Herkese merhaba.bi kaç aydır ara ara bir derdim var bölümünü takip ediyorum.az çok gelecek cevapları tahmin ediyorum ama yinede fikrinizi almak için üye oldum çünkü artık mantıklı düşünemez hale geldim. Üniversite 3.siniftayim.dersimize hocaya yardimci olmaya gelen asistana aşığım. Hemde ilk gördüğüm andan beri. Gözümü her yumduğumda gözleri karşımda. O sevecen tavırları, birebir ilgisi (laboratuvar dersi) ve o her baktığında bittiğim yeşil gözleri.hakkinda çok bilgim yok malesef hiç bir sosyal medya hesabı yok.bi kaç kere parmağında yüzük gördüm ama hiç evli ya da nişanlı gibi değil . öyle olsa sürekli takmaz mi yüzüğünü? Nebileyim ya da ben bekar olmasını umut ediyorum, ondan öyle düşünüyorum. 26 yaşında o ben 21.gecen ders arası sırf muhabbet olsun diye ders anlatışını çok beğendiğimi söyledim. Gülümsedi teşekkür etti. Sizce onla yakınlaşmak için daha ne yapmalıyım? Yada bırakmalı mıyım peşini. Derslerim iyi, acaba akademisyenlikle ilgili bişeyler danışmak için arada bir yanına gitsem bi artısı olurmu?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.