Sizce ne yapmalıyım

Siz zaten anlamışsınızdır o harfin ne olduğunu.
Cevabını bildiğiniz bir şey yüzünden boş yere kavga ediyorsunuz. Değer mi?

Seni ilgilendirmiyorsa o zaman seninle ilgili herhangi bir şey de eşini ilgilendirmez . Ayrıca seni de ilgilendirir . Eşin sonuçta seninle ilgili bir şey olsa bilmek istemeyecek mi yani .

Ya aynı durum bende olsa kıyamet kopar ben ona seni ilgilendirmez dediğim zaman birşeye deli oluyor

Cevap verdiğinde daha çok soru soracağınızı bildiği için böyle davranıyordur.

Siz zaten anlamışsınızdır o harfin ne olduğunu.
Cevabını bildiğiniz bir şey yüzünden boş yere kavga ediyorsunuz. Değer mi?

Neden anlatmıyor evlenmişiz çoluk çocuğa karışcaz hala aramızda gizli saklı birseyler olması normal mi

Cevap verdiğinde daha çok soru soracağınızı bildiği için böyle davranıyordur.
Kavga etmek daha iyi birşey mi anlatmaktan. Geçmiş bitmiş seni ilgilendirmez diyip kestirip atıyor ben olsam anlatırım evli olmak bunu gerektirmez mi yoksa çok fazla anlam mi yüklüyorum evliliğe

Sildirsenizde siz sorgulamaya devam edersiniz bence. Kolundan gecer o iz ama aklinizdan silinmez.

Neden anlatmıyor evlenmişiz çoluk çocuğa karışcaz hala aramızda gizli saklı birseyler olması normal mi

Üzmek istemiyor belki böyle düşündünüz mü hiç?
Yani bu gizlide değil zaten alenen kolunda.
Hem bilseniz bile kafanız daha çok karışacak şuan öyle görünüyor.
Bunu uzatarak karşılıklı üzülürsünüz.

Sildirsenizde siz sorgulamaya devam edersiniz bence. Kolundan gecer o iz ama aklinizdan silinmez.
Evet tam olarak konu bu işte silse ne olacak ki ben onu kafasından silemeyecegim. Ama söylese belki bunlara hiç gerek kalmayacak. Guvenmiyorsun bana diyor güven ile alakali birşey değil kj bu sadece öğrenmek istiyorum oda konuyu bastırmak için hemen bana guvenmiyorsun diyé kavga cikartiyor var sayalım ki güvenmiyorum durup dururken mi paranoyak oldum ben ya niye kendisine bakmıyor.

Nasıl rahatlayacagim peki ne yapacağım hiç bilmiyorum bi süre unutsam bi bakıyorum gözüme çarpıyor hadi bi daha kavga

Esinizin aklinda birinin varoldugunu dusunuyorsaniz bunu ona acikca sorun. Izi bahane etmeyin. Diyelim itiraf etti eski sevgilimin bas harfiydi dedi. He tamam o zaman deyip konuyu kapatacak misiniz? Sanmam. ben olsam sizin yerinizde bir kez sorarim. Cevap alamadim mi israr etmem yok sayarim. Bazi seyler yok sayildikca umursanmadikca onemini yitirir. Aslinda esiniz sildirelim o zaman diyerek size artik benim icin bir onemi yok deşme ustune gitme mesaji vermek istiyor. Siz ustune gittikce de o da anlatmam soylemem diye inat ediyordur.

Anlatmıyor sordum kaç kere bende konuyu kapatmaya karar verdim zaten artık ne yapayım hep inat ediyor bende vaz geçicem ama içim rahat etmiyor

Belki hayatta olmayan biridir ve onun adini anmak onu uzuyordur cok mu polyanna oldum bilmiyorum ama tek sorununuz kolundaki o izse uzmeyin kendinizi

Sivilce izleri nasıl tedavi ediliyorsa bu da öyle tedavi edilebilir lazerle. Tabi burası işin fiziksel kısmı. Çok büyük bir yanlış var burda, dürüstlük olması gerekirdi, geçiştirmek çok kötü bir hareket, resmen bir ilişkiyi çıkmaza sürüklüyor. İsim vererek kim olduğunu söylemek zorunda değil, eskiden sevdiğim biriydi onun ismini anmak bile istemiyorum vb. gibi şeyler söyleyebilirdi, yani bir şekilde dürüst olmalıydı. Kardeşi falan varsa ondan öğrenebilir misiniz, çünkü siz de takıntı yapmışsınız, öğrenmeden rahat etmeyeceksiniz.

Mesele fiziksel kısmı değil belkide işin bana dediğiniz gibi dürüst davransa takmayacagim ama adam seni ilgilendirmez deyince benim beynim dönüyor ne demek benj ilgilendirmez anlayamadım ki amacını bana bukadar takıntı yaptırmasını gerektirecek bir durum değil ama o anlatmadıkça ben iyice kuruyorum kafamda

8 sene gecmis ve Esin söylememis , Hadi diyelim söyledi

Sevgilimin bas harfi dedi , sen bu kiskanclikla aaa tamam konuyu kapatiyorummu diyeceksin ?
Suan bilmedigin halde kiskanclik yapiyosun ögrendigin an , hergün sorun cikar aranizda her gördügünde hatirlarsin huzurunuz kacar ..

En basta söyletmeliydin biraz gec kalmissin...

Madem 8 sene içinde olmamış bu iz, daha önceden olmuş aranızı germeye gerek yok ya. Kendinizden uzaklaştırırsınız boşu boşuna. Belki 10 sene önce yaptığı şeyden utanıyordur ve konuşmak istemiyordur. Ayrıca böyle kıskançlık olmaz. 10 sene önceki iz ne yapacak senin kocana ya kendinize güvenin ve geçmişte kaldığını kabullenin adamın tapusunu almışsın hala neyin kıskançlığı bu.

ortaokuldayken ben de koluma sevdiğim çocuğun baş harfini kazımıştım konunuzu okuyunca hatırladım. geçti gitti iz. yeterince derin kazıyamadıysam demek ben de olsam ben de sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. işe yakın çevrenizi düşünmekle başlayın. çevrenizde düğünde sözü edilen kız haricinde o harfle başlayan isimler var mı, uzak akraba ve kuzenleri falan da düşünün ama. (ben sanki o sözü edilen kızdan şüphelendim ) sonuçta sizi paranoyak etmiş bir eş var ortada. demekki daha önceden bazı şeyler düşündürtecek hareketleri oldu. bu yüzden kişileri iyice aklınızdan geçirdikten sonra o isimle başlayan birilerini aklınıza getirebilirseniz sessizce takip edebilirsiniz belki de kuruntu yapacak birşey yoktur ve içiniz rahatlar. böyle açıklama yapmadıkça anlatmadıkça sizi daha çok şüphede bırakıyor. bu davranış evlilik kurumu için uygun bir davranış değil bence. ne münasebet yani adam evli barklı kolunda ne idüğü belirsiz bir harf kazılı ve sorulunca da cevap verilmiyor kavga çıkıyor. bir de ismini söylememek şartıyla sildiririm diyor. ne bu gizem böyle? cıx olmaz sorunca söylemeyecek anlaşıldı alttan alta gitmek gerekiyor galiba.

Bence böyle saçma sapan birsey yaptığı için utaniyor ve seni ilgilendirmez diye üste çıkıyor bu kadar basit.
Hiç kurcalama bacim.neyse ne.rahatsiz oluyorsan soyle...bu ne biçim iş ben istemiyorum gidip tedavi yaptıralim silinsin gitsin.
Yani kim olduğu önemli değil de böyle Damgalı gibi gezmesine gıcık olduğunu hissettir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…