bir erkek eli yüzü düzgün olan bir kızı Afrodit olmasa bile %90 geri çevirmez.Merhaba kizlar.
size kisaca derdimi anlatmak istiyorum bi senedir begendigim biri var tanidik gibi bisey surekli goruyordum olur olmadik yerlerde. Adini bile bilmiyordum kimsedende ogrenme imkanim yoktu.Uc gun önce facebook'ta taniyor olabileceginiz kisiler yerinde dikkatimi cekti resimde pek net degildi resmi buyutunce o oldugunu anladim sok oldum resmen ekleyip eklememe konusunda kararsizdim utandim eklemedim kuzenim ekledi ve benim onu begendigimi soyledi tabi benim haberim yokmus gibi soyledi oda benim profilime bakmis guzel kiz demis kuzenime.Sonra bu beni ekledi iste beni kahve icmeye davet etti dun aksam bulustuk. Bi saat falan oturduk cok ukalaliklari falan vardi kendine fazla guvenen tiplerdendi ama yinede hos çocuktu yani. Birde abimin arkadasi cikti :) baya sasirdi falan kendisi evlilik dusunuyomus benim okul durumum var ondan 5 yas kucugum yas takintim yok demisti ve bana cok hossun guzelsin dedi otururken uzun uzun bakiyordu gozlerimin içine sanki 40 yillik asiklar gibi ama hoslandi gibi gorunuyodu. Sonra ben kalkalim mi dedim sen bilirsin dedi ve aksam 8 civariydi ben kuzenimin dukkanina gidicem dedim kuzenimi aradim oda dedi tek basina gelme iste sevgilim gelsin alsin seni dedi sonra sevgilisi gelemedi beni almaya cocuk ben birakiyim mi seni dedi yok dedim sen bilirsin dedi ama birakmasini da istiyodum :) tabi bırakmadi ve ben gittikten sonra hic msj atmadi iki saat gecti ben msj attim cok rahatmissin insan bi vardin mi diye merak eder sorar dedim oda dedi ki sen gidicem diye tutturunca bende unuttum sormayi dedi bnde neyse sorun degil iyi geceler dedim uyuyacakmisin dedi evet dedim tamam dedi sabah oldu hala msj atmamis .Benim anlamadigim o kadar guzel bakmalar falan beğenmiş gibi duruyodu ve kanim isindi sana demisti ama sizce olumlu mu bakmadi anlamadım kizlar ne yapmaliyim sizce ?bu arada ben 20 o 25 yasinda.
Zaten o atmadikca bidaha mesaj atmamcanım ilk görüşmede iki saat içinde mesaj atmaması çok büyük bir sorun değil bence. yazdığın azarlar tondaki mesaj bi an itici gelmiş olabilir. ama sabret bi süre, ağırdan al derim
Utandim beni birak demeye ne yapiyim :) uzak bi yer de degildi yürüyerek 15 dk da gidilebilecek bi yerdi gelebilirdi benimle istemedi demekki.Hem bırakma demişsin hemde şikayet etmişsin..Neyse..Ben pek iyilik sezmedim bu çocuktan bence uzak dur.
Bende anladigini dusunuyorum.Muhtemelen kuzeninizin söylediğinden haberiniz olduğnu anlamıştır.
Bence küstah biri..
40 yıllık aşıklar gibi davranması da çok itici..
Ayrıca hiç de nazik değil..
Peki tavsiyelerini dinlicem . camila vallejo bende cok severim :)Belki ustune dusup ilk gorusmeden bunaltmak istemedi. Ukalik tabii itici, temkinli davran agirdan al. Profil resmindeki kadinida cok sevirem soyleyim dedim
sakin ol ve bekle o sana ulaşmak isterse arar..Zaten o atmadikca bidaha mesaj atmam
Akşam neysede sabah atmamakta haklı.
Dakka 1 gol 1 tribale bağlamışsın.
Ayrıca 5 yaş bişey değil kadınla erkek arasında yaş farkı olmalı enaz 4 ençok 8
Kadınların panoromiside, zekasıda hızlı yaşlanıyo.
Trip atmak degil de hani dusunebilirdi yani bunu soylemek istedim ona.
Çocuk demek ki hoşlanmamış senden yoksa mesaj atardı diye düşünüyorum..Ayrıca sevgilisi falan da olabilir dikkatli ol belki çapkın biridir..Utandim beni birak demeye ne yapiyim :) uzak bi yer de degildi yürüyerek 15 dk da gidilebilecek bi yerdi gelebilirdi benimle istemedi demekki.
:) bencede donerse benimdir donmezse zaten hic benim olmamisti :)döner gelirse senindir,biz pide söyledik
şaka bir yana boşver ilgisi varsa ciddiyse belli eder zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?