• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım?

ne06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
21
0
1
32
Herkese merhaba.bi kaç aydır ara ara bir derdim var bölümünü takip ediyorum.az çok gelecek cevapları tahmin ediyorum ama yinede fikrinizi almak için üye oldum çünkü artık mantıklı düşünemez hale geldim. Üniversite 3.siniftayim.dersimize hocaya yardimci olmaya gelen asistana aşığım. Hemde ilk gördüğüm andan beri. Gözümü her yumduğumda gözleri karşımda. O sevecen tavırları, birebir ilgisi (laboratuvar dersi) ve o her baktığında bittiğim yeşil gözleri.hakkinda çok bilgim yok malesef hiç bir sosyal medya hesabı yok.bi kaç kere parmağında yüzük gördüm ama hiç evli ya da nişanlı gibi değil . öyle olsa sürekli takmaz mi yüzüğünü? Nebileyim ya da ben bekar olmasını umut ediyorum, ondan öyle düşünüyorum. 26 yaşında o ben 21.gecen ders arası sırf muhabbet olsun diye ders anlatışını çok beğendiğimi söyledim. Gülümsedi teşekkür etti. Sizce onla yakınlaşmak için daha ne yapmalıyım? Yada bırakmalı mıyım peşini. Derslerim iyi, acaba akademisyenlikle ilgili bişeyler danışmak için arada bir yanına gitsem bi artısı olurmu?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Muhabbet kurmadan ilgisini çekemezsin.
Diğerlerinden farklı olan lazım ki seni fark etsin.
Diğerlerinin arasından siyrilman lazim ilk olarak.

Fiziksel olarak beğenilen biriyim.
Derslerim de iyi.
Onun dışında nasıl adım atacağım konusu kafamı kurcaliyo

Laboratuvar dersi oldugu icin yuzugunu cikariyordur. Laba biz ve asistanlar da yuzuk ve bilimum takilarimizi cikararak gireriz. Ki benim universitemde ogrenci asistan iliskisi hic hos karsilanmaz mesela. Herkes seviyelidir haliyle. Sizin de oyleyse bosa umutlanmayin.

Önce dersler konusunda muhabbet kur.
Gördüğün yerde selam ver.
Kisa muhabbetler kur, bak bu önemli uzatip sarpa sarmasin.
Sonra bi cay ismarla. Ya da elinde ki bisküviden ikram et.
Çok konuşmailk zzamanlar vallahi ben bile sikiliyorum çok konuşan arkadaslarimdan.
Fiziksel olarak beğenilen biriyim.
Derslerim de iyi.
Onun dışında nasıl adım atacağım konusu kafamı kurcaliyo

Ha bak birde muhabbet ilerleyince telefonunu bulamiyorum caldirir misin de. Telefon kabaninin iç cebinde falan olsun yaninda da arkadaş olmasin tabi :)
Belki arar. En azından numaran onun telefonundan olduğundan aklina gelirsin hic yoktan :)

Once bi araştır evli mi nişanlı mi ya da ne biliyim sevgilisi var mı. (Benim eşim de pek yüzük takmiyor arada bi takiyor)
Eger böyle bir durum yoksa o zaman derslerle ilgili konuşarak yavaş yavaş gözüne girebilirsin

Laboratuvar dersi oldugu icin yuzugunu cikariyordur. Laba biz ve asistanlar da yuzuk ve bilimum takilarimizi cikararak gireriz. Ki benim universitemde ogrenci asistan iliskisi hic hos karsilanmaz mesela. Herkes seviyelidir haliyle. Sizin de oyleyse bosa umutlanmayin.

Yok bizde öyle değil.
Yani bize karşı çok samimi.
Ve bizim samimiyetimizden rahatsız olmuyo gibi

Kimse durduk yere yuzuk takmak kucuk hanim, lab.da sorun olmasin diye cikariyodur, birak adamin pesini nisanlidir

Herkese merhaba.bi kaç aydır ara ara bir derdim var bölümünü takip ediyorum.az çok gelecek cevapları tahmin ediyorum ama yinede fikrinizi almak için üye oldum çünkü artık mantıklı düşünemez hale geldim. Üniversite 3.siniftayim.dersimize hocaya yardimci olmaya gelen asistana aşığım. Hemde ilk gördüğüm andan beri. Gözümü her yumduğumda gözleri karşımda. O sevecen tavırları, birebir ilgisi (laboratuvar dersi) ve o her baktığında bittiğim yeşil gözleri.hakkinda çok bilgim yok malesef hiç bir sosyal medya hesabı yok.bi kaç kere parmağında yüzük gördüm ama hiç evli ya da nişanlı gibi değil . öyle olsa sürekli takmaz mi yüzüğünü? Nebileyim ya da ben bekar olmasını umut ediyorum, ondan öyle düşünüyorum. 26 yaşında o ben 21.gecen ders arası sırf muhabbet olsun diye ders anlatışını çok beğendiğimi söyledim. Gülümsedi teşekkür etti. Sizce onla yakınlaşmak için daha ne yapmalıyım? Yada bırakmalı mıyım peşini. Derslerim iyi, acaba akademisyenlikle ilgili bişeyler danışmak için arada bir yanına gitsem bi artısı olurmu?
genel bakis acisiyla konusuyorum; kendini umutlandirma.. yas farkindan ziyade konum farki var aranizda.. yani o adamin rezil olma ihtimali de var senden dolayi.. istisnai bi durum olmazsa, bence karsilik bulamayacaksin.. kendini umutlandirip uzmesen daha iyi..

Ceylin ilgin için teşekkürler.
Telimde bi sorun var bi de acil çıkmam gerekti.ama senin dediğini yapamam henüz yani şuan öğrenci olarak yaklaşıyorum hala sadece kendisini takdir eden bir öğrenci olarak görüyo beni

genel bakis acisiyla konusuyorum; kendini umutlandirma.. yas farkindan ziyade konum farki var aranizda.. yani o adamin rezil olma ihtimali de var senden dolayi.. istisnai bi durum olmazsa, bence karsilik bulamayacaksin.. kendini umutlandirip uzmesen daha iyi..

Parmağında yüzük olduğuna göre ya sözlü,ya nişanlı yada Evlidir.

Sanmam ki bi erkek bekar olduğu halde aksesuar niyetine yüzük taksın. Benim okuduğum dönemde de hiç bi hocam yüzük takmazdı evli olduğu halde yani artık yüzüğe bakıp kimsenin medeni halini tahmin etme ümitte bağlama. Bekar dahi olsa hoş karşılanmıyor hoca-öğrenci ilişkisi. O yüzden bence ne hakında bilgi topla nede fakültenin dedikodu malzemesi ol

Kimse durduk yere yuzuk takmak kucuk hanim, lab.da sorun olmasin diye cikariyodur, birak adamin pesini nisanlidir

Ders dışında da yuzuksuz gördüm. Sadece 1 yada 2 kez yüzükle gördüm ama hiç evli gibi degil yani nebileyim çok arkadasca yaklaşıyor. İlişkisi olan birini anlarım gibi.

Ben öyle düşünmüyorum 2yil sonra is arkadaşı bile olabiliriz.ortalamam iyi.ben de asistan olabilirim.oyuzden o bahaneyle yaklassam mi diye sordum.

Ders dışında da yuzuksuz gördüm. Sadece 1 yada 2 kez yüzükle gördüm ama hiç evli gibi degil yani nebileyim çok arkadasca yaklaşıyor. İlişkisi olan birini anlarım gibi.
hocalar zaten genel olarak arkadas 'gibi' yaklasir ogrencilerine, ama ogrenciler 'gibi' kismini gormez, arkadasiz zanneder.. lutfen su ince cizgileri gorun..

Evli degildir nisanlidir, sana da hic umut vermemis, sizinle okul disinda sosyallesmemis, ortada iliskisi yok diyecegin bir durum yok, klasik asistan ogrenci sempatisi yani, senin bu konulardan anladigini hic sanmiyorum

Back
X