8 sene gecmis ve Esin söylememis , Hadi diyelim söyledi
Sevgilimin bas harfi dedi , sen bu kiskanclikla aaa tamam konuyu kapatiyorummu diyeceksin ?
Suan bilmedigin halde kiskanclik yapiyosun ögrendigin an , hergün sorun cikar aranizda her gördügünde hatirlarsin huzurunuz kacar ..
En basta söyletmeliydin biraz gec kalmissin...
Madem 8 sene içinde olmamış bu iz, daha önceden olmuş aranızı germeye gerek yok ya. Kendinizden uzaklaştırırsınız boşu boşuna. Belki 10 sene önce yaptığı şeyden utanıyordur ve konuşmak istemiyordur. Ayrıca böyle kıskançlık olmaz. 10 sene önceki iz ne yapacak senin kocana ya kendinize güvenin ve geçmişte kaldığını kabullenin adamın tapusunu almışsın hala neyin kıskançlığı bu.
Öyle diyor ne yapayım 15 sene önce ki şeyi yada sen ne yapacaksın boşver seni ilgilendirmez diyor ben özellikle o kısma takılıyorum ne demek ilgilendirmez bende sevgilimin harfini taşısam kıyamet kopardı ama
ortaokuldayken ben de koluma sevdiğim çocuğun baş harfini kazımıştımkonunuzu okuyunca hatırladım. geçti gitti iz. yeterince derin kazıyamadıysam demek ben de olsam ben de sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. işe yakın çevrenizi düşünmekle başlayın. çevrenizde düğünde sözü edilen kız haricinde o harfle başlayan isimler var mı, uzak akraba ve kuzenleri falan da düşünün ama. (ben sanki o sözü edilen kızdan şüphelendim ) sonuçta sizi paranoyak etmiş bir eş var ortada. demekki daha önceden bazı şeyler düşündürtecek hareketleri oldu. bu yüzden kişileri iyice aklınızdan geçirdikten sonra o isimle başlayan birilerini aklınıza getirebilirseniz sessizce takip edebilirsiniz belki de kuruntu yapacak birşey yoktur ve içiniz rahatlar. böyle açıklama yapmadıkça anlatmadıkça sizi daha çok şüphede bırakıyor. bu davranış evlilik kurumu için uygun bir davranış değil bence. ne münasebet yani adam evli barklı kolunda ne idüğü belirsiz bir harf kazılı ve sorulunca da cevap verilmiyor kavga çıkıyor. bir de ismini söylememek şartıyla sildiririm diyor. ne bu gizem böyle? cıx olmaz sorunca söylemeyecek anlaşıldı alttan alta gitmek gerekiyor galiba.
Geçmişten konuşmak istemiyordur. Farkında mısınız geçmişte yaşayarak bugünlerinizi yaşayamıyorsunuz. Birisi eşiniz oldu diye bence bu kadar geçmişini sorgulayamazsınız. Demek geçmişi kapatmış olmuş bitmiş. Böyle siz su üstüne çıkartıyorsunuz kendi elinizle.
Sevgili oldugunuz zaman gormedinmi sen o izi? Eger sen gordunse ve sordugunda cevap vermediyu halde evlendiysen simdi sormanin bi manasi yok tatlim 8senedir nasil bos verdiysen 30 sene de oyle bos ver gitsin
bunun cevabını evlenmeden önce almalıydın.Merhaba arkadaşlar size kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım. Eşimin kolunda bir iz var seneler öncesi yaptığı birşey birisinin baş harfi ne zaman sorsam kavga ettik biz 8 senedir tanışıyoruz ne zaman sorsam boşver seni ilgilendirmez deyip başından saviyor beni. Evlenmeden önce sallanır yıkılmaz bir ilişkimiz vardı genelde kavga gürültü ile geçen bol ayrılıklı. En son dün gece kavga ettik bana seni ilgilendirmez benim kolumdaki iz dedi. 30 Senedé geçse benden aynı cevabı alacaksin dedi ne yapmalıyım. Sürekli bir kurt içimi kemiriyor neden söylemiyor neden anlatmıyor hep bi gizli tarafı var anlayamıyorum
O zaman baska canim zor gerci boyle biseyi kabul etmek ama oturup seninle konusmasi gerekirdi ve en basindan boyle bi sey oldugunu soylemesi en dogrusuydy ve kabul edip etmemeyi de sana birakmaliydi. Gerci canim gecip gitmis bisey bos yere kendini de esini de yipratmaYok canım görmedim sevgiliyken 3 senelik evliyim ben daha yani nasıl görmedim bilmiyorum ama görmedim görsem zaten kıyamet kopardı ve evlenmezdim çünkü kabul.edecek birşey değil benim için
haklısınız, evlilik bu kadar fazla gizemi kaldırmaz, taşımaz. ben de o kızdan şüphelendim. size yakın oturmuyor değil mi? bu o kızın baş harfi olabilir. hem sözde yakın arkadaş olduğu halde düğüne derneğe de gelmemişler, oklar hep o kızı gösteriyor. bence bu durumda eşinizin sildiririm ama kim olduğunu söylemem teklifini kabul edin isterseniz. kim olduğu az çok belli.O kız baya yakın işte karşı binalarında oturuyormus komşu kiziymis ☺ben ondan şüphelendim direk. Kavga dediğin öyle böyle değil bizim kavgalarimiz çok şiddetli oluyor yani saatlerce kavga edebiliriz ve buna rağmen söylemiyor bunu göze alabilecek kadar ne var ki hamile halimle beni günlerce ağlatıyor deli oldum
ne demek seni ilgilendirmez ya, öylede bi ilgilendirirki anlatmak zorunda. Ben büyük sıkıntı çıkartırdım bana öyle tepki verse, sen yeterince baskın değislin bence. O izi ya bi şekilde sildiririz yada başka bi çaresine bakaarız. Hele eski sevgili mevzusu falansa bunu saygısızlık olarak görürdüm saygı falan göstermem yani, yani düşünsene sende böyle bi iz var ve sen diyosun ki seni ilgilendirmez. Olucakları düşünemiyorum bile.
haklısınız, evlilik bu kadar fazla gizemi kaldırmaz, taşımaz. ben de o kızdan şüphelendim. size yakın oturmuyor değil mi? bu o kızın baş harfi olabilir. hem sözde yakın arkadaş olduğu halde düğüne derneğe de gelmemişler, oklar hep o kızı gösteriyor. bence bu durumda eşinizin sildiririm ama kim olduğunu söylemem teklifini kabul edin isterseniz. kim olduğu az çok belli.
ne demek seni ilgilendirmez ya, öylede bi ilgilendirirki anlatmak zorunda. Ben büyük sıkıntı çıkartırdım bana öyle tepki verse, sen yeterince baskın değislin bence. O izi ya bi şekilde sildiririz yada başka bi çaresine bakaarız. Hele eski sevgili mevzusu falansa bunu saygısızlık olarak görürdüm saygı falan göstermem yani, yani düşünsene sende böyle bi iz var ve sen diyosun ki seni ilgilendirmez. Olucakları düşünemiyorum bile.
İyi ama siz eşiniz başka bir kadının ismini kolunda taşısa hoşlanır miydiniz ? Sizinle evli ama geçmişin izini taşıyor madem geçmişi kapadı kapadiginda gidip sildirecekti böyle geçmiş kapanmaz
İz var diyorsunuz. Dövme mi ? Yara mı? Dövmeyse tamam sildirilir ama ısrarla iz demişsiniz. Herkes bunu benim gibi yara anlamıştır. Yaranın izini nasıl silsin? Şayet ki dövme; ben bu adamı nasıl böyle kabul ettim diye kendinize sormanız lazım bana değil.
Ben öğrenmeden duramazdım.
Ama bence sen öğrenme belli ki üzüleceğini düşünüyor adam.
normalde aranız nasıl eşinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?