Sizce ne yapmalıyım

Bencede aldatma oluyor da. Ama şöyle ki konu sahibinin ne dediğini tam anlayamadım 9 ay önce diyor sonrada 9 ay önce 2021 mi oluyor diyor. Yani tam tarih var mı yok mu anlamadım ben. Benim de aklım karıştı :deli:
21.09.2021

Nasıl bir uygulama bu? Fotoğrafları gizlemek için kullanılan uygulamalar var onlardan mı? Eğer onlardansa unutmamış,bilerek saklamış oluyor.
Öyle bi uygulama değil fotoğrafları yedekleyen uygulama

Burda hepimiz meraklandik kizz cevap ver bizee :)
Şimdi ben bunu uyandırdım resimleri açtım bunlar ne dedim baya sinirlendi ama bana değil resimlerin nerden geldiğine arkadaşını aradık kendisi telfoncu adam dedi ki uygulamayı devredışı bırakıp açmıştır ondan olmuştur dedi sonra baktık iki tane tarih var birisi 2015 birisi 2021 2021 yanında düzenleme mi ne bişey yazıyodu ben inanmıyorum dedim eğer öyle bişey yapacak olsam telefonda durdurur muyum dedi bizim çocuğumuz öldü onun üzerine yemin etti ben bu fotoğrafları seni tanıdığımdan beri ilk defa görüyorum diye konuşmuyoz şu an bilmiyom

Öyle bi uygulama değil fotoğrafları yedekleyen uygulama
Otomatik falan mı yedekliyor uygulama fotoğrafları? O nasıl uygulama ya? Uygulama dediğin Google drive ya da iphone clouds gibi bir uygulama mı? Öyleyse eskiden kalmış olabilir normaldir.

Otomatik falan mı yedekliyor uygulama fotoğrafları? O nasıl uygulama ya? Uygulama dediğin Google drive ya da iphone clouds gibi bir uygulama mı? Öyleyse eskiden kalmış olabilir normaldir.
Google drive uygulama

Eşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce
Boşanmıcaksan ortaya düşme arsız oluolar.Bu resımlerı kendımı saklıo yoksa fark etmemıs mı onu bul once

Şimdi ben bunu uyandırdım resimleri açtım bunlar ne dedim baya sinirlendi ama bana değil resimlerin nerden geldiğine arkadaşını aradık kendisi telfoncu adam dedi ki uygulamayı devredışı bırakıp açmıştır ondan olmuştur dedi sonra baktık iki tane tarih var birisi 2015 birisi 2021 2021 yanında düzenleme mi ne bişey yazıyodu ben inanmıyorum dedim eğer öyle bişey yapacak olsam telefonda durdurur muyum dedi bizim çocuğumuz öldü onun üzerine yemin etti ben bu fotoğrafları seni tanıdığımdan beri ilk defa görüyorum diye konuşmuyoz şu an bilmiyom
21.09.2021 tarihi mi o da ? Eğer bu tarih yazildiysa bu tarihte o uygulamaya girilmiş ve görülmus demek ki. O tarihte telefoncuya falan mı verdi telefonu neden telefoncuyu arıyorsunuz. Demek ki bu tarihte girilmiş biri girmiş ki o tarih var. Soru şu sadece onunla olan fotoğraflar mi var başka fotoğraflar da var mı ?

Eşinizden özür dileyip gönlünü alın bence çünkü birkaç ay önce aynısı benim de başıma geldi. Yanılmıyorsam samsungun bir uygulaması bildirim göndermişti depolanan fotoğrafları belirli bir tarih içinde başka bir yere yedeklemem gerekiyormuş yoksa silinecekmiş falan. Çok yoğun olduğum için detaylı incelemeden tüm dosyaları google drivea aktardım geçtim. Akşam eve dönünce 2013 yılından 2019a kadar benim bile unuttuğum bir sürü saçma fotoğrafımı gördüm. Muhtemelen eşinizin de başına bu tip bir şey gelmiştir.

Bende geçenlerde mailimde eski erkek arkadaşımla olan fotoları buldum. O sıra başka telefon kullandığım için kendime mail atmıştım kaybolmasın diye..Ama mailimin gönderilenler kısmına fazla girmediğim için unutmuşum çoktan. Belki eşinizinki de böyle bir şeydir aktif kullanmadığı için unutmuştur

Bende arada bi bakarım şüphelendiğim için değil tepesine binmek için 🙂 güvenimi sarsacak bişey hele bi yapsın dünyasını başına yıkarım. Erkeğe güven olmaz tedbirli olmak lazım. Bakmıyorum diyen yalan söyler ya da fazla iyi niyetlidir.
Foto konusuna gelince Google play foto uygulamamda 2014 yılına ait eski manitamla fotom kalmıştı bi tane o kadar sildim bi o kalmış Allahtan eşim görmeden yok ettim. Belki kötü niyetli değildir kötüye yorma ama sor hiç çekinme hatta yanında karıştır direk oraya gir bu ne ya ne alaka diye gir mevzuya.

benimde bir kere başıma gelmişti bu tarz bir şey, kendimde. o uygulama önceden kaydedilenleri geri getirmişti, bir sürü saçma sapan fotoğraf:KK48: o yüzden inandım ben kocanız beye.

Back
X