Sizce ne yapmalıyım

Eşim de aslnda 1 saatlik ilerde duruyor istese hafta sonu arabasıyla gidip gelir 1 saat bile sürmez yol ama gelmiyor ben köyde durmak istemiyorum diye kızımı özledim diyor sürekli evde sıkıldım diyor ama gelim de kızımı hafta sonu göreyim demiyor ben her gün görüntülü arıyorum çocuk unutmasın konuşsun diye anca öyle konuşuyor. Hatta dün arayayım çocuk görsün seni dedim de yemek yicem dedi yani ben anlamıyorum ya bu adamın çocuğuna karşı bile sevgisi yok bana zaten yok da

Öyle düşünme gerçekten köyü köy yaşamını aile ortamını sevmeyen insanlar var. Sizi de seviyordur sonuçta onun ilk ailesi sizsiniz ama geniş aile ortamını sevmiyordur. Bu konuya örnek benim babam. Kendisi hiç bir yere gitmez biz annemle gidince de istediğiniz kadar kalın bana karışmayın ben gelmem der gelmez de. Çocukluğumdan bu yaşıma kadar adam değişmedi memur oldum çalıştığım ile 1 sefer geldi 4 gün kaldı geri gitti. Evlendim nikahım şu an bulunduğum yerde oldu 3 gün kaldı 4. Gün bindi otobüse gitti. Bazen yapısaldır. Çocukluğumdan beri annemden duyduğum babama sürekli ben kocasız mıyım dul muyum da her yere çocuklarla gidiyorum sen yoksun der. annemin Yaşı 58 oldu hala aynı şeyi söyler. Millette sürekli babamı sorar ve annem hep işleri var yoğun çalışıyor der. Siz kendinizi üzmeyin içinizden geldiği gibi yapın. Size illa ki annemler git demiyorsa gitmek zorunda değilsinizdir gitmeyin. Kendi ailenize de zaten kocanızın durumunu anlatın bu konu da üzerime gelmeyin diyin. Eşiniz sizi de çocuğunuzu da seviyordur kendinizi kötü hissetmeyin lütfen

Öğretmen misiniz?

Tüm konu kv sunu dedi,kp bunu dedi annem bunu dedi.

Siz ne istiyor nerede rahat ediyorsanız onunyapın. Ben olsam kv de kalmazdım.

Bir de esiniz istediğini yapıp sehre döbebiliyor ama siz köydeyken nerede kalacagınıza karar veremiyorsunyz. Bak bak. Aileniz sizi neye karsı doldururmuş onu anlamadım. Eşinizin cümlesi ne kadar çiğ ve çirkin.

Siz yatıp uyuyuyp bir dolanıp eve gelip gidip gece 10dan sonra okey oynaöaya gidip 2 de dönseniz kendi ne yapardı beyefendinin mesela? Ya da eşiniz köye gidince sizin ailenizde kalsın aman annenşer aklına girer seni doldurur diyebiliyor musunuz?

Kimseyi dinlemedim annemin yanında kalıyorum 1 2 hafta daha kalıp evime gidicem o ara ne yapicam bilememistim o yüzden burada yazmak istedim

Öğretmenim kendinizi niye bu kadar ezdiriyorsunuz ki. Eşiniz gelince kayinvalidenlerde kal. Eşiniz yokken annenlerde kal. Bir acayipsiniz. Adı üstünde tatilde insan nerede daha rahatsa orda kalmalı tabi ki ailesinin yanında olmalı

Öyle yaptım zaten ama dedim ya burası köy herkes bizim gibi dusunemiyor malesef kv ve kp bu duruma çok bozuldu hiç arayıp sormadılar gelip gitmediler aynı mahalle aslnda ama trip yapıyorlar biraz onlar dururken annemde kalıyorum diye iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…