Kusura bakma ama burslu olmadıgı sürece özel üniverste okuyanları üniverste okumus statüsüne koymadım hiçbizaman..!
Sende avukatmısın?
fikrimi söyledim,seni ilgilendirmiyor değilmi? tartışma yapacaksak yapalım.
devlet üniverstelerini kazanmak için ter döküp daha sonra mezun olmak için ter dökenlerin yanında vakıf mezunlarınımı kıyaslıyosunuz siz!!!!
seçilmemiş insanlar sadece para verip diploma alıyolar.
azıcık beyincikleri olanların işlerinin olmayacağı yer özel ünv
olsa devleti bi şekilde kazanırlar.!
kolaycılık,hazırcılık,tembellik,..birde parar verdikleri içinde aptallık!
Sende avukatmısın?
fikrimi söyledim,seni ilgilendirmiyor değilmi? tartışma yapacaksak yapalım.
devlet üniverstelerini kazanmak için ter döküp daha sonra mezun olmak için ter dökenlerin yanında vakıf mezunlarınımı kıyaslıyosunuz siz!!!!
seçilmemiş insanlar sadece para verip diploma alıyolar.
azıcık beyincikleri olanların işlerinin olmayacağı yer özel ünv
olsa devleti bi şekilde kazanırlar.!
kolaycılık,hazırcılık,tembellik,..birde parar verdikleri içinde aptallık!
bnde öyle düşünürdüm:) tatlım benm bölümümün özeli bile baya yüksek bir puanla alıyor öyle sadece parası olanın okuyabiliceği bir bölüm değil.
sence benm yerimde olsan sen ne yapardın
merhabalar..benim sorunum 3 gün sonra kayıt tarihi bitecek olan kazandığım okulla ilgili..
22 yaşındayın 2 senedir memurum. Nişanlıyım ve Allah nasip ederse kasımda evleneceğim.
Girdiğim sınavdan çok iyi bir puan aldım ama ailem ve nişanlım İstanbulda olduğu ve burda evimiz olduğu için il dışı yazmadım tercihlerde . Özel bir üni kazandım..
Maddi açıdan beni çoz zorlayacak bir para değil ama az da değil dogrusu . En az 3 sene okuyacağım. .
Benim endişem yeni evli olacağız elbette borçlarımız olacak bu süre zarfında eşime maddi olarak destek olamayağımve hergün karşıya gitmem gerekecek . Okuldan gelip bazen nöbete gitmem gerekecek.Vize tarihleride düğünümün haftasında olacak büyük ihtimalll
Hem iş Hem okul Hemde evlilik olacak ...Madem gitmeyecektin neden yazdın diyenler olacaktır elbet. (çok istediğim bir bölüm ve okumayı gerçekten çok istiyorum)
Acaba bu sene gitmeyip seneye devlet üni için zorlasam mı..Yoksa kazanmışım nasıl olsa deyip okula gitsem mi
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler....
ne kadar yüksek olursa olsun üzgünüm tatlım..seni zora sokacağı belli..
devlet olana kadar sabrederdim ben olsaydım
merhabalar..benim sorunum 3 gün sonra kayıt tarihi bitecek olan kazandığım okulla ilgili..
22 yaşındayın 2 senedir memurum. Nişanlıyım ve Allah nasip ederse kasımda evleneceğim.
Girdiğim sınavdan çok iyi bir puan aldım ama ailem ve nişanlım İstanbulda olduğu ve burda evimiz olduğu için il dışı yazmadım tercihlerde . Özel bir üni kazandım..
Maddi açıdan beni çoz zorlayacak bir para değil ama az da değil dogrusu . En az 3 sene okuyacağım. .
Benim endişem yeni evli olacağız elbette borçlarımız olacak bu süre zarfında eşime maddi olarak destek olamayağımve hergün karşıya gitmem gerekecek . Okuldan gelip bazen nöbete gitmem gerekecek.Vize tarihleride düğünümün haftasında olacak büyük ihtimalll
Hem iş Hem okul Hemde evlilik olacak ...Madem gitmeyecektin neden yazdın diyenler olacaktır elbet. (çok istediğim bir bölüm ve okumayı gerçekten çok istiyorum)
Acaba bu sene gitmeyip seneye devlet üni için zorlasam mı..Yoksa kazanmışım nasıl olsa deyip okula gitsem mi
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler....
bu arada sevgili arkadaşım,
ben de vakıf üniversitesinde okuyorum. diğer okulları bilemem. belki vardır öğrencisine parayla ders geçirten, diploma veren.
ama şunu söyleyebilirim, hakaret içerikli mesajların beni çok üzdü.
ben istanbul üniversitesi işletmede değil, bahçeşehir psikolojide okumak istedim.
niye aptal oldum?
seçilmemiş oldum?
bana bunu açıklayabilir misin?
kardeşş sen kendini ve nasıl bir karaktere sahip olduğunu zaten biliyorsundur senin gibi psikoloji okuyan birinin biraz daha soğuk kanlı olması gerekmez mi?
ndn seçilmiş olmayasın ki
birçok kişi cebndeki parasıyla birçok bölüme giriyor(belki bu duruma olanlardan biri de bn olacam) ama bitiremiyor kalıyor ya da 7 sene aynı bölümü okuyor...bnce gayet güzel bir bölüm okuyorsun ve önemli olan insanın kendini geliştirmesi ve ahlakının düzgünlüğüdür bnce.
sana gerçekten inanamıyorum ne olursa olsun kesinlikle oku ! ben okuluda evide evliliğide çocuğuda bir arada götürüyorum evet bildiğin üniversite okuyorum ve eşimde kesinlikle çok destek. maddi anlamda bi 4 sene zorlanırsın eline diplomanı alır gene ödersin borçlarını ama çocuğuna ben okumadım sen oku demezsin en azından . sakın yapma vize mi derdin? rapor al mazeretlerde ver dersini bi sürü, çözüm bulunur insan isterse sakın ama sakın okuldan vazgeçme derim ben
Kesinlikle kazandığın yere git canım, birdahaki sene de başka bir aksilik olur belli olmaz yani.. Hem okur, hem evlliliğini yürütürsün ne güzel
emeklerinin boşa gitmesinden korkma canım,bu sene birikimin olmustur calısmıssın sonucta seneye kadarda bilgilerini taze tutmak için ara ara test cözersin böylece seneyede aynı basarıyı gösterirsin bencesonucta bos zamanların olacak elbet onları o sekilde degerlendirirsin
Hazır kazanmışken şartları zorla bence, seneye aynı performansı gösterebileceğinin garantisi yok ki, evlilik hazırlıkları, telaşlar yeniden sınav kazanma daha zor gibi. Bir kaç yıl zorlanırsınız ama sonuçta aradan çıkar, daha çok gençsiniz bu koşturmacanın üstesinden gelebilirsiniz. Bir yıl deyip geçmeyin, büyük bir zaman kaybı
tatlım ne güzel konuşuyorsun öyle sen:) ancak bnm kazandığım ünide en yüksek bnm puanım en düşükle arada 20 puan var seneye de hazırlanırsam en kötü ihtimal bu üni olur diyorum bir de birikimm yk evlilk için alınacak birçok eksiğim var ..
Hani diyorum en azından birikimim olsa seneye kadar falan( en kötü ihtimal) bir senelik parayı peşin veririm o sene içinde sıkıntıya girmem
Sence mantıklı düşünebiliyor muyumdur bn kendimden emin olamıyorum da son 1 haftadır
seneye okula gitmem daha mı mantıklı geliyor ki :44::44:
Canım en iyi kararı sen verirsin.. Üniversitede okuman maddi imkanlarını çok çok zorlayacaksa tabi ki 1 sene sonra girmen daha iyi, ama gelecek yılda sırf puan açısından değil hayat da önüne engeller koyabilir o yüzden bu ihtimali de düşün. Herşeyden önemlisi senin mutluluğun, hangisi seni mutlu edecekse onu seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?