Sizce ne yapmalıyım

Şimdi ben bunu uyandırdım resimleri açtım bunlar ne dedim baya sinirlendi ama bana değil resimlerin nerden geldiğine arkadaşını aradık kendisi telfoncu adam dedi ki uygulamayı devredışı bırakıp açmıştır ondan olmuştur dedi sonra baktık iki tane tarih var birisi 2015 birisi 2021 2021 yanında düzenleme mi ne bişey yazıyodu ben inanmıyorum dedim eğer öyle bişey yapacak olsam telefonda durdurur muyum dedi bizim çocuğumuz öldü onun üzerine yemin etti ben bu fotoğrafları seni tanıdığımdan beri ilk defa görüyorum diye konuşmuyoz şu an bilmiyom
Bizde de şöyle bir problem olmuştu. Benim eşim önceden Elma sembolü 🤣 olan telefon kullanıyordu. Uzun yıllar onu kullanmıştı. Büyük ihtimalle rehberi dahi yedeklenmiş. Sonra başka marka telefon kullanmaya başladı. Bilirsiniz diğerinin uygulamaları çok daha farklıdır bununla alakası olmayan iki farklı uygulama ve telefonlar. Neyse eşimin telefonun da bir sorunlar oldu. Eşim her şeyi tekrar yedekleyip telefonu tamire gönderdi. Her şeyi sıfırlamıştı. Telefon geldiğinde ise yedeklediği rehberini falan telefonuna geri indirdi. eşim izne geldi ve ben o gün eşimin telefonunda bir arama yapacaktım. Baktım tanımadığım bir sürü kız ismi ve eski sevgilisi de dahil. Allah tan ismiyle kayıtlı 😅 önce bi şaşırdım ama eşim öyle bir insan olmadığı için şüphelenmedim hiç. Biz eşimle ayrı yaşıyoruz mesleklerden dolayı. Halt işleyecek olsa alasını işler. Eşime de sordum direkt o an. Oda sinirlenmek yerine anlamaya çalıştı. Sonra baktık ki rehberinde ilk okuldan itibaren ki kız erkek arkadaşları görüşmediği ne kadar kişi varsa hep geri gelmiş. Yani böyle bir şey olabilir sizin ki de

Google drive uygulama

Gayet doğru söylemişler, Googledrive her şeyi yedekliyor. 5 yıl önceki foto gayet durabilir Google drive'da, drive kendini güncellerken o fotoyu tekrar yüklemiş olabilir. Google drivea elle bir şeyler de koyuluyor ama telefon götürüp bulduklarını da koyuyor gayet. Sonuca geliyorum boşuna evham yapıyorsunuz, adam neden 5 yıl önceki bir tanecik fotoyla uğraşmış olsun:ruh:

21.09.2021 tarihi mi o da ? Eğer bu tarih yazildiysa bu tarihte o uygulamaya girilmiş ve görülmus demek ki. O tarihte telefoncuya falan mı verdi telefonu neden telefoncuyu arıyorsunuz. Demek ki bu tarihte girilmiş biri girmiş ki o tarih var. Soru şu sadece onunla olan fotoğraflar mi var başka fotoğraflar da var mı ?
Başka fotoğraflarda var genelde arkadaşı ilgileniyo telefonuyla yedeklemeyi ben açtım diyo o da

Boşanmıcaksan ortaya düşme arsız oluolar.Bu resımlerı kendımı saklıo yoksa fark etmemıs mı onu bul once
Farketmedim diyo yemin ediyo farketsem diyo senin göreceğini bildiğim için silerim dedi

O zaman kalmış olması normal.orada yedeklendiyse telefonun galerisinden silinsede drive'da kalır.Kocanız doğru söylüyor bence.Tarihin 2021'i göstermeside siz fotoğrafı açtığınız için muhtemelen.
Olabilir

Eşinizden özür dileyip gönlünü alın bence çünkü birkaç ay önce aynısı benim de başıma geldi. Yanılmıyorsam samsungun bir uygulaması bildirim göndermişti depolanan fotoğrafları belirli bir tarih içinde başka bir yere yedeklemem gerekiyormuş yoksa silinecekmiş falan. Çok yoğun olduğum için detaylı incelemeden tüm dosyaları google drivea aktardım geçtim. Akşam eve dönünce 2013 yılından 2019a kadar benim bile unuttuğum bir sürü saçma fotoğrafımı gördüm. Muhtemelen eşinizin de başına bu tip bir şey gelmiştir.
Aynısını söyledi yedekle diye sürekli çıkıyo bende yedekle diyom dedi

5 yıldan eskiyse bence çokta problem yapma. Fotoğrafları gorunce bozulursun ister istemez ama sonuçta mazide kaldı. Keşke hiçbir şey birakmasaymis telefonunda.Olmuşa çare yok
Ben de kullanıyorum o uygulamayı ben eski sevgilimle resimlerimi siliyosam onun da girip silmesini bekledim aynısını ona da söyledim ben burda resimleri yedeklediğini bile bilmiyorum dedi

Ben de kullanıyorum o uygulamayı ben eski sevgilimle resimlerimi siliyosam onun da girip silmesini bekledim aynısını ona da söyledim ben burda resimleri yedeklediğini bile bilmiyorum dedi
Tabiki de silmeliydi dikkat etmeliydi ama olmuş ne yapcan yeminler etmiş bak cocugunuzun da üstüne. İlişkinizi yipratmayin geçmiş mevzular için :) çok sürdürme tribinii

Back
X