- Konu Sahibi CanKusum_427
evet aynen nerdeeeeeeeen nereye geldiiiii ince noktalari düsünemez tabi erkek ya sinirleniyo ne dedigini bilmiyo bakalim ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cankuşum benim soruma cevap verirmmisin.. Neden kendni bu kadar sömürtüyorsun???
Ne demek aldatmadsa bile aldattım derse, ya aldatırsa.. Neolur yapmasın, aramıycam 1-2 gün sonra arıycam... Niye 1-2 gün sonra arıyorsun???*
Bırak arama bakalım o nezaman arayıp hödüklüğü için özür dileyecek????
Onaur bir telefon için kendini kirletme de!..
Ne kadar saçma bir diyalog ve tartışma!..
Bu çocuk reşit mi?
Ciddi bir çocuk bu nişanlanmak için yaşı tutuyor olsa bile, henüz benliği eş olmaya müsait değil..
Bekle az daha büyüsün..
Yoksa sen onu büyütürken oldukca eziyet cekersin..
İnsan bazen tartışacak yer arıyor, demekki ikinizde doğru gününüzde değildiniz. Ben hiç sanmam yapacağını ama bunu tehtit kouzu olarak kullanması bile çok aşağılayıcı yaralayıcı bir durum. Çok üzüldüm. Bence ona bir msj at ve senin böle bişey yapmayacağını ve güvenimi sarsmıcanı bilecek kadar güveniyorum sana. Ama bu şekild ebeni tehtit etmen, heleki arkadaşın yüzünden bunu söylemiş olman beni çok kırdı de. Gerisini bırak.
bilmiyorum böyle bi msj yazsammi aslinda ona güvendigimi bilmesi hosuna gider ama bilmiyorum kendimi kücültmek istemiyorum böyle bi msji yazarsam onu kaybetmekten korktugumu bilecek oooof![]()
Bence hiçbir şey yapma.
Hatayı yapıp ortalığı bulandıran o, düzeltmek de onun işi, senin değil.
Bu kadar vermeyin kendinizden erkeklere.
Çünkü erkekler doyumsuzdur, ne kadar verirseniz o kadar alırlar.
Sonra bi gün gelip verecek bir şeyiniz de kalmaz.
Arada biraz almak da lazım ve şimdi alma zamanı...
Hatasının farkına dürtüklenmeden varsın mümkünse.
Tabi tabii sen bu şekilde avut kendini.. Erkekler kadınlar gibi duygusal değildirler, beli seni kırdığının bile farkında değildir falan diye kendini kandırmaya devam et...
Kendi telefonunu onun arkadaşına vermedi diye seni başka kızlarla yatmakla tehdit eden bir adam için onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum demeye devam et....
Yada şöyle yap, oladık bişey iste, yapmazsa, yapmazsan gider tanımadığım bir adamla yatarım sen bunu hakediyorsun, sana böylesi lazım de... bakalım ne tepki verecek....
evet hatali cünkü hemde cok hatali erkekler belki kadinlar kadar ince düsünemezler bukadar kirildigimin belki farkinda bile degildir ama bu msji yazarsam alttan almis olacam ve ben alttan almak istemiyorum
Hayatım sana "Artık başka kızlarla da yatacağım, sen bunu hak ediyorsun" minvalinde bir cümle kurmuş ama seni kırdığının farkında olmayabilir öyle mi?
Yapma allasen...
ben diyorumki o suan kendini hakli görüyordur sinirli oldugu icin aradan bi kac gün gecince anlayacaktir
Ha tamam o konuda hemfikiriz.
Bence de aslında yaptığı şeyin kırıcı olduğunu bal gibi biliyor ama an itibariyle kendini haklı gördüğü için bir şey yapmıyor.
Lütfen alttan alma, tavrını koy.
Bir daha böyle bir şey yapmaya kalktığında 2 kere düşünsün...
Kırmak kolay, toparlamak zordur.. öğrensin bunu, hele de değmeyecek şeyler için.