Sizce ne yapmalıyım

ama o böyle yaptıkça insan bu izin hikayesini daha çok merak ediyo. Ne izmiş neden bu kadar önemli ya biz bile çıldırdık burda

Çok ilginç bence izi sildirin soru da sormayin bisure sonra iz gidince tekrar anlatmasini isteyebilirsiniz

Boşanmaya kadar gidecek bu işin sonu bu gidişle çünkü mesele kolundaki iz yada kız değil mesele bizim evli olduğumuzu ve artik aramızda gizli saklı olmaması gerektiğini idrak edememesj
Öğrenince takıntı haline getireceginiz biri dir belkide.. Hoş böyle de takıntı haline getirmissiniz. Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu?Hamilesiniz ve uzuleceginizi dusundugunden belki de. Cocugunuzu düşünün ne boşanması. Öyle halledilmeyecek bir problem değil.

Çok ilginç bence izi sildirin soru da sormayin bisure sonra iz gidince tekrar anlatmasini isteyebilirsiniz
İşte ben Zaten sürekli sık boğaz etmiyorum bi soruyorum soylemiyo sonra bi daha bi süre sonra soruyorum. Hayır o inat ben inat nereye kadar gidicek böyle

Canim defalarca karşıma alıp konuştum Hamilelikten önce de konuştum yani hamile olmam ole alakali bir durum değil üzüleceğimi düşünse bağıra çağıra kavga edip beni aglatmazdi ben böyle düşünmüyorum geçmiş geçmiştir ama izini taşımadığı sürece ben oturup bana bütün sevgililerini anlat demiyorum beni ilgilendirmez dé. Ama bunlara cevap vermek istemiyorsa çoktan sildirmesi gerekti o kolundakini eğer sildirme dı ise de cevap vermesi gerekiyor

Çok çok ilginç bir durum.. Yani anlatmamasinin bir nedeni olmali. Yani su an ben bile merak ettim.Yalan değil. Yani size bağırıp çağırması kadar ne olabilir ki.? Eninde sonunda anlayacaktır. Çok kötü bir anıdır belki de hatırlamak istemiyor dur diyeceğim de yani anlatması lazımdı. Böyle büyük tepkiler vermesi normal değil yani.

Bencede normal değil canım ama bir şekilde öğreneceğim ben yoksa içim rahat etmeyecek

Bencede normal değil canım ama bir şekilde öğreneceğim ben yoksa içim rahat etmeyecek
Umarim sizi üzecek birşey değildir.. Yani sizden çok önce birşeydir de gerçekten merak ediyor insan. Yani ben yorumları okuyunca merak ettim. Hanı bağırması falan. Mutlaka bilen vardır bence. Kız kardeşi ,ablası ,abisi falan..Ama ondan duymanız en iyisi. Bir de onlara sorsanız onlar eşinize söylese çok daha kötü olur. Sabredin.Eninde sonunda açıklar. Evliliginizi çocuğunuzu düşünün. Huzursuz olmayın geçmiş yüzünden.

Eski sevgililerinden daha once soz ettiyse size oylesine bi eski sevgilisinin bas harfi degil bence cunku bunuda soylerdi o zaman

Bekliyorum üzerinden biraz zaman geçsin tekrar soracağım. Haklısınız insan daha çok merak ediyor boylr olunca neden anlamıyorum bu tavrı halbuki anlatsa né ben paranoya yapacağım ne onun sinirleri bozulacsk

açıkçası ben bile çok merak ettim
eminimki o kişiyi sen tanıyorsun ve o yüzden söylemek istemiyor çünkü öğrenince sorunlarınızın daha çok olacağından korkuyor... hatta eminimki bu kişiyle sen bile görüşüyorsun yoksa başka bir açıklaması yok

Ya eşinizde safmış sanırım biraz.
Bir isim uydursaymış. Lise de aşık olduğum kızdı. Ozaman çocukluk, isminin baş harfini yazdım. Öle yarası kaldı deseymiş. Konu çoktan kapanıp gidermiş. Seni ilgilendirmez, bu sır sana söyleyemem ne demek yani.
İlgi çekmek istiyor belki de ... Bu kadar üzerinde durulacak bişey değil ama inan kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…