sizce ne yapmalıyım

leyla21

yine yeni baştan
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
5.353
2
356
38
Kayseri
kızlar mutfağımı yeniliyorum ve arçeliğin ankastre ürünlerini aldım bu camlı (gazlı) ocaktan aldım mutfak daha yapılmadığı için henüz kullanmadım temizliği nasıl bilmiyorum ama duyduğuma göre çok şikayet varmış temizlik konusunda geri verip farklı bi ürün alsam diyorum bunuda çok sevdim hiç elim gitmiyo vermesem öle her kullanışta ocak silecek zamanım da yok kücük cocugum var sürekli ocagı kullanıyorum cok kararsız kaldım pişman olmak istemiyorum beni bi aydınlatın değiştirirsem nasıl bişey almalıyım sizce

Benim ocağım birtek öyle o kadar da zor değil...
Ve özel bezleri de var onların eğer çok hoşuna gitti ise değiştirme derim...

kızlar mutfağımı yeniliyorum ve arçeliğin ankastre ürünlerini aldım bu camlı (gazlı) ocaktan aldım mutfak daha yapılmadığı için henüz kullanmadım temizliği nasıl bilmiyorum ama duyduğuma göre çok şikayet varmış temizlik konusunda geri verip farklı bi ürün alsam diyorum bunuda çok sevdim hiç elim gitmiyo vermesem öle her kullanışta ocak silecek zamanım da yok kücük cocugum var sürekli ocagı kullanıyorum cok kararsız kaldım pişman olmak istemiyorum beni bi aydınlatın değiştirirsem nasıl bişey almalıyım sizce

canım öncelikle hayırlı olsun, cam tablalı gazlı ocakların öyle çok zor bir temizliği yok kaldı ki vitroseramik ocak yani tamamen cam elektrikli ocak alıp kullananlar var ben onlardan bile şikayet duymadım, bu ocakların cam yüzeyinin temizliği için yapman gereken şey yemek pişerken cam yüzeye taşıp döküldüğü taktirde çok beklemeden temizlemen,temizlik içinde kullandığınız kimyasal maddenin cam yüzeyi çizecek partiküller ve parçalar içermemesi gerekir,toz deterjan ve çamaşır suyu kesinlikle çok zararlı en iyi temizlik maddesi mr muscle ın sprey yağ çözücü temizleyicisi var onu sıkıp süngerin yumuşak tarafıyla silmelisin, aldığınız ocağın temizliği ile ilgili daha doğru ve açık bilgi için ürünün ambalajında bulunan kullanma kılavuzunu ya da arçeliğin sitesinden girip okuyabilirsin.

Back
X