Seni ilgilendirmiyorsa o zaman seninle ilgili herhangi bir şey de eşini ilgilendirmez . Ayrıca seni de ilgilendirir . Eşin sonuçta seninle ilgili bir şey olsa bilmek istemeyecek mi yani .
Siz zaten anlamışsınızdır o harfin ne olduğunu.
Cevabını bildiğiniz bir şey yüzünden boş yere kavga ediyorsunuz. Değer mi?
Kavga etmek daha iyi birşey mi anlatmaktan. Geçmiş bitmiş seni ilgilendirmez diyip kestirip atıyor ben olsam anlatırım evli olmak bunu gerektirmez mi yoksa çok fazla anlam mi yüklüyorum evliliğeCevap verdiğinde daha çok soru soracağınızı bildiği için böyle davranıyordur.
Neden anlatmıyor evlenmişiz çoluk çocuğa karışcaz hala aramızda gizli saklı birseyler olması normal mi
Evet tam olarak konu bu işte silse ne olacak ki ben onu kafasından silemeyecegim. Ama söylese belki bunlara hiç gerek kalmayacak. Guvenmiyorsun bana diyor güven ile alakali birşey değil kj bu sadece öğrenmek istiyorum oda konuyu bastırmak için hemen bana guvenmiyorsun diyé kavga cikartiyor var sayalım ki güvenmiyorum durup dururken mi paranoyak oldum ben ya niye kendisine bakmıyor.Sildirsenizde siz sorgulamaya devam edersiniz bence. Kolundan gecer o iz ama aklinizdan silinmez.
Üzmek istemiyor belki böyle düşündünüz mü hiç?
Yani bu gizlide değil zaten alenen kolunda.
Hem bilseniz bile kafanız daha çok karışacak şuan öyle görünüyor.
Bunu uzatarak karşılıklı üzülürsünüz.
Esinizin aklinda birinin varoldugunu dusunuyorsaniz bunu ona acikca sorun. Izi bahane etmeyin. Diyelim itiraf etti eski sevgilimin bas harfiydi dedi. He tamam o zaman deyip konuyu kapatacak misiniz? Sanmam. ben olsam sizin yerinizde bir kez sorarim. Cevap alamadim mi israr etmem yok sayarim. Bazi seyler yok sayildikca umursanmadikca onemini yitirir. Aslinda esiniz sildirelim o zaman diyerek size artik benim icin bir onemi yok deşme ustune gitme mesaji vermek istiyor. Siz ustune gittikce de o da anlatmam soylemem diye inat ediyordur.Evet tam olarak konu bu işte silse ne olacak ki ben onu kafasından silemeyecegim. Ama söylese belki bunlara hiç gerek kalmayacak. Guvenmiyorsun bana diyor güven ile alakali birşey değil kj bu sadece öğrenmek istiyorum oda konuyu bastırmak için hemen bana guvenmiyorsun diyé kavga cikartiyor var sayalım ki güvenmiyorum durup dururken mi paranoyak oldum ben ya niye kendisine bakmıyor.
Esinizin aklinda birinin varoldugunu dusunuyorsaniz bunu ona acikca sorun. Izi bahane etmeyin. Diyelim itiraf etti eski sevgilimin bas harfiydi dedi. He tamam o zaman deyip konuyu kapatacak misiniz? Sanmam. ben olsam sizin yerinizde bir kez sorarim. Cevap alamadim mi israr etmem yok sayarim. Bazi seyler yok sayildikca umursanmadikca onemini yitirir. Aslinda esiniz sildirelim o zaman diyerek size artik benim icin bir onemi yok deşme ustune gitme mesaji vermek istiyor. Siz ustune gittikce de o da anlatmam soylemem diye inat ediyordur.
Anliyorum senide. Insanin icine suphe girmeye gorsun kemirir durur.Anlatmıyor sordum kaç kere bende konuyu kapatmaya karar verdim zaten artık ne yapayım hep inat ediyor bende vaz geçicem ama içim rahat etmiyor
İşte benj de öyle kemiriyorAnliyorum senide. Insanin icine suphe girmeye gorsun kemirir durur.
Sivilce izleri nasıl tedavi ediliyorsa bu da öyle tedavi edilebilir lazerle. Tabi burası işin fiziksel kısmı. Çok büyük bir yanlış var burda, dürüstlük olması gerekirdi, geçiştirmek çok kötü bir hareket, resmen bir ilişkiyi çıkmaza sürüklüyor. İsim vererek kim olduğunu söylemek zorunda değil, eskiden sevdiğim biriydi onun ismini anmak bile istemiyorum vb. gibi şeyler söyleyebilirdi, yani bir şekilde dürüst olmalıydı. Kardeşi falan varsa ondan öğrenebilir misiniz, çünkü siz de takıntı yapmışsınız, öğrenmeden rahat etmeyeceksiniz.
Bence böyle saçma sapan birsey yaptığı için utaniyor ve seni ilgilendirmez diye üste çıkıyor bu kadar basit.Mesele fiziksel kısmı değil belkide işin bana dediğiniz gibi dürüst davransa takmayacagim ama adam seni ilgilendirmez deyince benim beynim dönüyor ne demek benj ilgilendirmez anlayamadım ki amacını bana bukadar takıntı yaptırmasını gerektirecek bir durum değil ama o anlatmadıkça ben iyice kuruyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?