sizce ne yapmalıyım

ne kadar fesatmışsın...

bir üniversite öğrencisi bir sosyal aktiviteye katılacak diye okuldan alınmakla tehdit ediliyor ve bunu sen yaptırıyorsun utanır mısın ki?

gerçi koz falan arıyorsun fazla dizi mi seyrediyorsun yoksa psikolojik problemlerin mi var...

senin gibi insanlar hep yalnız kalmaya mahkum...

tamam ya kimse yorum yapmasın istemiyorum bazı yazdıklarımı okumadan yorumlar geliyor bana anlatmak zorunda değil tabi ama ben bunu beklerdim onun hayatını takip ettiğim falan da yok ister istemez duyuyorum ayrıca da eşimle kötü olmak istemiyorum onun yüzünden neden bana bilmene rağmen söylemedin diyen benimle konuşmayan bir eş çekemem çok korkuyorsa olacaklardan abisinden başından gitmeseydi şimdi abisine ne cevap vereceğini düşünüyormuş

senin derdin eşinle kötü olmak da değil ki, kız sana söyleseydi sen eşine söylemeyecektin. sırf sana yakın davranmadı diye yapmışsın ki bu çok kötü. bu fesatlıkla kendi başını yersin mazallah...

konuyu 4-5 kez okudum, her seferinde aynı şok. kendimi konu sahibinin yerine koymaya çalışıyorum ama yine de olmuyor....:32: sadece kendi hayatıyla ilgilense sorun çözülecek

Bana söylemesini beklerdim demişsiniz, ne münasebet neden böyle bir beklenti içerisine girdiniz ki :))) Çok komiğime gitti vallahi, görümcenizin üzerinde ne kadar da hak sahibi görmüşsünüz kendinizi. Bir insan gizlisini saklısını gelinlerine neden anlatsın ki ? Deli mi ? Kendinizi bu kadar fazla önemsemeyin bence, dış kapının mandalısınız çünkü. Ayrıcada ne var Beyaz'ın proğramına gitmişse. Bu arada abisinide doldurursanız tabiki o şekilde kızar kardeşine, nede olsa erkekler hanım ağızlıdır genelde. Cehalet cehalett...

hayat akıyor as25 bakıyor ezikliğinden ne yapacağını şaşırıyor herkesi birbirine düşürüyor aferin çok güzel böyle devam et:34:

Yazık gorumcene..benim yengem böyle yapsa varya bir daha karşıma çıkamazdı...haddini bildirirdim bir daha isime karisamazdi

ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acaba :53: yakın arkadaş mı önde gelir yenge mi :53:

çok doğrucu olmamak lazım bu devirde siz yapmışsıınız sonrada ne yapardınız diyorsunuz şimdi asıl onlar ne yapacak demeniz lazım bence bekleyin

çok doğrucu olmamak lazım bu devirde siz yapmışsıınız sonrada ne yapardınız diyorsunuz şimdi asıl onlar ne yapacak demeniz lazım bence bekleyin

evet ya kaynananın ya da görümcenin intikamı acı olabilir :22:

konuyu 4-5 kez okudum, her seferinde aynı şok. Kendimi konu sahibinin yerine koymaya çalışıyorum ama yine de olmuyor....:32: Sadece kendi hayatıyla ilgilense sorun çözülecek

konudan ayrılamıyorum bi mantığa oturtmaya çalışıyorum yok olmuyor
benim elime geçmez ki böyleleri dünya nasıl zindan edilirmiş göstereceksin ama

Yaptığınız çok ayıp, sizi ne ilgilendirir ki? Ayrıca siz hem diyorsunuz bana niye söylemedi, ben abisine söylemedim, hem de yukarıda demişsiniz ki, onlain gizli isleri icin ben neden kötü olayım? E hani abisinden saklandınız siz de size söyleseydi? Niye çark ediyorsunuz şimdi? Ayrıca ben aynı durumda olsam, asla görümden benle özel ve gizli seylerini paylaşsın istemezdim, çünkü ne esime yalan söylemek isterim, ne de görülmemi ispiyonlamak. O yüzden hiç bilmesem zor durumda kalmam ne güzel. Ayrıca sunu da unutmayın elbette yakın arkadas yengeden önce gelir! En yakın arkadaşı dururken yengesiyle mı paylaşacak kiz özel seylerini, üstelik de sizin gibi kafası kızdı mı abisine kendisini anında ispiyonlayan bir yengeyle!!!
!!!

Evet işin bir de bu boyutu var, kim isterki böyle gizli şeyler öğrenmeyi.
Hem gizli işleri için ben kötü olamam diye eşine söylüyor, hem benimle niye paylaşmıyor diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... :19:

Hali içler acısı, eşinde de kabahat var, ne çalışmasına ne kursa gitmesine ne de kıskançlığı için psikolojik destek almasına izin veriyormuş, o da böyle eşi ve ailesine sarıyor iyice...

Son düzenleme:
görümcen ve kaynanan sana anlatamakta çok haklılarmış ben olsam sana hiçbişi anlatmazdım.
ya fesatsın yada cahil ve ya her ikiside.bir genç kızın eğlencesinden ne istiyorsun seninde inşallah seninde bi kızın olur ve kaynananın hissettiklerini işte o zaman anlarsın

Son düzenleme:
görümcen ve kaynanan sana anlatamakta çok haklılarmış ben olsam sana hiçbişi anlatmazdım.
Ya fesatsın yada cahil ve ya her ikiside.bir genç kızın eğlencesinden ne istiyorsun seninde inşallah seninde bi kızın olur ve kaynananın hissettiklerini işte o zaman anlarsın

allahın hikmetinden sual olmaz ama olmasın ya böylelerinin çocuğu olmasın

Ya fesatsın yada cahil ve ya her ikiside.bir genç kızın eğlencesinden ne istiyorsun seninde inşallah seninde bi kızın olur ve kaynananın hissettiklerini işte o zaman anlarsın

allahın hikmetinden sual olmaz ama olmasın ya böylelerinin çocuğu olmasın

hiç iyi etmemişsin tatlım.. sana bundan sonra hiiiç güvenmeyecek bundan sonrada asla hiç bişeyi onlardan duyamayacaksın hep başkalarından öğreneceksin buda seni dışlamaları demek oluyo...

benimde var 2 görümcembi tanesi sadece benim yanımda sigara içer kimseye demem abisi şüğhlenir kardeşim sigaramı içiyo der hep bende yooo içiyosada ben görmedim dedim :1: en güzeli 3 maymunu oynamak..diğer bi tanesi yıllık izninde şehir dışına gidip gezcem dedi hemde sevgilisi ile bende ohh ne güzel gez valla dedim ve eşime hiiiiiiç bişi demedim bana ne ama dimi bacısı değilmi sölerse sölesin ama ben sölemem... k.babam şikayet etmiş eşime demişki ablan gitcek söz dinlemiyo gideirm size ne diyo ona iyi bi kız gitmesin demiş bunlar görmceme kızmışlar tartışmışlar görümcem hemen benden bildi küçük görümcem geldi dedi ki yengeme boşa söylenme babam şikayet etti abime kulağımla duydum dedi bende üzüldüm tabi nede olsa gelinim diye benden bildi ama özür diledi dedim ki siz kardeşsiniz şurda kavga eder şurda barışırsınız ama araya ben girerisem ne sen beni ne ben seni affedemeyiz kırılmamamız lazım dedim... eve gelirkende eşime kızdım sana ne son o evdemi yaşıyon karışma ablan akıllı kız güven biraz diye pohpohladım ama babası göndermedi o ayrı mesele ben elimden geldğince aralarında sorun yaşamasınlar diye uğraşırım çünki enim sonum bana yansır...
ailenin huzuru için gerginlikten sen ve eşinin uzak kalmasını sağlaman lazımken sen ispiyonlamayı tercih etmişsin..

şimdi iyi ki kızıma kardeş yapmadım diye şükrederek uyuyacağım
en azından kötülük gelirse yabancıdan gelsin
ne yapmalıyım demişsin ya ...sen hiçbir şey yapma bence
kimseye karışma kimseye dokunma
her ağzını açtığında insanı insanlıktan çıkarıyorsun (eski konularından)
gerçek hayatında da böylesin eminim daha çok konu açarsın burda maalesef

yanlış yapmışsın cnm:20: kendini kötü yapmışssın bari bi bahane bul üzerinden atmaya çaış gerekırse eşinin üstüne at duymus bı yerler de bana da sordu yalan soyleyemedım falan de yani uydur bıseyler ki o kız senı gördükce yaptıgın aklına gelemsın. yıllarca iyilik yaarsın ama bı hatan hepsını sıler burdan sonrada en guzelı arkadasında dedıgı gıbı goredım duymadım ben yapmadım demek :9: ben de görümcemle hiç anlaşamam onun yaptıklatrını anlatmaya sayfalar yetmez bana şeytansın dedı abımden ayırdın dedı ( ki ben ona abısınden daha cok deger verdım) ben de yaw gerızalı abınden ayırsam sana hedıleler alır mıyım, bıze gelmıyosun dıye kızarmıyım dedım nolduuu bılıy musn onun soyledıklerı ıyı benım bı gerızakalı demmek tu kaka oldu hala soyereler kız bana agzına gelı saydı ben salak gıbı cvp verdım ne gerek varsa işte ben de cok uzuldum ben de senın gıbı cok yanlıslar yaptıma ama aptalmısım onlara verılecek en guzel ceza onemsememk...

Son düzenleme:
yanlış yapmışsın cnm:20: kendini kötü yapmışssın bari bi bahane bul üzerinden atmaya çaış gerekırse eşinin üstüne at duymus bı yerler de bana da sordu yalan soyleyemedım falan de yani uydur bıseyler ki o kız senı gördükce yaptıgın aklına gelemsın..burdan sonrada en guzelı arkadasında dedıgı gıbı goredım duymadım ben yapmadım demek :9: ben de görümcemle hiç anlaşamam onun yaptıklatrını anlatmaya sayfalar yetmez ben de cok uzuldum ben de senın gıbı cok yanlıslar yaptıma ama aptalmısm onlara verılecek en guzel ceza onemsememk...

KESİNLİK EN GÜZEL CEZA KISMI ÇOOOOK DOĞRU... bırak başkaları seni önemsesin değil mi ama....

Back
X