- Konu Sahibi aysecan8888
-
int üzerinde birilerine takılıyor olmasın ?[/QUY
Yok canım güvenimi sarstı ama böyle bir şeyden olduğunu sanmıyorum İşten dolayı çok bunaldığını her şeyin üst üste geldiğini bir anlık psikolojık buhrana giriğini söylüyor şu an çok pişman
cok cok cok afedersiniz yargilamak istemem ama neden hemen bitsin diyorsunuz.. 4 yildan bahsediyorsunuz..kolaymi ortada gecerli bir neden yokken..anlattiklariniza bakilirsa evlilik biraz monotonlasmis.bana kalirsa tek sorun bu..renklendirmeniz lazim.ayrica esiniz cocuk istemis..4 yildan sonra normal bir istek..baba olmak istiyor belki..yada is yerinde sikintilari var..guzel guzel anlatmasini saglayin bence...öyle bitsin falan..yapmayin..
bence esiniz icinden gelerek soylememis...siz bitsin deyince oda inat edip tamam demis ama sonrada belki gideceginizi falan dusundu ve pisman olup agladi gercekten bunalimda olabilir aksama kadar calisiyor gecim skntsi vs.birde hayatiniz monotonlasmis belki cocuk dusunebilirsiniz hayatiniz biraz hareketlenir biraz renk gelir diye dusunuyorum :26:
Merhaba Arkadaşlar
Ben ne yapıcağımı bilmediğim için derdimi sizinle paylaşmak istedim 4 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok Eşimle 2 hafta önce ayrılıyodUK
NEDENİ de:2 haftaya kadar aramızda hiç bir sorun yoktu aradaki ufak tefek tartışmalarımızın dışında Eşim 10 gün boyunca hep bana soğuk davrandı Evde iki yabancı gibiydik İşten geliyordu hiç konuşmadan bilgisyarın başına oturuyordu sonra tekrar işe bu hep böyle sürdü Bir ara çocuk istediğini bende daha uygun zaman olmadığını söyledim SONRA BİR GÜN Konuşalım dedim derdin ne dedim hiç konuşmuyordu çünkü evlilikten mi sıkıldın dedim O da evet sorumluluk ağır geliyor dedi O zaman bitsin dedim o da sen yalnız napıcaksın dedi bende napıcam hayatıma devam edicem dedim zorla devam ettirmenin bi anlamı yok dedim o da tamam dedi
AMA yarım saat geçmeden pişman oldu başladı ağlamaya ben sensiz yapamam ne olursun affet beni diye yalvarmaya o ana sanki birden bunalıma girdğini kendinde olmadığını söylüyor benim güvenim sarsıldı Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? LÜTFEN bana yardımcı olun
Merhaba Arkadaşlar
Ben ne yapıcağımı bilmediğim için derdimi sizinle paylaşmak istedim 4 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok Eşimle 2 hafta önce ayrılıyodUK
NEDENİ de:2 haftaya kadar aramızda hiç bir sorun yoktu aradaki ufak tefek tartışmalarımızın dışında Eşim 10 gün boyunca hep bana soğuk davrandı Evde iki yabancı gibiydik İşten geliyordu hiç konuşmadan bilgisyarın başına oturuyordu sonra tekrar işe bu hep böyle sürdü Bir ara çocuk istediğini bende daha uygun zaman olmadığını söyledim SONRA BİR GÜN Konuşalım dedim derdin ne dedim hiç konuşmuyordu çünkü evlilikten mi sıkıldın dedim O da evet sorumluluk ağır geliyor dedi O zaman bitsin dedim o da sen yalnız napıcaksın dedi bende napıcam hayatıma devam edicem dedim zorla devam ettirmenin bi anlamı yok dedim o da tamam dedi
AMA yarım saat geçmeden pişman oldu başladı ağlamaya ben sensiz yapamam ne olursun affet beni diye yalvarmaya o ana sanki birden bunalıma girdğini kendinde olmadığını söylüyor benim güvenim sarsıldı Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? LÜTFEN bana yardımcı olun
Bencede bunalımda ama ben ona şu ana nasıl güvenipte çocuk yapabilirim vazgeçmek bu kadar kolay mı
bence esiniz öyle demek istememistir, bir anlik birseydi, kolaymi koskoca 4 seneyi silmek? esinizin belki bi derdi vardir olamazmi??
bencede icten gelerek dememistir inat icin demistir,,guven sorunu yasamayin..biz yeni evlendigimiz zaman hemen her kavgada ben bitsin diyordum..artik esim bu bitsin lafina alismisti..:) inandirici gelmiyordu..ben bitmesini falan istemiyordum ama sinirla aptallik iste söylüyordum.simdi o lafi asla agzima almiyorum Allah korusun ..
esiniz pismanmis adami üzmeyin bunlar ufak seyler..keyfinize bakin..tabi ortada baska birsey yoksa :)
işi eve getiren eşlere kocaa birr yuuhh cekiorum... surat 5 karıs esle ılgılenme yok sabah ıs aksam net..ohh ne alaa sonraa bunaldımmm..neden bunalmısmıs...ee sen daha cok bunaldın..esını bır an once netten uzaklastır..aklını karıstırmak ıstemem ama sanal alemde erkekler bız gıbı dııl..erkekler kulubune takılmıo canım benım..
Yok canım ortada başka sorun ama biz bunları kavga ederek değil normal bir şekilde konuştuk daha doğrusu bewn sordum o söyledi
canim guvenmiyecek ne varki agzindan oyle cikivermis zaten cok gecmedende pisman olmus...sanki alip seni babanin evine birakmista sonra gelip geri almis gibi dusunuyorsun guvensizlik yaratacak bir durum degil bence...ayrica cocuk olursa birbirinizle ugrasmassiniz cocukla ugrasmaktn ozlersiniz bile birbirinizi diye dusunuyorum tabiki benim fikrim bu...senin dusuncelerin farkli olabilir ama bence guvensizlik yaratacak bir durum yok
o zaman üzmeyin kocanizi..kendinizide üzmeyin..Allah baska sorun vermesin..erkekler kadinalrdan daha zayiflarmi ne..benim esim de bazan isten surat kötü gelir hemen analrim birsey olmus iste..hemen anlatmaz sonra dökülür..bende rahataltirim onu keyfide guvenide yerine gelir..gercekten erkekler bizler gibi degil..illa bir destek safkat lazim..ve bence mutlu etmekte kolay onlari..
EVET onları biz gibi değil hemen her şeysen soğurlar sanki bizim hiç sorunumuz olmuyor
işi eve getiren eşlere kocaa birr yuuhh cekiorum... surat 5 karıs esle ılgılenme yok sabah ıs aksam net..ohh ne alaa sonraa bunaldımmm..neden bunalmısmıs...ee sen daha cok bunaldın..esını bır an once netten uzaklastır..aklını karıstırmak ıstemem ama sanal alemde erkekler bız gıbı dııl..erkekler kulubune takılmıo canım benım..
bak o dogru..kadinlar hem güclü hem becerikli hemde dahada akillilar..cok sorun oluyor hemde..ama güclüyüz iste..bu bir gercek..kadinlar daha mantiklilar mantiklariyla hareket ediyorlar erkekler cok duygusal..bu yuzden cabuk kiriliyorlar..hayatlarindaki gemi hemen batabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?