Sizce ne yapmaliyim ?

Katiliyorum size dediginiz gibi hic msj atmiyacam bakalim ne olacak.

Siz de umduğunu bulamamış net
abinizin arkadaşı olmasıda durumu değiştirmiş olabilir

Beklentini çok yüksek tuttmussun , sonuçta onun senden haberi yokmuş.Ne bekliyorsun ki erkek işte odunlar hepsi.

evet daha tanımıyorsun daha bir bekle tanımaya çalış ilk başta tabiki seni geri çevirmez erkek sonuçta hemen sende kollarını açmış bekliyormuş gibi bekleme birde sadece bu için değil kimse için yapma

Haklisiniz .

BENCE DAHA ÇOK ERKEN ADAMLA ÇIKMIYORSUN ALT TARAFI TANIŞMIŞSIN
FAZLA BEKLENTİ İÇİNDE OLMA

"Uyuyacak mısın" demiş "Evet" demişsin Daha ne yapsın konuşmak istemiyor gibi yapmışsın sonuç böyle olmuş. O senden sen ondan ilk adımı bekliyorsun. Abinin de arkadaşıymış fazla samimiyet bekleme ilk zamanlardan,herkese yaklaştığı gibi sana yaklaşamaz abin var arada mazallah uçan tekme gelir

Ya valla bilmiyorum ki msj atmadi bidaha bende atmam bu mesele de boyle kapanir gider heralde .

bende bulusma sonrasında mesaj atıp atmamasına dikkat ederim hoslanan adam daima mesaj atar ustelik sen tek gidiyorsun kuzeninin dukkanına gittinmi diye sorması lazımdı unutması abes

bende bulusma sonrasında mesaj atıp atmamasına dikkat ederim hoslanan adam daima mesaj atar ustelik sen tek gidiyorsun kuzeninin dukkanına gittinmi diye sorması lazımdı unutması abes
Bencede msj atmaliydi en azindan gidip gitmedigimi sorsa anlardim unuttum demek cok saçma belli ki hoslanmadi ve takmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…