- Konu Sahibi mithrilfender
ben pek bi alınganlık göremedim beyaaa şımarıkça kapris yapıyor gibi geldi çok pohpohlamışın dur tahmin ediyim o yolda bıraktığında sen arkasından binbir özürle koşuyorsundurda böyle olmaz erkeğe kendisi gibi davranmadan yani o sana hatalarını söylyorsa sende pat pat söylemeden v.s.gibi olmaz... böyle psiklojik eziklik yaşatırlar sende alıngan dersin....
öyle evliliği falan bitirmeyi düşünme hiçbir evlilik kolay rayına girmiyor... ben 7 yıl sonra girenide gördüm 5 yıl sonra gireni ama ilk 2 yıl dolmadan adamın değişip değişmeyeceğine karar veremezsin böylede psikolojik ezdirme kendini güçlü ol güçlü görün... o seni bırakıyorsa yolda sen yolunu değiştirip devam et biraz daha geç git nerdeydin dersede umrundaydı ondan mı yolda bırakarak kendini küçülttün de kapasın çenesini kavgadan kaçınma ama hakaret vs etme kesinlikle saygı çerçevesinde bu dediğimi söylerkende mesela montunu asarken gayet rahat sessiz ama duyulur bir şekilde söyle ama sonra yatarken söyle parkda oturdum biraz de
Aslında arkasından koşturmuyorum. Ama genelde eve dönüyorum gelince de hiç oralı olmuyorum. Kendi kendine benimle barışıyor. Bu böyle süregeldiğinden beri kendimi çok yalnız hissetmeye başladım. Açıkçası artık ben de ona eskisi gibi yakın hissetmiyorum. Beni yolda bırakıp giden bir erkek yarın oburgun ciddi şeyler olsa arkasına bile bakmaz gibi geliyor.