- 13 Aralık 2015
- 1.688
- 1.758
- 133
- 31
- Konu Sahibi Madame butterfly
Merhabalar, sabah sabah ne derdi diyeceksiniz ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Dun erkek arkadaşımla 2.yıldönümümüzdü. önceden plan yapmaya başlamıştık akşam yemeğe çıkacaktık . Heveslendim o kadar hazırlık yaptım hediye vs. Dun sabah bana 'herşeyi berbat ettin aferin sana aptal ' yazdı. baktım bana fotoğraf atmış. Şöyle özetleyim geçen gün kız arkadaşıma gitmiştim seninle hic fotoğrafımız yok falan dedi bir tane yanyana fotoğraf çekildik onu facebook'a atmış. Erkek arkadaşım da ekran görüntüsünü almış bana gönderdi bu ne sen ne yaptığını sanıyorsun diye. Benim zaten onunla çekindiğim 2 fotoğrafım var başka da fotoğrafım yok facebook ta . Bende ne var bu fotoğrafta ben rahatsız edici bir şey göremiyorum sen ne gördüğünü söyle dedim. Yanlış bir yerde yanlış bir şekilde ya da yanlış biriyle çekinmedim dedim. Niye bu kadar tepki gösterdiğini sakince sordum. Aradım sonra telefonda tartıştık rahatsız oluyorum fotoğrafın olmayacak senin orda falan dedi. Ben iyice durum zorlaşmasin diye kaldirttim zaten arkadaşıma, ona da söyledim kaldırdı diye. Hala bağırmaya argo konuşmaya devam etti. Kapattım telefonu konuşmadık bir sure. Aksam mesaj attı napalim diye bende yüzyüze konuşalım boyle tartışarak varamayız bir yere dedim. Buluştuk ama buluştuğumda da birşey değişmedi sakince anlatmama rağmen düzeltmeye çalışmama rağmen bağırmaya devam etti. Sonra da bir kaç gün görüşmeme kararı aldık ben içip rahatlamak istiyorum gidiyorum dedi. Gittikten sonra konuşmadık bir daha. Bu aralar benim ailevi sorunlarım ona da yansıdı annem babam boşandı falan sinirleri bozuldu biliyorum o yüzden alttan alıyorum ama bir fotoğraf yüzünden iki yıllık ilişki biter mi? Keske mümkün olsa da göstersem yani absürt olan bir şey yok. Suçlayıp durarak her seyi sen mahvettin diyerek gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.