- Konu Sahibi aysecan8888
-
Doğru çocuk renk getirir ama ben çok kırıldım
Erkeklere göre onlar mantıklı bence küçük çocuk gibiler
cocuk gibiler tabi kandirmak kolay :) kandirmak derken kötü anlamda degil tabi..
Peki tekrar nasıl güvenicem
guveniinizi kaybedecek birsey yapmamiski...
Bu olayı bi daha tekrarlamıcandan nasıl emin olabilr miyim ki çok güvenimi sarstı bu kadar çabuk vazgeçmek istemekle
sizde cabuk vazgecmissiniz ama onunda size guveni sarsilmistir..olayi unutun gitsin bir anda söylenmis sözler..simdi araniz nasil? size nasil davraniyior?
şu an ona göre sorun yok ama benim kafam allak bullak işte
SONRA BİR GÜN Konuşalım dedim derdin ne dedim hiç konuşmuyordu çünkü evlilikten mi sıkıldın dedim O da evet sorumluluk ağır geliyor dedi O zaman bitsin dedim o da sen yalnız napıcaksın dedi bende napıcam hayatıma devam edicem dedim zorla devam ettirmenin bi anlamı yok dedim o da tamam dedi
AMA yarım saat geçmeden pişman oldu başladı ağlamaya ben sensiz yapamam ne olursun affet beni diye yalvarmaya o ana sanki birden bunalıma girdğini kendinde olmadığını söylüyor benim güvenim sarsıldı Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? LÜTFEN bana yardımcı olun
Peki arkadasim " ona nasil tekrar güvenipte cocuk yapayim.. bitirmek bu kadar kolaymi" diyorsunuzda..Ilk bitsin diyen sizsiniz..Esiniz size nasil güvenecek..Bitsin demek bu kadar kolaymiydi..Esinizin BIR SIKINTISI olabilir ne oldugunu oturup güzelce konusmak varken en ufak zorlukta bitsin demek sizi ne kadar güvenilir yapar?
Hayatiniza ondan sonrada devam edebileceginizi duyunca sok oldu tabi,ne de olsa aglayip sizlayip ben sensiz yasayamam demenizi bekliyordu.
Ama siz güclü bir durus sergileyince vazgecilebilir oldugunu sezdi.
Algi : Esim bensizde yasayabilir.
Duygu: ben hemen vazgecilebilecek bir erkek miyim? Ego kirilmasi...
Tepki: Pisman olup aglama.
Ne de olsa kacan kovalanir....
Sahsen ayilip bayilmadan güclü bir durus sergilemenizi cok begendim.
biraz abartmissin sanki. yeri gelince sagir kör ve dilsiz olucaksin altin kural bu.
adi üstünde erkek nerde ne yapacagi belli olmaz ama burda abartilacak bi durum yok bence.
insallah bundan sonra ayriligin lafi gecmez aranizda. mutluluklar dilerim size
Peki arkadasim " ona nasil tekrar güvenipte cocuk yapayim.. bitirmek bu kadar kolaymi" diyorsunuzda..Ilk bitsin diyen sizsiniz..Esiniz size nasil güvenecek..Bitsin demek bu kadar kolaymiydi..Esinizin BIR SIKINTISI olabilir ne oldugunu oturup güzelce konusmak varken en ufak zorlukta bitsin demek sizi ne kadar güvenilir yapar?[/QUOTE
İlk ben dedim ama ben onunla hep konuşmak istedim o hep bi şey yok dedi zaman geçtikçe birbirini o kdar iyi tanıyorsunki lep demeden leblebiyi anlıyorsun
söylemek isteyipte söyleyemediklerimi siz söylemissiniz.
bravo ayakta alkisliyorum
O olyadan beri nete girmiyor canım ben istemiyorum diye Doğdu diyosun erkeler çocuk gibi işte bütün cefayı biz çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?