Sizce ne yapmalıyım?

BRIGITTE BARDOTT

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
21
1
6
Merhaba Hanımlar

Yeni üye olarak sizinle bir derdimi paylaşmAk istiyorum.Benim mahalleden çok iyi anlaştığım kız arkadaşım şuanda hamile bu aralar fazla hassas ve duygusal davranıyor.Böyle olmasıda normal diye düşünüyorum.Gelelim benim sıkıntıma bu arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez birbirimizin derdini,sırrını ve kısacası herşeyini biliriz.Bu arada bende depresyon tedavisi görüyorum.Fakat artık ilaçları bırakıp çocuk sahibi olmak istiyorum 5 senedir evliyim.Bu zamana kadar çocuk hiç düşünmedim.Açıkçası evliliğimden kendimden emin olmak istedim.Artık emindim ve çocuk sahibi olmak için ilaçlarımı bırakmaya karar vermiştim tabi ilaçları bırakınca biraz sinirli ve alıngan olmaya başladım herkesin söyledi batmaya başladı sonrasında dayanamayıp tekrar ilaçlarımı kullanmaya başladım.Gelelim arkadaşımla olan derdime ailece görüşürz kendileriyle buarada komşumuz olurlar.Birgün annemi oturmaya çağrıyorlar annesi ve arkadaşım anneme benim evliliğim ve benimle ilgili olumsuz yorumlar yapmaya başlamışlar
Arkadaşım anneme şunları söylüyor
İlaçları bırakmasın dicem ama bu aralar fazla alıngan söyleyemiyorum
Hemen çocuk yapmasın 1 sene daha beklesin dicem ama bana kızar diye söyleyemiyorum
Bunun gibi şeyler söylemiş evliliğim hakkında yorumlar yapılmış annesi ve kendisi kısacası annemin moreli bozulmış annemde diyoki
Bak sen arkadaşına laf söyletmiyorsun ama o annesinin yanında sana laf ediyor evliliğini sorguluyor diye söyledi annemde
Şimdi kızlar sizce arkadaşımın niyeti ne olabilir bu arada bu aralar başkalarının sırrını da bana anlatmaya başlamıştı hamile kalmadan önce sizece ne yapmalıyım kimsenin kocası dört dörtlük değil ki kendi kocası bencil bir adam ama hiç bir zaman evliliği bozulmasın diye kötü yorum yapmadı benim eşim için güvenilmez diye lanse etmiş
Bu aralar eskisi gibi beni aramıyor ayrıca bende fazla aramıyorum şimdi ne yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorım

depresyondaymışsınız, o ilaçlar öyle pat diye bırakılmaz.bir dr.a danıştınız mı bu konuyla ilgli?
kafaya göre kesince daha beter bir duruma sokuyorlar gördüğüm kadarıyla.. böyle bir durumda arkadaşınızın haklı oldugu yanlar vardır

Elbette düzenli doktor kontrollerimi yaptırırm zaten doktoruma çocuk düşündüğümü söyledim yavaş yavaş bırakırız demişti

Kimseye birsey anlatmayın. Gelin buraya yazın daha iyi. :) Ayrıca o ilaçlar öyle bırakılmaz. Doktora sordunuz mu. Dozajı azaltarak azaltarak bıraktırıyor doktorlar.

işte benim gibi bi takıntılı daha.. canım ya hani derler ya insanların ağzı torba değil büzesin..o şekilde düşün belki hamileliğin verdiği etkiyle belki bi anlık sinirle belki de hiç farkında olmadan söylemiştir..sonuçta yakın arkadaşım diyosun yakın arkadaşlıklar öyle şunu dedi bunu dediyle bitmiyor bence sen alttan al dostluğunuz hatırına adım atmış olursun

İnanın normal de hiç kafaya takmazdım ama anneme karşı arkamdan böyle konuşması hoşuma gitmedi ve annemin herşeyi kafasına takan biri olduğunu biliyor ve annem kanseri atlatmaya çalışan bir kadın buna rağmen nasıl böyle konuşur ona anlam veremiyorum

İlaçlarınızı doktora danışarak bırakmanızı öneririm. Çocuk sahibi olmak için zamanı belirlemek arkadaşınıza düşmemiş. Mesafeli olmaya devam edin bence.

annenize çok geçmiş olsun öncelikle.ama unutmayın ki o bayan sizi annenizden daha iyi tanıyamaz.demek istediğim ortada bi yanlış ifade varsa anneniz bunu farketmiştir zaten.arkadaşınızın sözlerine itimat etmez kafanız rahat olsun.

İlaçlarınızı doktora danışarak bırakmanızı öneririm. Çocuk sahibi olmak için zamanı belirlemek arkadaşınıza düşmemiş. Mesafeli olmaya devam edin bence.

Sizce kendisiyle yüz yüze konuşmam gerekir mi şuanda hamile olmasından dolayı çekimser kalıyorum

Sizce kendisiyle yüz yüze konuşmam gerekir mi şuanda hamile olmasından dolayı çekimser kalıyorum
Bak benim iş yerinde bi arkadaşım var ben izne çıkınca arkamdan konışmuşta konuşmuş hiç ses çıkarmadım çünkü haksız ve pişman olacak dedim olmuşta zaten görüşmek istedi kaç kez aradı hiç görüşmedim telefonlarına cevap da vermedim şimdi içi içini yiyor. Bence görüşme konuşma telefonlarına cevap verme anlar hatasını.

Bende öyle bir huy var anlatmadan edemiyorum ya

ben kötü niyet görmüyorum burda. aksine dogru konuşmuş. ilaç kullanan biri ilacı bırakınca ota B#ka sinirleniyor. ondan korktuğu için gelip sana dememiş. yani iyiliğini istemiş. gidip başkasıyla dedikodunu yapmamış. sana en yakın kişiye annene söylemiş.

Peki sizin dediğiniz gibi de düşünmek istiyorum ama kendisi benim eşimle yaşadığım bir sıkıntıyı da kendi annelerimizin yanında dile getirmiş benim ona verdiğim değeri kendisi bu aralar bana göstermiyor kendi derdi olumca beni arar hale geldi

Görüş ve öneriniz için teşekkür ederim.Denemeye değer denk geldiğim de nasıl tepki göstericeğimden korkuyorum.Ben dobra bir insanım normal de bu kadar bile içimde tutmazdım.Şuanda Hamile ve çok alıngan

canm sana bu dünyada en çok yardımı dokunacak insan annen. onu düşünerek bence annene söylemiş. Eger başka bi arkadaşıma demiş dedikodumu yapmış deseydin kötü niyet arardım. şimdi senin yapman gereken arkadaşını karsına alıp uyarman. konuşmadan halledemezsin.

İlaçları azaltınca ruh haliniz bozulduğuna göre
Henüz tam iyileşmemişsiniz.
Dost acı söyler gelin dinleyin bebek için karar vermeden önce kendinizi tam olarak toparlayın
Sizinde söylediğiniz gibi hamilelik daha da bir hassasiyet yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…