aynı şehirdeyiz yanımda okuyo ama tatillerde gidiyo memleketine öle bi bkışı varki görseniz tamam bu seni çok seviyo dersiniz benim için ne yapacağını şaşırıyo şifresini ilk tanıştığımız gün vermişti ve 2 buçuk senedir hiç değişmemişti arkadaşlarıyla hiç görüşmez onlarla buşuşup gezmeler memleketine gidince facede resmimiz vardı onu sildi küçük bi kavgamızda ve bütün bunları bana faceni açma dediğim halde açtığım resim paylaştığım arkadaşlarımla onldan izin almadığım diye inadıma yaptığını sölüyomuş hayatımda en güvendiğim insandı ablasıda asla yapmaz seni aldatmaz seviyo seni diyo annesini kaybettiği için psikolojik destek alıyo birde okulu uzadıkça uzuyo onada gergin aramadığımda sormadığımda hiç sorun yok ama hiçmi bana ayıracak vakti olamaz haftada bi gün yeterlimi sizce herkes sevgilisiyle gezip tozuyo resimler paylaşıyo ben böle yalnızım çok mutsuzum ailesindeki herkes beni biliyo evleneceğim kız diye anlatmış babasıylada tanıştım ama inatla babasının beni nasıl bulduğunu sölemiyo