- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi mithrilfender
yaa 2 ayrı arkadaş mı anlatıyo derdini anlamadım hangisine yorum yapacağımızı :S:S
aynen benimde kafam karıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa 2 ayrı arkadaş mı anlatıyo derdini anlamadım hangisine yorum yapacağımızı :S:S
bana yapmasanızda olur benim durum biraz ilerlemiiş herşeye rağmen yaşamaya dewam..ama o arkadaş daha yeni ewli yolun başındalar çok üzülüyorum ona benim yapamadığımı yapıcak yollarını ayırıcaklar...allah hayırlısını nasip etsin ne diyim
cnm sni kırmak üzmek istemedm gerçekten anlayamadım konu kmn onun için yazdım sakın yanlış anlama olurmu
Sikintisini paylasan iki arkadasimada sabir diliyorum
. Kafaniza takmayin ve rahat olmaya calisin . Ben insanlarin degisecegine pek inanamam sizin eslerinizde dengesiz hareketlerini duzeltirmi (umarim duzelirler)bilmem ama sizde onlara hakettigi gibi davranin . Kendinizi ezdirmeyin. Bazilarinin huyudur karsisindakini ezmek ama maalesef zamanla arada ne sevgi nede saygi kalmiyor. Cekilecek dert haline geliyorlar
Merhaba,
evleneli 7 ay oldu. 7 aydır eşim çok alıngan. Yani mesela birşey beğendim keşke bizde de olsa dedim kazara hemen bana zengin koca bulsaydın vs gibi şeyler söyler, yolun ortasında bırakıp gider beni. Ben çalışıyorum, maddi açıdan hiç bir sıkıntımız yok. Ama bu aşırı alınganlıklardan çok sıkılmaya başladım. Diğer bir sorun da nişanlılık döneminde bazı sorunlar yaşamıştık. Gerek ondan gerekse benden kaynaklanan sıkıntılar oldu. Ben evlendiğimizden beri onun hatalarını hiç başına kakmadım, ama o her fırsatta zaten seni o zaman bırakmalıydım gibi şeyler söylüyor. Kafam çok karışık. Eşimden çok soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum sık sık. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
BAK BİZ KADINLAR HOŞLANIRIZ DAMARINA BASMAKTAN BAZEN SİZİN BÖYLE DMİYORUM AMA SORUNUNU BİLİYORSUNUZDAMerhaba,
evleneli 7 ay oldu. 7 aydır eşim çok alıngan. Yani mesela birşey beğendim keşke bizde de olsa dedim kazara hemen bana zengin koca bulsaydın vs gibi şeyler söyler, yolun ortasında bırakıp gider beni. Ben çalışıyorum, maddi açıdan hiç bir sıkıntımız yok. Ama bu aşırı alınganlıklardan çok sıkılmaya başladım. Diğer bir sorun da nişanlılık döneminde bazı sorunlar yaşamıştık. Gerek ondan gerekse benden kaynaklanan sıkıntılar oldu. Ben evlendiğimizden beri onun hatalarını hiç başına kakmadım, ama o her fırsatta zaten seni o zaman bırakmalıydım gibi şeyler söylüyor. Kafam çok karışık. Eşimden çok soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum sık sık. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?