• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

pammuk94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
73
34
88
30
Herkese iyi aksamlar kizlar ben yeni dogum yaptim bugun 45. Gunumuz sorum şu eşimin tarafindan kimse bebek gormeye gelmedi kayinvalidemler bile bizde sali gunu gidicez onlar gelmedikleri icin aslinda aramizda hic bir cekisme kavga felan olmadi bahaneleri yasliyiz yolda midem bulaniyor basim donuyor diyolar sizce ne yapmaliyim esim cok alttan aliyor aslinda ailesi cokta yasli degil

Gelmesinler ne gerek var gelse dert gelmese dert bu kaynanalara da üzülüyorum bazen

Gelmesinler..
Herkes gelmesin istiyor siz neden gelmediler diyosunuz.
Yaslilarmis iste sen gidiver uygun olunca herseyde bisey aramayinn...

Gelmesinler..
Herkes gelmesin istiyor siz neden gelmediler diyosunuz.
Yaslilarmis iste sen gidiver uygun olunca herseyde bisey aramayinn...
Benim icin illa gelsinler demiyorum zaten farkindaysaniz oglu onlar icin can atiyor ama onlar kapimizi acmiyor esim icin uzuluyorum bu duruma

Ne olursa olsun gelmeleri lazımdı.
Gelmeyip hata etmişler sende hataya hatayla cevap verme git ellerini öp.
Dön evine.

Bende esime uzuluyorum kaynanama degil acikcasi esim tek oglan ve ilk torunlari daha gormediler bile ben teklif ettim gidelim uzulme diye

Uzak mi oturduğunuz yer. Benim kayinvalide 4 ay görmedi torununu. Çok da gitme fırsatım oldu ama gitmedim. Esim çok istedi de artık gittim mecburen köpek ciğerim dayanmadi.

Uzak mi oturduğunuz yer. Benim kayinvalide 4 ay görmedi torununu. Çok da gitme fırsatım oldu ama gitmedim. Esim çok istedi de artık gittim mecburen köpek ciğerim dayanmadi.
Benimde oyle esim uzuluyor hemde cok ama bana belli etmemeye calisiyor ben o mutlu olsun diye gidiyorum yoksa illa torununu gorsunler diye degil gormeselerde olur

Benimde oyle esim uzuluyor hemde cok ama bana belli etmemeye calisiyor ben o mutlu olsun diye gidiyorum yoksa illa torununu gorsunler diye degil gormeselerde olur

Bu kV lerde tuhaflar bazen ha. Torun görmeme icadi cikariyolar. Aman valla gelmese benim için daha iyi hiiic kafam goturmuyo

50 yaşındaki insanların 2 saatlik yere gelip de torun görmemesi hiç normal değil.

İlgisizler demek ki, öyle kabul edip eş hatrı için gideceksiniz.

Back
X