Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsunnnEşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz telefonu alıp koltuğa çekiliyor TikTok izliyor bi sohbetimiz muhabbetimiz yok ne yapmalıyım![]()
Karşısına geçip canlı canlı tiktok çekin.Eşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz telefonu alıp koltuğa çekiliyor TikTok izliyor bi sohbetimiz muhabbetimiz yok ne yapmalıyım![]()
Eşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz telefonu alıp koltuğa çekiliyor TikTok izliyor bi sohbetimiz muhabbetimiz yok ne yapmalıyım
Yani hep mi bu sekilde ?Eşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz telefonu alıp koltuğa çekiliyor TikTok izliyor bi sohbetimiz muhabbetimiz yok ne yapmalıyım![]()
Yo yaşamadık ama bir tuhafNe kadar süredir böyle? İlgisini mi kaybetti acaba hani bunda etken her sey olabilir buyuk bi tartisma falan mi yasadiniz?
Tam olarak ne zaman bilmiyorum seks zaten yok yani sebebi de yokYani hep mi bu sekilde ?
Adam isten geliyor,uzerine degisiyor ve koltuga gecip tiktok mu bakiniyor sadece ?
Ne zamandir bu sekilde misal ? Nasil basladi.. Yani 1 satir yazip ne yapmaliyim seklinde sorman da tuhaf olmus..
Muneccimmiyiz biz nedenlerini bilmeden sunu yap diyelim.
Bence o adamdan hayir gelmez..
Yabanci giybiz dediginize gore seks de yok kuvvetle muhtemel..
Yani tiktok gibi kici kirik bir uygulamayi evdeki karisina tercih eden bir adam nasil bu hale geldi acaba..?
Sen onu soyle..
Nasil sogudu misal,nedenleri neydi :)
Bize adami gomdurme,kendi yaptiklarini da anlat ki faydali yorumlar yapilabilsin. :)
Bilemiyorum yani ilgisini kaybetmis gibi, alip karsiniza konusmayi denediniz mi bak boyle böyle durum sorun ne diyip tatli bir dille, hani bu halinden hosnut olmadiginizi belirterekYo yaşamadık ama bir tuhaf
Konuşmama müsade etmiyorBilemiyorum yani ilgisini kaybetmis gibi, alip karsiniza konusmayi denediniz mi bak boyle böyle durum sorun ne diyip tatli bir dille, hani bu halinden hosnut olmadiginizi belirterek
Sizin evlilik sadece kağıt üzerinde kalmış geçmiş olsunKonuşmama müsade etmiyor
Adam sizi sevmiyor. Formaliteden evli gibisiniz. Geçmiş olsun.Konuşmama müsade etmiyor
İletişim kur. Konus sorun ne diye. Ortak bir hobi bulun aktivite bulunEşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz telefonu alıp koltuğa çekiliyor TikTok izliyor bi sohbetimiz muhabbetimiz yok ne yapmalıyım![]()
Gerçekten üzüldüm, aklima bir yol da gelmiyor ne yazik ki, Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda musmutlu bir cift olursunuz bu durgunluk gecer giderKonuşmama müsade etmiyor
Kadınlar kadınları suçluyo erkeleri hiç bilmez gibiEşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz telefonu alıp koltuğa çekiliyor TikTok izliyor bi sohbetimiz muhabbetimiz yok ne yapmalıyım![]()