sizce ne yapmalıyım ??

ben kendimi kandirmiyorum sadece icimdekileri döküyorum buraya
en zayif noktam bukadar agir konusmak zorundamisin..???
o adam beni takmasaydi eger ailesini silmezdi benim icin..
tehdit ediyor dogru bende altta kalmadim susmadim icimdekileri sadece buraya döküyorum o üzüldügümün farkinda degil belli etmiyorum yaparsa beni kaybedecegini biliyor ve kaybederde ama ortada 4yil var yasadiklarimiz var üzülmem normal degilmi

Ben sana ağır konuşmadım tatlım, sadece gerçekeri söyledim.. Gerçekler ağır geliyorsa bu konudda benim yapabileceğim bişey yok...
Senin için ailesini mi sildi?? Çok ilginç.. Senin için ailesini silen adam arkadaşı için de seni silip başka larıyla yatıcam diye tehditler savurabiliyor....

Zaten bir kız için bu kim olursa olsun ailesini silen bir adama ben adam demem....
Ailesini silen seni haydi haydi siler... İnsanın ailesini silmesi bu kadar kolay mı sanıyorsun.. Bir kızı çok sevdim, ailem sildim hadi yaaa..
Madem aileni silecek kadar çok seviyodun ne diye en ufak bişeyde başkasıyla ytmakla tehdit ediyorsun diye sorarlar adama....

Senin en zayıf noktan ne anlayaadım, sevgilinin başkasıyla yatması mı??? Yatmaz merak etme, yatacak olan adam bunu davula zurnayla duyurarak yapmaz....

Yani sorun yok o zaman, ara sen en iyisi belki farkında değilsin ama beni çok kırdın de, o da ayy farkında değildim aşkım, iyiki söyledin ben de başkasıyla yatıcam demenin kırıcı bişey olabileceğini bilmiyoduuuumm özür dilerim desin.. Barışın gitsin....

Sevgilin aslında çok iyi biri ve seni de çok seviyor ailesini silecek kadar , seni telefonunu arkadaşıma vermezsen başkalarıyla yatarım diye tehdit edecek kadar çok seviyor...

Ama bence sen bir test daha yap. Ondan absürd bişey yapmasını iste... Yapmazsa da bakalarıla yatarım yapmazsan, sen bunu hakediyorsun de.. Bakalım tepkisi ne olacak.. İşte o zaman seni ne kadar sevdiğini kesin kes anlmış olursun....

Gerçekler acı kırıcı ve incitici olunca bunu söyleyen kişiye günah yüklemek yerine acı olanın kırıcı ve incitici olanın olaylar olduğunu bunu dile getirenin bu olaylarda hiçbir foksiyonunun olmadığını düşünürsen daha sağlıklı değerlendirmeler yapabilirsin....

ben diyorumki o suan kendini hakli görüyordur sinirli oldugu icin aradan bi kac gün gecince anlayacaktir

Haa o kendini haklı görüyordur şu an sinirli olduğu iin değil mi.. Doğru haklısın.. Niye sinirlenmiştisevgilin.. Ona telefon alıp hediye ettiğin, kendine de telefon aldığın, ve kendi eski telefonunu da onun arkadaşına vermediğin için değil mi???

Aman aman sakın sen bu adamı sinirlendirme, telefonunu da onun arkadaşına ver, hatta o yetmez eski telefon verilitrmi hiç sen onun arkadaşına da yeni bir telefon al,yoksa maazallah sonra adam gidip başka kadınlarla yatmak zorunda kalmasın....

Tehdit ettiği şeye bakın allasen. Başka kızlarla cinsel ilişkiye girecekmiş. Kızlarda can atıyordu sanki onla ilişkiye girmek için.sengözlerimebaksanab

Çocukça, basit bir cümle, ne diyim.:delphin:

Haa o kendini haklı görüyordur şu an sinirli olduğu iin değil mi.. Doğru haklısın.. Niye sinirlenmiştisevgilin.. Ona telefon alıp hediye ettiğin, kendine de telefon aldığın, ve kendi eski telefonunu da onun arkadaşına vermediğin için değil mi???

Aman aman sakın sen bu adamı sinirlendirme, telefonunu da onun arkadaşına ver, hatta o yetmez eski telefon verilitrmi hiç sen onun arkadaşına da yeni bir telefon al,yoksa maazallah sonra adam gidip başka kadınlarla yatmak zorunda kalmasın....

yorumlarin icin tsk ederim..

Senin zaafını kullanıp sizi kırıp üzüp, arkadaşını mutlu etmeye çalışıyor!
Çok ilginç çok...
Siz ona fazla yüz vermişsiniz...
:1shok:
Bunu bilir bunu söylerim...

canım burdaki bütün hanımlar senin iyiliğini düşünüyor.. çünkü nişanlın seni cidden çok kırmış.. söylememesi gereken bi şey söylemiş.. o yüzden yorumlara alınganlık gösterme bitanem.. bu durumda sen sonuna kadar haklısın.. ve bu sorunu kesinlikle hallet nişanlınla.. onu uyar.. seni bir daha bu şekilde asla ama asla tehdit etmesin.. ne kadar sinirlenirse sinirlensin seni böyle üzmeye hakkı yok.. olabilir tartişabilirsiniz kavga edebilirsiniz ama her tartişmada böyle çirkinleşecekse senin işin var bu çocukla.. bu sözü mutlaka burnundan fitil fitil getir cnm getir ki ilerde ağzını tutsun diline sahip olsun ağzına her geleni söylemesin sana..

canım burdaki bütün hanımlar senin iyiliğini düşünüyor.. çünkü nişanlın seni cidden çok kırmış.. söylememesi gereken bi şey söylemiş.. o yüzden yorumlara alınganlık gösterme bitanem.. bu durumda sen sonuna kadar haklısın.. ve bu sorunu kesinlikle hallet nişanlınla.. onu uyar.. seni bir daha bu şekilde asla ama asla tehdit etmesin.. ne kadar sinirlenirse sinirlensin seni böyle üzmeye hakkı yok.. olabilir tartişabilirsiniz kavga edebilirsiniz ama her tartişmada böyle çirkinleşecekse senin işin var bu çocukla.. bu sözü mutlaka burnundan fitil fitil getir cnm getir ki ilerde ağzını tutsun diline sahip olsun ağzına her geleni söylemesin sana..

ya kesinlikle zaten burnundan getirecem o lafi bidaha söyleyemicek kararimdan vazgecmicem yaptim dedigi anda 2lafla kapatacam telefonu yüzüne bidaha da ararim ne sorarim ama seni kizdirmak icin dedim falan dese de cekecegi var benden unutmicam ben bugünü

bugün aradim ben sordum sadece onu sordum gerizekali.. yapmadim bu aksam insallah diyo dalga gecer gibi kapatiyodum gülüyo zoruna mi gitti dedi sinirlendigimi belli bile etmedim takmiyor gibi kapattim telefonu bana kalirsa özellikle yapiyo yapacagindan falan degil ama okadar sinirliyimki unutmayacam bunu agir ödeyecek butün gece okadar agladimki cok degermis gibi yapsada yapmasada agir ödeyecek bunu icimi soguttu cok

Ya ne garip konu.

E sen de diyemedin mi "Bir telefon yüzünden kalbimi kırarsan ben de başkasıyla cinsel ilişkiye girerim." diye. Ne diyecekti bakalım?

ışte zihniyet hep aynı. Yapmamış şimdiye kadar ama; yapmamış olmasını lütuf gibi, bir fedakarşık gibi görüyor. Bunu da koz, tehdit, dalga geçme malzemesi, can yakma aracı gibi kullanabiliyor.

Ama karşısındaki için aynı konu namus meselesi. Kız aynı şeyi söylese, bu zihniyetteki adam katil oluverir Allah korusun.

E namus meselesiyse neden erkek için de namus meselesi değil. Yok eğer onun için de namus meselesiyse ne ayıp bunu bu şekilde kullanmak.

Son düzenleme:
Ya ne garip konu.

E sen de diyemedin mi "Bir telefon yüzünden kalbimi kırarsan ben de başkasıyla cinsel ilişkiye girerim." diye. Ne diyecekti bakalım?

İşte zihniyet hep aynı. Yapmamış şimdiye kadar ama; yapmamış olmasını lütuf gibi, bir fedakarşık gibi görüyor. Bunu da koz, tehdit, dalga geçme malzemesi, can yakma aracı gibi kullanabiliyor.

Ama karşısındaki için aynı konu namus meselesi. Kız aynı şeyi söylese, bu zihniyetteki adam katil oluverir Allah korusun.

E namus meselesiyse neden erkek için de namus meselesi değil. Yok eğer onun için de namus meselesiyse ne ayıp bunu bu şekilde kullanmak.

keske yapsaymis suclusu benmisim gibi..sanki her yapmayan insan cok mükemmel sanki her sadik erkegin iliskide problemi olmaz yapmadigi icin bana sadik kaldigi icin kendini cok mükemmel görüyor ..bunu ben söylemeye kalksam sen kizsin olur adi..aslinda hakediyor ya neyse.

Cankuş şaka gibisin gerçekten yaa...
Ne dedin arayıp...
Biriyle yattınmı??? O da ne dedi, daha değil bu akşam inşallah...
Eee deseydin sana mesir macunu göndereyim, şimdi ilk kez olcak ya heyecen yaparsın kuş ötmez falan rezil olma elin kadınlarına deseydin bari....

Bence böyle bir durumu düşündüğü yok cankuşum...
Amacı resmen senle oynamak...
Bence hiç telefonununa cevap verme, sen de arama-sorma...
Nasıl tutuşacak....
Gör bak.
gamyoncuiremsu

bugün aradim ben sordum sadece onu sordum gerizekali.. yapmadim bu aksam insallah diyo dalga gecer gibi kapatiyodum gülüyo zoruna mi gitti dedi sinirlendigimi belli bile etmedim takmiyor gibi kapattim telefonu bana kalirsa özellikle yapiyo yapacagindan falan degil ama okadar sinirliyimki unutmayacam bunu agir ödeyecek butün gece okadar agladimki cok degermis gibi yapsada yapmasada agir ödeyecek bunu icimi soguttu cok

canım kırılma ama bunu okurken çok güldümkaydirigubbakcemile3
nişanlın kaç yaşında canım.bana çok cahil geldide
yani bir erkek sadece bir telefon için nişanlısına böyle bir laf eder mi:1shok:
beni kırdın üzdün falan dese surat yapsa soğuk davransa neysede gidip başkasıyla o işi yapıcam demek için çok ama çoooooooookkk cahil olması gerek:bbo:
neyse böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama öyle bir tavır al ki bir daha sana böyle saçma sapan sözler edemesin:olmaz:

1987´dogumlu..az önce konustuk yine suc bastiriyo sen gözünle görsen inanmamalisin güveniyodun hani bilmem ne evet dedim güveniyordum hemde cok ama sen bunu haketmiyorsun dedim sonra yaptim desem inanacakmisin dedi orda kesildi konusma 1saat sonra konusalim dedi calistigi icin..sen benim karakterimi nasil bi insan oldugumu cok iyi biliyosun sinirden söylemis olamammi dedi..kendi agzinla demedigin kalmiyor sonra inanmiyosun bana diyosun dedim söylermisin nasil inanmami bekliyorsun dedim okadar kirgin okadar sinirliyimki dedim bunuda bil yapsanda yapmasanda sen bunu agir ödeyeceksin dedim parmaginin ucuyla bile dokunamicaksin bana dedim 1saat sonra konusacaz bakalim

canım kırılma ama bunu okurken çok güldümkaydirigubbakcemile3
nişanlın kaç yaşında canım.bana çok cahil geldide
yani bir erkek sadece bir telefon için nişanlısına böyle bir laf eder mi:1shok:
beni kırdın üzdün falan dese surat yapsa soğuk davransa neysede gidip başkasıyla o işi yapıcam demek için çok ama çoooooooookkk cahil olması gerek:bbo:
neyse böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama öyle bir tavır al ki bir daha sana böyle saçma sapan sözler edemesin:olmaz:

yok kirilmam zaten düsündügüm zaman durum komik geliyor telefon icin adam kendini kirletecek :) sen bana telefon muhabbeti yaptin falan filan diyo iste

Bu nasıl laçkalık ?
Nişanlın telefonda gülerek daha yapmadım bu akşam inşallah diyor
Ve sen hala onu arıyorsun öyle mi ?
Hayatından çık,o zaman görsün bedel nasıl ödeniyormuş..
Sevgi,ilişki böyle birşey değil..

Back
X