Acaba bu sene gitmeyip seneye devlet üni için zorlasam mı..Yoksa kazanmışım nasıl olsa deyip okula gitsem mi
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler....
merhabalar..benim sorunum 3 gün sonra kayıt tarihi bitecek olan kazandığım okulla ilgili..
22 yaşındayın 2 senedir memurum. Nişanlıyım ve Allah nasip ederse kasımda evleneceğim.
Girdiğim sınavdan çok iyi bir puan aldım ama ailem ve nişanlım İstanbulda olduğu ve burda evimiz olduğu için il dışı yazmadım tercihlerde . Özel bir üni kazandım..
Maddi açıdan beni çoz zorlayacak bir para değil ama az da değil dogrusu . En az 3 sene okuyacağım. .
Benim endişem yeni evli olacağız elbette borçlarımız olacak bu süre zarfında eşime maddi olarak destek olamayağımve hergün karşıya gitmem gerekecek . Okuldan gelip bazen nöbete gitmem gerekecek.Vize tarihleride düğünümün haftasında olacak büyük ihtimalll
Hem iş Hem okul Hemde evlilik olacak ...Madem gitmeyecektin neden yazdın diyenler olacaktır elbet. (çok istediğim bir bölüm ve okumayı gerçekten çok istiyorum)
Acaba bu sene gitmeyip seneye devlet üni için zorlasam mı..Yoksa kazanmışım nasıl olsa deyip okula gitsem mi
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler....
bu sene gitmezsen puan kesilmiyor mu?
o yüzden çok zor olur.
iyi çalışıp bursluya geçme imkanı yok mu?
bir de hangi bölüm?
hemşire filan mısın nöbet dedin de ondan sordum
keşke bu sene değilde önümüzdeki sene girseydin sınava.hem istediğini yapmıs olur hemde bu kadar sıkıntıya girmezdin..
cnm bu senin çok istediğin bir idealinse bun peşinde koşmalısın zorluklar illaki çekersin ama içinde ah keske demektense idealin için çabalaman daha mantıklı olur
Sorununuzun yanıtını vermişsiniz zaten.
Hedefinizi gerçekleştirmeye ramak kalmışken asla vazgeçmeyin.
Evlilik de iş de okul da yürür aynı zamanda.
Yorulursunuz evet ama emek olmadan hiç bir başarı kazanılmaz.
Bence cevabın sorunda var zaten..
eğer tercih yapıp yerleştirildiysen gitmediğin takdirde seneye yarı yarıya puanın kesilecek bunuda göz önünde bulundur bence
çok teşekkür ederm öncelikle.....İdeallerimden gerçekten vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü daha fazlasını yapacağıma inanıyorum ..Sadece herşey o kadar üst üste geldi ki aklım o kadar karıştı
cnm aklını karışması çok normal önemli olan bir şeyi çok istemek buda sende var zorluklarıda istediğin şeyden emın olduığun ıcın aşacağına emınım.sevdiğininde bu konuda yanında olacağını düşünüyorum pes etmek tammamı:)
Kusura bakma ama burslu olmadıgı sürece özel üniverste okuyanları üniverste okumus statüsüne koymadım hiçbizaman..!
işveren misin?
üniversite kazanma konusunda haklı olabilirsin ama, vizelerde finallerde ter döküp mezun olmuş vakıf üniversitesi mezunlarını ''üniversite okumuş'' statüsüne koyup koymamak sana kalmamış.
Kusura bakma ama burslu olmadıgı sürece özel üniverste okuyanları üniverste okumus statüsüne koymadım hiçbizaman..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?