sizce ne yapmalıyım

yenge mi yakın arkadaş mı demşsiniz, valla ne yalan söyleyeyim yengeyle her şeyimi paylaşamadığımdan yakın arkadaş önce gelir, ki benim kardeşim dediğim arkadaşlarım vardır.. yenge de kim ayol, olacak iş değil bir de durmuş kendini savunuyorsun.. evli barklı kadınsın, o da bir genç kız, velev ki yaşlarınız aynı olsa bile
1- senle anlaşabilmek zorunda mı?
2- herşeyini senle paylaşmak zorunda mı?
3- kız seni tanıdığından böyle yapıyor demek ki bence iyi yapmış...

aklım almıyor şok oldum marifet gibi anlatıyorsun bir de kardeşim ya.. çok ayıp, yengesiysen yengesisin... sana senin istediği gibi davranmıyor diye hayatına müdahale edemezsin.. bunun ayrımına varırsan sen de mutlu olursun görümcen de..

meleknaz ve beheriz arkadaşlarım çok güzel anlatmışlar aslında eklenecek bir şey yokmuş.. artık görümcenin arkadaşı olma ihtimalin hiç kalmadığı gibi, eşinin ailesi için de 'ortalığı karıştıran gelin' 'oğlumuzu dolduran gelin' olacaksın...

cümlenin en sonu siz olsaydınız ne yapardınız diye bitirmişsin...

ben olsaydım, herşeyi benden gizliyorlarsa bende bir sorun var diye düşünüp dönüp kendime bakardım...

kimsenin hiç bir işine karışmazdım, sırf bana birşey demediler diye eşimle kardeşinin arasını bozmak için uğraşmazdım...

ayrıca kötü bir yere mi gitmiş?? her yerinde kameralar olan insanların gülüp eğlendiği bir yere arkadaşları ile gitmiş..

görümcenizin yerinde ben de olsam size hiç bir şey söylemezdim.. Allah yardımcısı olsun görümcenizin de kaynanazın da eşinizin de...

fitneyle hiçbir yere varamazsınız...haberiniz olsun...

demekki neymiş bazen görümceler madur oluyormuş hemde çok fena ...

okurken gerçekten çok sinirlendim o kızcağız adına kıskançlığın fesatlığın böylesi....düşmanıma yapmam ben böyle bişeyi...abisinin ne kadar kızacağını bile bile... ennn ufak haklı bir tarafınız yok...

yengeyle yakın arkadaş bir olur mu yahu..

Son düzenleme:
Ne olursa olsun hatalısınız.Daha üzücü olanda hala hatanızı savunuyorsunuz.Baştan bir düşünün bakalım.Aynı şeyi size yapsalar tavrınız ne olurdu?İçiniz nasıl cayır cayır yanardı o otobüsten inmek zorunda kaldığınızda.Üstünden uzun yıllarda geçse bana böyle bir şey yapılsa asla unutamazdım :((Değer miydi hiç birinin canını yakmaya,onu üzmeye,arkadaşlarının yanında küçük düşürmeye.
Burada mevzu Beyaz show değil.O olur, başka bir şey olur önemli olan size söylenmemiş bir şeyi öğrenip afişe ederek bile isteye "can"yakmanız.Ben çok üzüldüm böyle davranmanıza.İnşallah bu son olur.N'olur;hataları örtmede gece gibi olun/olalım...

slm arkadaşlar yine sizlerden fikir almak istiyorum bundan iki hafta önce benim görümcem var üniversitede okuyor okul bunları beyaz show a götürecekti yalnız görümcemin sevmediğim huyları var birşey oluyor hep benden saklıyor ya da bir yere gidecek benden gizli ayarlanıyor ama en yakın arkadaşlarına her zaman söyler bende içten içe üzülüyorum bana söylemesini bekliyorum ben arkadaşlarından daha mı değersizim abisi de çok karışır ona ondan çok korkar ama bana dese ki ben beyaz a gideceğim abim evde yoksa sende izle eğer evde olursa da kanalı değiş görmesin diye ben ondan bu davranışı bekiliyordum her zaman ablasıyla annesiyle ayarlarlar bana söylemezler oysa ki ben bu güne kadar hiç birşeyi eşime söylememiştim abisinden gizli öğrendiğim şeyleri başkalarından duymuştum ama söylememiştim 2 hafta önce perşembe akşamıydı bende inadına bunlar böyle yapıyor diye beyaz ın fragmanı geçerken eşime söyledim kardeşinde gidecekmiş haberin var mı dedim çok sinirlendi bana niye sorulmuyor dedi zaten kaynanam her zaman kızına izin verir kayınbabamı ayakta uyturlar neyse eşim sinirlenince aradı açmadı kardeşi sonra ben aradım yine açmadı mesaj at dedi eşim bana mesaj attı sakın gitme abin çok kızacak sana elin adamının programında gece saatlerine kadar ne işi var diyor diye neyse görümcem yine cevap yazmadı diğer gün otobüse binerken tam beyaz a gitmek için yola çıkacaklarmış ablası aramış sakın gitme abim senin kaydını aldıracak gidersen diye o da hazırlanmışken inmiş 50 tl si de yanmış ama binmeseydi ben ona o kadar mesaj yazdım diye düşünüyorum şimdi eşim bana dedi ki o aralarda eve geliyor yanına çıkmayacaksın dedi senin telefonlarını açmıyor sen ne yaptın ki dedi çok kızarım sana dedi görümcem telefonunu geçen gün doğum günüydü aradım kozlar benim elime geçsin yine açmaz kesin dedim açmadı zaten ablası gelmişti o gün iyi yaptım abine söyledim dedim bilerek yaptım dedim bana hiçbirşeyi bu güne kadar söylemiyorsunuz dedim kardeşimin onlar yakın arkadşları falan dedi söylemese ne olacak ki dedi iyi o zaman değerim buradan belliyse iyi yapmışım dedim şimdi kızlar uzun oldu ama görümcem bugün geldi eşim işte daha onu görmedi sabahtan beri yanına çıkmıyorum siz olsaydınız ne yapardınız
Şaka gibi ya :37: Dizi senaryosu olsa bu kadar entrikayı kaldırmaz...

Son düzenleme:
Sen benim yengem olsaydın bende sana hiç birşeyimi anlatmazdım o kadar yanlış davranmışsın ki, abisinin kızacağını bile bile ispiyonlamışsın kızı, sonradan da iyi yaptım bana hiç bir şey anlatmıyor demişsin. Hem söylese ne, söylemese ne onu da anlamıyorum ne yani yengesi olarak senden onay mı alacak her şeyini sana anlatacak. Abisinin ona karışma hakkı olabilir ama senin hiç bir hakkın yok. Şimdi sen onu bu şekilde aklınca cezalandırdın eminim bundan sonra her şeyini anlatır sana. Kıskançlığın ciddi boyutlarda eşini kıskanıyordun zaten, ama bak diğer yakınlarınla da aranı açıyor kendini biraz frenlemelisin.

Son düzenleme:
arkadaşın açtığı konulara baktım da zaten problemleri çok eşinin ailesi ile şimdi dahada arttırmış

yenge mı arkadaş mı dıye sormuşsun ya
tabıkı arkadaş
kusura bakma ama senın gıbı yengem olcak bende hıç bırşeyımı anlatmazdım :19:
resmen ben gıdemıyorum barı oda gıtmesın gıbı mı mantıkla yaklaşmışsın ...
kız haklı sana hıç bırşeyını anlatmamakla
hem afedersınız ama anası ızın vermış gıtmesıne, sıze ne oluyor nıye eşınızı kışkırıtyorsunuz?

konu sahibinin kıskançlığı sadece eşine değilmiş demekki:50:

Yengesi mi daha yakın arkadaşımı demişsin bu nasıl pişkinlik yahu ?
canım senin gibi yengem olacağına 1 tane adam gibi arkadaşım olsun :41::41:

bu arada açtığınız diğer konulara bakınca sizi hatırladım...

evet sizin kıskançlık konusunda gerçekten iyi bir uzmandan yardım almanız gerekiyor.

sadece eşinizi değil görümcenizi de kıskanıyorsunuz... hem de fena halde, çatlarcasına kıskanıyorsunuz...

artık kıskançlık benim elimde değil filan demeyin. gidin tedavi olun. hayatı ne kendinize ne de etrafınızdakilere zindan etmeyin...

Yapacağınız tek şey var: Samimiyetle özür dilemek.
Bir de ilişkinizde asla güven olmayacağını unutmayın.

benim 4 kardeşim var,en küçüğümüz erkek..tek bi cümle yazıcam yormıcam kendimi,Allah senin gibi kızlardan korusun kardeşçiğimi.....

hey allahım
bu ne şimdi......
genç kız istediği yere anne baba rızasıyla gider siz 3. şahıs olarak ne diye karışıyorsunuz
o değilde benim burnuma kıskançlık kokuları geliyor:25:

Sen zamanında ailenden habersiz internetten tanıştığın adamı görmek için şehir dışına çıkmış insansın.

Ne oldu ailesinden izin alıp, arkadaşlarıyla beraber Beyaz Showu izlemeye giden görümcen mi sana garip geliyor.

:53::53::53::53::53::53: konu sahibi arkadaşım sen eğer evliyken arkadaşın dediği gibi internetten konuştuğun adamla tanışmaya gittiysen bu hakkı kendinde gördüysen kusura bakma ama görümcende sana sormadan istediği yere gider
Arkadaşım burası TC Devleti yasalara göre 18 yaşını doldurmuş herkes reşittir ve kendi kararlarını özgürce alır istediği yerede gider yaptığı herşeyden bir fiil kendi sorumludur
bırak abisini anası , babası bile karışamaz
abisi kardeşinin hayatına karışacağına karısının hayatına baksın değilmi ama
ayrıca bende gelinim kaynanam , eşimin kız kuzenleri hiçkimse bana hiçbirşeylerini söylemezler benimde hiççç umrumda da olmaz istediklerini yapsınlar banane yaaa
he geçen sene eşimin 19 yaşındaki kız kuzenini erkek arkadaşıyla gizlice konuşurken gördüm görmemezlikten geldim eşime bile söylemedim
kötü bir durumda olsaydı tabiki söylerdim
bu kadar kıskançlık sağlıklı değil kendine zarardan başka birşey kazanmıyorsun bilgine

sanirim siz gidemediniz diye kiskancinizdan böyle yapmissiniz ,beyazdan nefret ederim demissiniz ama zannetmiyorum ayrica size herkesin herseyi soyleme gibi bi mecburiyetligide yok ! bizlerde geliniz ama kimsenin bize herseylerini söylemelerini beklemiyoruz nasil bi mantik bu anlayamadim !!!

Back
X