- Konu Sahibi CanKusum_427
ben kendimi kandirmiyorum sadece icimdekileri döküyorum buraya
en zayif noktam bukadar agir konusmak zorundamisin..???
o adam beni takmasaydi eger ailesini silmezdi benim icin..
tehdit ediyor dogru bende altta kalmadim susmadim icimdekileri sadece buraya döküyorum o üzüldügümün farkinda degil belli etmiyorum yaparsa beni kaybedecegini biliyor ve kaybederde ama ortada 4yil var yasadiklarimiz var üzülmem normal degilmi
Ben sana ağır konuşmadım tatlım, sadece gerçekeri söyledim.. Gerçekler ağır geliyorsa bu konudda benim yapabileceğim bişey yok...
Senin için ailesini mi sildi?? Çok ilginç.. Senin için ailesini silen adam arkadaşı için de seni silip başka larıyla yatıcam diye tehditler savurabiliyor....
Zaten bir kız için bu kim olursa olsun ailesini silen bir adama ben adam demem....
Ailesini silen seni haydi haydi siler... İnsanın ailesini silmesi bu kadar kolay mı sanıyorsun.. Bir kızı çok sevdim, ailem sildim hadi yaaa..
Madem aileni silecek kadar çok seviyodun ne diye en ufak bişeyde başkasıyla ytmakla tehdit ediyorsun diye sorarlar adama....
Senin en zayıf noktan ne anlayaadım, sevgilinin başkasıyla yatması mı??? Yatmaz merak etme, yatacak olan adam bunu davula zurnayla duyurarak yapmaz....
Yani sorun yok o zaman, ara sen en iyisi belki farkında değilsin ama beni çok kırdın de, o da ayy farkında değildim aşkım, iyiki söyledin ben de başkasıyla yatıcam demenin kırıcı bişey olabileceğini bilmiyoduuuumm özür dilerim desin.. Barışın gitsin....
Sevgilin aslında çok iyi biri ve seni de çok seviyor ailesini silecek kadar , seni telefonunu arkadaşıma vermezsen başkalarıyla yatarım diye tehdit edecek kadar çok seviyor...
Ama bence sen bir test daha yap. Ondan absürd bişey yapmasını iste... Yapmazsa da bakalarıla yatarım yapmazsan, sen bunu hakediyorsun de.. Bakalım tepkisi ne olacak.. İşte o zaman seni ne kadar sevdiğini kesin kes anlmış olursun....
Gerçekler acı kırıcı ve incitici olunca bunu söyleyen kişiye günah yüklemek yerine acı olanın kırıcı ve incitici olanın olaylar olduğunu bunu dile getirenin bu olaylarda hiçbir foksiyonunun olmadığını düşünürsen daha sağlıklı değerlendirmeler yapabilirsin....