• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

bu sana yapılan muamelenin onda biri bana yapılsa

orada dur arkadaş, bak yol orda hadi yoluna. der ayrılırım.
bu ne ya?
ister tek fotograf koyarsın ister arkadasınla hesap mı vereceksin el oğluna kaldı ki kocan olsa karışamaz bu hak yok. sen bir bireysin bu denli hadsizleştirmeyin şu erkekleri ya

Konuşuyoruz konuşuyoruz yine ayni. Ağustosta bir olay oldu ki hakliydi bir şey diyemem asla ama üstünden kaç ay geçmesine rağmen hala onu tekrar ediyor. Yine ailevi bir sorundu o da.
Yaşanmışlıkları gün yüzüne çıkarma var sanırım ...
Bir süre ayrı kalın, ikiniz de nefes alın, kafanızı dinleyin. Siniriniz geçecek ve birbirinizi özleyeceksiniz. Sakinlestiginizde bu konuyu etraflıca oturur konuşursunuz

Ya totosunu fazla kaldırmış siniz ya da ayrılmayı kafasına koymuş bahane aramis.

Evet evet çok guzel böyle adamlarin egolarini sevmeye okşamaya devam edin....
Sosyal medyaya fotoğraf atmismis....
bak hele....
bukadar saf olmayin allahaskina yaaaaa
bi fotoğraf yüzünden bunları yapan adam başka bi sorunda sana neler edecek....
bekle de gör...
azicik geleceği görmek bukadar mi zor...
yaptıkları yapacaklarının teminatidir bir erkeğin....

Merhabalar, sabah sabah ne derdi diyeceksiniz ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Dun erkek arkadaşımla 2.yıldönümümüzdü. önceden plan yapmaya başlamıştık akşam yemeğe çıkacaktık . Heveslendim o kadar hazırlık yaptım hediye vs. Dun sabah bana 'herşeyi berbat ettin aferin sana aptal ' yazdı. baktım bana fotoğraf atmış. Şöyle özetleyim geçen gün kız arkadaşıma gitmiştim seninle hic fotoğrafımız yok falan dedi bir tane yanyana fotoğraf çekildik onu facebook'a atmış. Erkek arkadaşım da ekran görüntüsünü almış bana gönderdi bu ne sen ne yaptığını sanıyorsun diye. Benim zaten onunla çekindiğim 2 fotoğrafım var başka da fotoğrafım yok facebook ta . Bende ne var bu fotoğrafta ben rahatsız edici bir şey göremiyorum sen ne gördüğünü söyle dedim. Yanlış bir yerde yanlış bir şekilde ya da yanlış biriyle çekinmedim dedim. Niye bu kadar tepki gösterdiğini sakince sordum. Aradım sonra telefonda tartıştık rahatsız oluyorum fotoğrafın olmayacak senin orda falan dedi. Ben iyice durum zorlaşmasin diye kaldirttim zaten arkadaşıma, ona da söyledim kaldırdı diye. Hala bağırmaya argo konuşmaya devam etti. Kapattım telefonu konuşmadık bir sure. Aksam mesaj attı napalim diye bende yüzyüze konuşalım boyle tartışarak varamayız bir yere dedim. Buluştuk ama buluştuğumda da birşey değişmedi sakince anlatmama rağmen düzeltmeye çalışmama rağmen bağırmaya devam etti. Sonra da bir kaç gün görüşmeme kararı aldık ben içip rahatlamak istiyorum gidiyorum dedi. Gittikten sonra konuşmadık bir daha. Bu aralar benim ailevi sorunlarım ona da yansıdı annem babam boşandı falan sinirleri bozuldu biliyorum o yüzden alttan alıyorum ama bir fotoğraf yüzünden iki yıllık ilişki biter mi? Keske mümkün olsa da göstersem yani absürt olan bir şey yok. Suçlayıp durarak her seyi sen mahvettin diyerek gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ah canım senin anne baban boşanıyor diye psikolojisi bozulmuş.

Yapmayın allah aşkına. Siz buna inanıyor musunuz. Sizin derdiniz le uğraşmak adama angarya gelmiş sizi bertaraf etmeye çalışıyor.

Evli değilsin coluk çocuk yok. Kendi kendine neden yalan söyleyip bu kalas için üzülüyor sun. Adamın seni sevdiği falan yok bahane aramış bulmuş. Şimdi sen kendi aile olaylarını falan halledip sen Şakrak haline dönünce gelir belki kapına. Sende sana aşık sanarsin.

annen baban boşandığı için senin sinirlerinin bozulması ve onun da alttan alması gerkmez miydi?bu kadar üstüne düşme sonuçta sen yanlış birşey yapmamışsın kendini suçlu görüp onu da o havaya sokma bırak biraz kafanızı dinleyin sonra oturup ne yapacağınıza karar verirsiniz

Bence tam 2. Yıldönümüzü kutlayacakken bu kavgayı çıkardıysa bahane olarak yapmışta olabilir. Hediye almamıştır biyere gidecek parası yoktur vs.

Tabiki annem babamın ayrılığı beni yıprattı ama onun bu kadar birikmesinde annemin ondan istediği saçma şeyler yoksa onun hakkini yiyemem 1 yildir ayrılar hep yanımda oldu annem beni evden kovdugunda bana sahip çıktı bu yüzden zaten üzülüyorum çok zor şeyler atlattıktan sonra boyle saçma şeylerin bizi artık bu raddeye getirmesinden

Eh 20 yil evli olup sonrada bosananda var. Önemli olan saygidir ve kusura bakma, sevgilinde bu hic yok. Sana bir insan, bir birey olarak bile saygisi yok. Yani ona mi soracaksin, nerede hangi fotoyu koyacagini? O kim ki sana aptal diyebiliyor, argo kelimeler kullaniyor? Eger sen kendine saygi duymazsan, hickimse sana saygi duymaz. Ayril bu sahistan. Hic birsey yada hickimse senin özgürlügünden, kendine saygindan daha önemli degildir canim.

Son düzenleme:
Bence tam 2. Yıldönümüzü kutlayacakken bu kavgayı çıkardıysa bahane olarak yapmışta olabilir. Hediye almamıştır biyere gidecek parası yoktur vs.

Zannetmiyorum bu yüzden olduğunu dun ağladı çünkü senin yüzünden gidemedik falan diye. Durumları iyi para sorunu yok ama her şeyi aşırı uzatma huyu var annesi bile bıkmış bu huyundan o da bana şikayet ediyor

Zannetmiyorum bu yüzden olduğunu dun ağladı çünkü senin yüzünden gidemedik falan diye. Durumları iyi para sorunu yok ama her şeyi aşırı uzatma huyu var annesi bile bıkmış bu huyundan o da bana şikayet ediyor
Takıntılı herhalde, çok kötü. Birde kızla çekinmişsiniz fotoğrafı yani kızı kıskanıcak seviyeye mi gelmiş allah sabır versin

Takıntılı herhalde, çok kötü. Birde kızla çekinmişsiniz fotoğrafı yani kızı kıskanıcak seviyeye mi gelmiş allah sabır versin
Ben maşa alacaktım arkadaşım benimki güzel diyordu deneyip alayim bende dedim bir kaç tane yaptı saçıma sonra da fotoğraf çekildik ona gore ben süslenip püslenip fotoğraf atıyormuşum halbuki yüzümde ne makyaj ne de abartılı bir şey vardı. Ona gore herkes Facebook ta koca arıyor

Ayy ortaligi karistirip arkasindan aglayan erkek kadar itici birsey yok.

Ben maşa alacaktım arkadaşım benimki güzel diyordu deneyip alayim bende dedim bir kaç tane yaptı saçıma sonra da fotoğraf çekildik ona gore ben süslenip püslenip fotoğraf atıyormuşum halbuki yüzümde ne makyaj ne de abartılı bir şey vardı. Ona gore herkes Facebook ta koca arıyor
Tam geri kafalı kusura bakmayında

Tüm olay fotoğraf olamaz. Belli ki ayrılmayı kafasına koymuş ve bahane arıyormuş. Ayrıca argo konuşmalar, aptal demeler.. 2 senede saygısı kalmamış bu yobazın sana karşı. okurken sinirim bozuldu.
Aynen bende boyle dusunuyorum.adam aklina almis ayrilmayi sacma sapan biseyide neden yapmis bi pireye yorgan mi yakilir kardesim .hem aptal demeye argo konusmaya da hakki yok o kim ki sana boyle konuauyor.konu sahibi bence birak nereye gidiyorsa nerde iciyorsa icsin.kapinda yatsin pesinde kopek olsun affetme ! Canim skldi ya kimsin sen bi kadina argolu konusuyorsun ne olur yani facede fptografi varsa sanki facebook adami yer !

Siz bu kisiye benimle boyle konusamazsin demediniz mi peki ? Kusura bakmayin ailenizden destek alamadiginizi bilerek sizi eziyor bu kisi.kendi egosunu tatmin ediyor sizin uzerinizde.face de resim varmis da falan filan , siz de suclu gibi hemen panikleyip resmi kaldirtmalar.O sirada ondaki ego tavan,birakmaz tabii seni.Cunku buna benzer seyler olsun ki beslensin yoksa ac kalir boyleleri.kendinize cok ama cok yazik ediyorsunuz.Vakti zamaninda iyilikleri olmus olabilir.Iyilikler yapti diye eziyet edebilir seklinde bir kabullenis var sizde.yanlisiniz yoksa arkasinda durun.Siz saniyorsunuz ki , kiskandi.istersen perdeleri kapat , evden cikma hic.O yine egosunu sisirecek bisey bulur.Iste bunu bir anlayabilseniz.Ancak memnunsaniz ayri tabii.boyle surer gider bu.mutluluklar ne diyim.

Back
X