• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

Bebek görmeye gelmemek olurmu yav.Hangi gelin kimse gelmesin istiyo anlamadım istemeyen gelin bana daha garip geldi ne yalan söyliyim.Bebek yani.Hatta kv kp açısından bakınca TORUN yani.Ben şok.

Sorun var da senin mi haberin yok acaba?
Olsa eşim der çünkü bu konu yuzunden dogum yaptim yapali baya tartistik esimle anneme boyle yapmissin o yuzden gelmiyor felan derdi olsa ama yok bi derdimiz zaten 2 yil olacak evleneli kapimizi 3 kere actilar oda zorla

Cix konu sahibi bu kaynana sana içten içe kırılmış belli

Katılıyorum kesinlikle bişeye kırılmış.Ay kesin benim adımı komadılar isim koyarken bize somadılar diye kırılmışlardır.Valla içim şişti böyle ana babalardan.

Bebek görmeye gelmemek olurmu yav.Hangi gelin kimse gelmesin istiyo anlamadım istemeyen gelin bana daha garip geldi ne yalan söyliyim.Bebek yani.Hatta kv kp açısından bakınca TORUN yani.Ben şok.
Benim ailem deli oluyor torunu gorunce annem bile diyo insan torununu hicmi merak etmez gelip gormez diye

Katılıyorum kesinlikle bişeye kırılmış.Ay kesin benim adımı komadılar isim koyarken bize somadılar diye kırılmışlardır.Valla içim şişti böyle ana babalardan.

Bence doğumdan önce arayip anne şu kadar zaman sonra doğuma giricem keyfin yetip rahatın bozulmayacaksa gelebilirmisin demedilerse ondandir. Benimki ondan gelmemiş kendi annem geldi kv cagirmam tabiki

Kirilma degilde olsa olsa kiskancliktir cunku esim tek oglu kayinvalidem beni cok kiskaniyo birde benim aileme yakin oturuyoruz esimin is nedeniyle sanirim ona sitemleri ama birde kizi var onun cocuklarina deli olur bize boyle yapmasi tuhaf hemde bu nedenlerden dolayi

Bence doğumdan önce arayip anne şu kadar zaman sonra doğuma giricem keyfin yetip rahatın bozulmayacaksa gelebilirmisin demedilerse ondandir. Benimki ondan gelmemiş kendi annem geldi kv cagirmam tabiki
Ama esim haber verdi yok oğlum uzak tek gelemiyorum esime her defasinda gel beni al diyor esim kapisina kadar gidip aliyor

Kirilma degilde olsa olsa kiskancliktir cunku esim tek oglu kayinvalidem beni cok kiskaniyo birde benim aileme yakin oturuyoruz esimin is nedeniyle sanirim ona sitemleri ama birde kizi var onun cocuklarina deli olur bize boyle yapmasi tuhaf hemde bu nedenlerden dolayi

Ayy bırak gebersin kıskançlıktan.30 tane çocuk doğur onun oğlunu iyice eve bağla anasına babasına gidemesin. Tiksindirdiler artık böyle büyüklük olmaz.Allah sorsun ne diyim.

Olsa eşim der çünkü bu konu yuzunden dogum yaptim yapali baya tartistik esimle anneme boyle yapmissin o yuzden gelmiyor felan derdi olsa ama yok bi derdimiz zaten 2 yil olacak evleneli kapimizi 3 kere actilar oda zorla

Belki de daha iyi ..
Bezdirmektense uzak olmak. .
Canını sıkma. .

2 saatlik yol çok uzak değilki insan torununu merak etmezmi boşver sen yinede git ama onlar çok ayıp etmişler bence 50 de çok yaşlı değil....

Ayy bırak gebersin kıskançlıktan.30 tane çocuk doğur onun oğlunu iyice eve bağla anasına babasına gidemesin. Tiksindirdiler artık böyle büyüklük olmaz.Allah sorsun ne diyim.

Alemsin valla :))

Böyle özel durumlarda da gelinmiyorsa demek soğuk kanlı insanlar,üstelik birde ilk torun.kendileri gelemiyorsa en azından sizi davet etmeleri lazım eminim onuda yapmamışlardır,kendiliğinizden gidiyorsunuzdur.böyle duygu yoksunu insanlardan beklenti sıfır olacak ki yüreğinize gölge etmesinler.

Niye ilk torun diyorsunuz kızından varmış ya torunları neyse mesele bu değil.
Sanki bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz(farkında olmayarak) iki saatlik yol nedir çok tuhaf geldi gelmemeleri .
Ayrıca toruna ne kıskançlığı .Bilemedim.

Niye ilk torun diyorsunuz kızından varmış ya torunları neyse mesele bu değil.
Sanki bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz(farkında olmayarak) iki saatlik yol nedir çok tuhaf geldi gelmemeleri .
Ayrıca toruna ne kıskançlığı .Bilemedim.
Tek oglu var ve oglunun ilk evladi ve torunununu kiskanmiyor beni kiskaniyor anlatamadiysam kusura bakma

Back
X