiç. Yaş farkının başka şeyler ile kapanması lazım, buna gücü yoksa değmez.yoo öyle zengin biri falan degil
gerçekten öyle mi olur yaZenginde olsa çekilmez gezelim dese Bnm oram buram ağrıyor diyip oturacak
Bi zahmet zarif olsun amca.küfürbaz olan yaşıma yakın olan kişi yaşca fazla olan zarif biri tam tersi
yoo öyle maddi durumu falan cok iyi olan biri değil hatta hesabı bile ben öderim yük olmamak için kendi hesabımı bir yerde otursakHiç gerek yok inan hiç. Yaş farkının başka şeyler ile kapanması lazım, buna gücü yoksa değmez.
Sen kafamı buluyongerçekten öyle mi olur ya
17 yaş ne demek aranızda ne kadar düşünce farkı var biliyormusun senden 17 yıl tecrübeli biriyle hayata başlamak çok mu mükemmel sence bak dikkat et yaş demiyorum ilişkinin şuan ki seyrinde seni ezdiğini kendini hep haklı gördüğünü dediğim dedik biri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün baskasına yarin ailene veyahut sana küfür eder paragöz birinin cömert bir insan olduğunu düşünmüyorum maasın varsa sana yedirmez haa çalışmıyorsan o zaman oturda adamdan para bekle neden kendine yakışır birini bulmuyorsun? İnsanların hayranlıkla bakabileceği ev işlerinde sana yardım eden seven sayan neden yani nedengercekten oyle mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?