sizce ne yapmalıyım

Çok alemsin adam kısa bende kısayım ilerde çocuğumda kısa olsun istemem demişsin herşey tamam bi boy mu sorun yani hem belli olmaz amcaya teyzeye çekenler de var kaynınada bi bak boyları uzun mu

konusu geçince öyle söyledi, evlilik çok ciddi bir karar tüm hayatını etkiliyor diye konuşuyorduk yani acele karar veremeyiz filan diye

Bunları yazacaktım.

29 yasinda iyi bir isi olan bir bayan icin fazla cekingensiniz?mesleginiz ne acaba merak ettim? Yani okudugum cumleler 18 yasinda bi ergen gibi? Ailenize nie bu kadar bagimlisiniz ?
Dogmamis cocugin boyunu dusunerek koca secerseniz isiniz var valla
çekingenim, sosyal açıdan deneyimsiz olduğum için cümlelerim de 18 yaş gibi duruyor sanırım erkekler konusuna yabancıyım. sevsem boya da takılmazdım devlette çalışıyorum , tanıdıklarım da buraya girdiği için fazla açıklayıcı yazamadım. bağımlılık, ben tanışıp sevsem o kişiyle evlenirdim sanırım ailemle işin içine girince böyle oluyor. tabi ailemin bağımlı çocuk yetiştirme hatalarına maruz kalmadığımı iddia etmiyorum ama yalnız yaşıyorum kafama göre takılıyorum bir şey alacaksam bir yere gideceksem onlara söylemiyorum -söylememeyi tercih ediyorum- ihtiyaç duymadığım sürece fikirlerini almak istemem

Kul kurar,kader gülermiş.Siz böyle çocuk kısa olur, yok evde kalırım diye hesap yaparken, saçma sapan bir evlilik yapacaksınız gibi görünüyor.Zaten ailenizde sizin gibi düşünüyor ki, önce ilkine durumu iyi değil diyor ,sonra ötekine yok ilkinin durumu daha iyi diyor.Yazarken bile kafam yoruldu ki,düşünün siz bi de bunları yaşıyorsunuz.
öncelikle yaş konusunu hiç kafanıza takmayın, acele evlilik yapmayın.
2. si armudunsapı üzümün çöpü deyipte karşınızdaki insanla anlaşıp anlaşamayacağınıza bakın,ailenizin fazla kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.
tabii ki kendi ayarınızda birini seçmeniz hakkınız, ama bu iş ,yok durumu iyiydi kötüydüye pek bakmaz , ömür boyu bu adamla yaşayacaksınız, ailesi ,huyu suyu nasıl kısmı çok daha önemli.

annem çok kararsız bir insan bi gün öyle der ertesi gün başka birşey benim de içimden gelmeyince ayrılmayı kabul ettim ama çok da sinir oldum madem işini beğenmedin baştan söyleseydin beni oralara sürüklemeseydin. ipiyle kuyuya inen ölür heralde

annendir tabii fikrini alırsın ama son karar hep senin olmalı.Kimsenin aklıyla ( anne baba bile olsa) hareket edilmez.artık önceliklerini seç, mutlu olmak istiyorsan , birdaha görüşeceğin kişinin huyuna , sana denk olmasına (abartmadan) bak.tekrar diyorum yaş olayını hiç takma, ama ailen seni gazlamış ,bak işin iyi,talibin çok diye ,heh işte buna fazla güvenme, bir dönem böyle olur sonra zamanla işler tersine dönebilir,tüm bunları hesapla
iyi gün olduğu gibi kötü günlerde olabilir.kendine güven öyle kararlı ol

Evde kalmamak için evlenilir mi anlamıyorum iki gün sonra boşanmış veya mutsuz kalmak daha vahim değil mi? Bence onun boyu şunun işi kısmını eleyip gerçekten birşeyler hissettiğiniz ve sizden birşeyler hisseden bir insan olsun hayatınızda . Bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…