Sizce ne yapmalıyım

ben pek bi alınganlık göremedim beyaaa şımarıkça kapris yapıyor gibi geldi çok pohpohlamışın dur tahmin ediyim o yolda bıraktığında sen arkasından binbir özürle koşuyorsundurda böyle olmaz erkeğe kendisi gibi davranmadan yani o sana hatalarını söylyorsa sende pat pat söylemeden v.s.gibi olmaz... böyle psiklojik eziklik yaşatırlar sende alıngan dersin....

öyle evliliği falan bitirmeyi düşünme hiçbir evlilik kolay rayına girmiyor... ben 7 yıl sonra girenide gördüm 5 yıl sonra gireni ama ilk 2 yıl dolmadan adamın değişip değişmeyeceğine karar veremezsin böylede psikolojik ezdirme kendini güçlü ol güçlü görün... o seni bırakıyorsa yolda sen yolunu değiştirip devam et biraz daha geç git nerdeydin dersede umrundaydı ondan mı yolda bırakarak kendini küçülttün de kapasın çenesini kavgadan kaçınma ama hakaret vs etme kesinlikle saygı çerçevesinde bu dediğimi söylerkende mesela montunu asarken gayet rahat sessiz ama duyulur bir şekilde söyle ama sonra yatarken söyle parkda oturdum biraz de

Aslında arkasından koşturmuyorum. Ama genelde eve dönüyorum gelince de hiç oralı olmuyorum. Kendi kendine benimle barışıyor. Bu böyle süregeldiğinden beri kendimi çok yalnız hissetmeye başladım. Açıkçası artık ben de ona eskisi gibi yakın hissetmiyorum. Beni yolda bırakıp giden bir erkek yarın oburgun ciddi şeyler olsa arkasına bile bakmaz gibi geliyor.

bushracım sanırım benim kendime güwenim yok.....ayrılsam baba ewine dönmek zorunda kalırım ne bir mesleğim nede bir güwencem kafam çok karışık yuwam yıkılmasın diye uğraşıyorum iki gün iyiysek üçüncü günü birbimize giriyoruz..gitsem bile duramam babamın ewinde bir çocukla

bushracım sanırım benim kendime güwenim yok.....ayrılsam baba ewine dönmek zorunda kalırım ne bir mesleğim nede bir güwencem kafam çok karışık yuwam yıkılmasın diye uğraşıyorum iki gün iyiysek üçüncü günü birbimize giriyoruz..gitsem bile duramam babamın ewinde bir çocukla

İşte diyorum ya bebek bahane.Hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah en kısa zamanda düzelir herşey.

inşallah cnm inşallah düzeliriz....sabah atışmıştık biraz şimdide hadi dondurma yemeye gidelim diyo ....wallahi anlamadım ne ayak bu...surat yapsam iyice bozulucaz alttan alsam buseferde kendimi ezilmiş küçülmüş gibi hissediyorum...herşeyden önce benim kafam karışık yaa

Aslında arkasından koşturmuyorum. Ama genelde eve dönüyorum gelince de hiç oralı olmuyorum. Kendi kendine benimle barışıyor. Bu böyle süregeldiğinden beri kendimi çok yalnız hissetmeye başladım. Açıkçası artık ben de ona eskisi gibi yakın hissetmiyorum. Beni yolda bırakıp giden bir erkek yarın oburgun ciddi şeyler olsa arkasına bile bakmaz gibi geliyor.

aynen canm bu tipler genelde böyle oluyorlar bunlarada şımarık deniyor

benim eskiden açtığım bir konu var onu okursan seninkine benzer... eşimde bana çok kalabalık bir avm de araba anahtarını fırlattı sonrada çekti gitti hemde kardeşimin yanında
istediği bişey olmassa yada ben istemez fikrimi söylersem gayet medeni bile olsam kapris yapar çeker gider-di ama benim hatam sesimi çıkarmamam

şimdi de çok farklı bişey yapmadı canı sıkıldı beni ve kızımı terketti gitti boşanıyoruz

eğer böyle giderse eşinde canı sıkıldığında gider bence sen alttan çok alma o an içinden bağırmak geliyorsa bağır istediğini söyle ki böyle yaparsa oda kaybedeceğini anlasın

aynen canm bu tipler genelde böyle oluyorlar bunlarada şımarık deniyor

benim eskiden açtığım bir konu var onu okursan seninkine benzer... eşimde bana çok kalabalık bir avm de araba anahtarını fırlattı sonrada çekti gitti hemde kardeşimin yanında
istediği bişey olmassa yada ben istemez fikrimi söylersem gayet medeni bile olsam kapris yapar çeker gider-di ama benim hatam sesimi çıkarmamam

şimdi de çok farklı bişey yapmadı canı sıkıldı beni ve kızımı terketti gitti boşanıyoruz

eğer böyle giderse eşinde canı sıkıldığında gider bence sen alttan çok alma o an içinden bağırmak geliyorsa bağır istediğini söyle ki böyle yaparsa oda kaybedeceğini anlasın

Haklısın galiba. Bu iş böyle gitmez. Daha önceden açtığın konuyu merak ettim. Başlığı neydi?

Eşiniz şımarık ve kaprisli ,zor bir adam ...

Siz onun kaprislerine akıllıca davranarak karşılık verdikçe daha da yapacakdır bu nazlarını ,ben de yaşadım biliyorum.

O kapris yapdıkça siz ondan daha fazlasını yapın,yolda o sizi bırakmadan siz onu bırakın,kesinlikle de aramayın.

Yapdıklarına ayna tutun bir nevi.

Dilerim çabuk toparlar kendini yoksa gerçekden hiç çekilmez bir erkek tipi.

ayy erkegin gercekten nazı kaprısı trıbı cıdden cekılmıyor .

bı erkek de en nefret ettıgım durumdur bu .

bu sebepden dolayı da tabı ayrılınmaz ,karsınıza

alın ve yaptıgı cocuklugun senı bunalttıgını belırtın .

konusarak orta yolu bulmaya calısın

Aynen benim enisteme benziyor esiniz...
Ablamda cok pohpohlamisti.
Cok soylemistim yapma etme diye.
Birde odaya gecer kapiyi kilitlerdi bu kadarina pes derdik.
Sokak ortasinda tartisir birde kuserdi ablam pesinden giderdi.
Siddet kadin gibi olaylari yoktu.
Genleri aynen kadin geni gibiydi (:
Ablamla evleneli 5 yil oldu daha sonra enistem yavas yavas toparlanmaya basladi.
Masallah aralari cok iyi..
Evlilikleri oturdu ama ayrilmayi dusunmeyin.
Esinizin simarikligi kaprisi had safhada duzelecektir..
Ama sizde egosunu iyice tatmin etmeyin..
Birakin o sizin pesinizden gelsin.
Cekilmesi en zor erkek turu...

Aynen benim enisteme benziyor esiniz...
Ablamda cok pohpohlamisti.
Cok soylemistim yapma etme diye.
Birde odaya gecer kapiyi kilitlerdi bu kadarina pes derdik.
Sokak ortasinda tartisir birde kuserdi ablam pesinden giderdi.
Siddet kadin gibi olaylari yoktu.
Genleri aynen kadin geni gibiydi (:
Ablamla evleneli 5 yil oldu daha sonra enistem yavas yavas toparlanmaya basladi.
Masallah aralari cok iyi..
Evlilikleri oturdu ama ayrilmayi dusunmeyin.
Esinizin simarikligi kaprisi had safhada duzelecektir..
Ama sizde egosunu iyice tatmin etmeyin..
Birakin o sizin pesinizden gelsin.
Cekilmesi en zor erkek turu...

Ablana çok sevindim canım. Anlattığın kadarıyla eşime çok benziyor. Bizimkinin de kadın, şiddet vs olayları yok şimdilik. Umarım bizim sonumuz da ablan gibi olur.

Zor bir kisilikmis. O size kusunce pesinden kosmak yerine yolunuza devam edin, umursamayin. Kirici laflar soyleyince tavrinizi belli edin. Taviz vermeyin ama. Hemen pes etmeyin. Zamanla bu islerin o kadar kolay olmadigini anlayacaktir.

Sanırım ben ayrılıyorum. Yani resmi olarak olmasa da evden ayrılıyorum. Dün aynı tarzda bir olay yüzünden ben gönlünü almaya çalışırken git zengin koca bul diye bağırdı bana yolda. Çok kırıldım. Eve döndüm. Birkaç saat sonra eve döndü. Hiç konuşmuo benimle. Ben de umursamadım artık. Emlakçıdan ev falan baktım hemen. Sanırım bugün evimi ayarlayıp, bir hafta içinde evden ayrılmış olacağım :(.

kendine olan güveninde eksiklikler var sanırım eşinizin, diğer arkadaşların da dediği gibi daha çok yenisiniz ayrılmak son çare değil mi? sizin psikolojinizi de anlamamız mümkün değil tabiki yaşamadan Allah yardımcınız olsun

Sanırım ben ayrılıyorum. Yani resmi olarak olmasa da evden ayrılıyorum. Dün aynı tarzda bir olay yüzünden ben gönlünü almaya çalışırken git zengin koca bul diye bağırdı bana yolda. Çok kırıldım. Eve döndüm. Birkaç saat sonra eve döndü. Hiç konuşmuo benimle. Ben de umursamadım artık. Emlakçıdan ev falan baktım hemen. Sanırım bugün evimi ayarlayıp, bir hafta içinde evden ayrılmış olacağım :(.

allah yardımcın olsun bacım...daha kötüsü olmadan belkide bu ikiniz içinde en iyisi olur..tabi ewin içerisindeki sorunları bilemeyiz sen yaşıyosun we ben bilirim nasıl bişey olduğunu insanın dünyası kararıyo..ewleniyosun sewdiğim adam yanımda diyosun sonra gözünü açtığında hiç bişeyin istediğin gibi olmadığını anlıyosun.....çok iyi düşün bacım kesin kararlar wererek hareket et sende benim gibi olmaa

bana yapmasanızda olur benim durum biraz ilerlemiiş herşeye rağmen yaşamaya dewam..ama o arkadaş daha yeni ewli yolun başındalar çok üzülüyorum ona benim yapamadığımı yapıcak yollarını ayırıcaklar...allah hayırlısını nasip etsin ne diyim

Back
X