Sizce ne yapmalıyım

Gidip kolunu dürtükleyin, olmadı sarsarak uyandırın. Burnuna telefonu dayayın, bunu açıkla deyin, polis baskını gibi atik ve ansızın olmalı. :sus: Böylece kaçacak yeri de olmaz, olmazsa çapraz sorgu tekniğini öneririm. :KK56:
Baya iyiymiş ama eşim öyle biri değil yani ben bağırsam da çağırsamda sakinleşmemi bekler açıklamasını yapar inanmak istiyosan inanan istemiyosan başka bişey söyle inandırım seni der

Söyleyin içinizde kalmasın. Ben eşler arasında konuşulamayacak bir konu olmadığına inanıyorum.
Normalde bende öyle düşünüyorum herşeyi anlatırım söylerim ama şu an çekindim

Daha önce buna benzer bi şey oldu gayet normal açıklama yaptı sizinki ne yaptı

Sinirlendi ve huzurumuz kaçtı. O sinirlenince ben de suçluluk psikolojisinden mi dedim, daha da çok kavga ettik :) onun yerine uzaktan izleyip gözlemleseydim elime daha sağlam kanıtlar gelebilirdi. Ama kavga çıkarınca iyice dikkat etti herşeyine.

Yok arkadaş, ben anormalim galiba. :KK45: Ya da fazla genişim, bilemedim. Unutmuştur falan diye düşünürdüm herhalde.
Özellikle fotoğraflar o uygulamaya ortak tarihimiz içinde eklenmediyse sorun yoktur.
He yok özellikle eklendiyse zaten konuşacak bir şey yoktur. O herifi öyle huzurlu huzurlu uyutmam zaten, değil buraya konu açmak. Ümüğüne direkt çökmeyi tercih ederim şahsen.

Yok arkadaş, ben anormalim galiba. :KK45: Ya da fazla genişim, bilemedim. Unutmuştur falan diye düşünürdüm herhalde.
Özellikle fotoğraflar o uygulamaya ortak tarihimiz içinde eklenmediyse sorun yoktur.
He yok özellikle eklendiyse zaten konuşacak bir şey yoktur. O herifi öyle huzurlu huzurlu uyutmam zaten, değil buraya konu açmak. Ümüğüne direkt çökmeyi tercih ederim şahsen.
Dinlemeden böyle bişey yapmak istemiyorum

9 ay önce yüklenmiş ama o uygulamaya yani daha yeni:bicak:

Benimde anlamadığım siz 5 senedir berabersiniz değil mi bu fotolar 5 yıldan da eski ? Yoksa son 5 sene içindeki fotoğraflar mi?

O sizi dinler miydi aynı durumda?

O zaman bayağı problem yani. Bence aldatmaya girer bu.
Bencede aldatma oluyor da. Ama şöyle ki konu sahibinin ne dediğini tam anlayamadım 9 ay önce diyor sonrada 9 ay önce 2021 mi oluyor diyor. Yani tam tarih var mı yok mu anlamadım ben. Benim de aklım karıştı :deli:

Bencede aldatma oluyor da. Ama şöyle ki konu sahibinin ne dediğini tam anlayamadım 9 ay önce diyor sonrada 9 ay önce 2021 mi oluyor diyor. Yani tam tarih var mı yok mu anlamadım ben. Benim de aklım karıştı :deli:
Valla öyle. Konu sahibi de tam anlatmıyor ki anlayalim

Nasıl bir uygulama bu? Fotoğrafları gizlemek için kullanılan uygulamalar var onlardan mı? Eğer onlardansa unutmamış,bilerek saklamış oluyor.

Back
X