sizce ne yapmalıyım ???

kara_tosmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
8
0
36
İstanbul
10 aylık evliyim ve bir bebek sahibi olmayı herşeyden çok istiyorum doktora gittim ve biraz daha beklemem gerektiğini düşünüyo bense tüp bebek merkezine gidip % 25 olan sansımı % 60 daha fazla arttırmak istiyorum sizce beklemelimiyim yoksa tüp bebek için hiç beklemeden buna basvurmalımıyım çok çağresiz kaldım ve bu konuda yardım isticeğim kimse yok etrafımda ????

Son düzenleme:
canım valla olmayınca çok üzülüyor insan hazır hissediyorsanız hemen yapın bence

10 yillik evlisin bunca sene olmadi ve doktor hala sana beklemi diyorfisfisfis
bence daha fazla beklememelisin ablacim. baska doktorlara gittinmi peki neden olmuyor.

10 yillik evlisin bunca sene olmadi ve doktor hala sana beklemi diyorfisfisfis
bence daha fazla beklememelisin ablacim. baska doktorlara gittinmi peki neden olmuyor.

yok ablacım yanlıs anlamıssın 10 aylık evliyim ben su zamana kadar nie olmadı bir bilgim yok doktor çok erken olur diyo ama ben korunmuyorum millet 1 geceden hamile kalabiliyo sorun oldugunu düşünüyorum bu yüzden

yok ablacım yanlıs anlamıssın 10 aylık evliyim ben su zamana kadar nie olmadı bir bilgim yok doktor çok erken olur diyo ama ben korunmuyorum millet 1 geceden hamile kalabiliyo sorun oldugunu düşünüyorum bu yüzden

hmmm anladim canim doktorlar genelde 1 2 yili gecmeli diyorlar tüp bebege baslamak icin
biraz daha bekle insallah olur

siz istedikten sonra millete laf söylemek dşmez canım
bende 8 aylık evliyken hamile kaldım isteyerek hemde
şimdi 5,5 aylık hamileyim

iyi de önce bi doktorunuzla konuşsanız, sorun mu var diye?
çünkü 1-2 yıl beklemek lazım diyor doktorlar iki tarafta da bir sorun yoksa......

normal yolla deneyin ilk cnm mutlaka kalırsın yeni evlisinde tüple yorma vucudunu oçok çaresiz kalırsan yaptırr

1. hem bebek icin cok erken
2. hem de tup bebek denemek icin cok erken

doktorlar kac yil egitim gorup doktor oluyorlar, doktorunuzun onerilerine kulak verin ve sabredin biraz daha.
bir sorun yoksa bebegin dogal yollardan olmasi daha iyi.

ayrica cani sikilan cocuk yapsaydi yanmistik arkadasim.
canin sikiliyorsa bir ise girip calisabilirsin ya da kendine aktiviteler bulup oyalanabilirsin...

Evde yalnız olduğundan, canı sıkılıyor diye çocuk yapmak...boshayallersmile
Bence de erken. En azından tüp bebek için, tanıdığım tüp bebek yöntemine başvuran insanların hepsi en az 1,5-2 yıldır denedikleri halde çocukları olmayan insanlar.
Çocuk istediğinize ve erken olmadığına eminseniz bile tüp bebek için bekleyin derim ben...

Yenı evlısın ve normal yolla olması ıcın bıraz daha bekleyebılırsın cnm... Yüzde 25 cok kötu bır ıhtımalde deıl zaten...

Anne olmayı arzulamak baska,
canı sıkılıyor dıye bır bebegı kendıne ugras olarak gormek baska.

Oyle bır yazmıssınız kı ılk mesajı, 10 yıllık evlısınız zannederek,
doktorunuzun soyledıgıne mana veremedım ılk olarak.

Bıraz zaman tanıyın kendınıze,
hem evlılıgınızın keyfını surun,
hemde anne olmayı gercekten arzulayana dek bekleyın.

10 ay erken bir süre değildir, kişiye göre değişir bu zaman.
Kimi ilk ay çocuk sahibi olmak ister,kimi 1 sene sonra ister, kimi de ömür boyu istemez.
Siz erken olmadığınızı düşünüyorsanız erken değildir.
Ne tür bir sıkıntınız var tüp bebek yoluna gidiyorsunuz onu anlayamadım.
Normal şartlarda doktorlar en azından 1 senenin dolmasını bekliyorlar
ve bekleme önerisinde bulunuyorlar.
Bekleyin dediğine göre normal yolla olma ihtimali de var demek ki.
Eğer normal yolla olma ihtimali hiç yoksa,
ben istiyorsam beklemezdim açıkçası.
Birşeyin erken ya da geç olmasına siz karar verirsiniz bir başkası değil.

Tüp bebek için 10 ay cok erken.
Seneye kalmaz hamile kalırsın bence bir sorun yoksa.
Her zaman tutacak diye birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…