Çok secici olmak karşına böyle sana uymayan tipleri getiriyorsa yönünü değiştirme vaktin gelmis demektir . Yani filtreni azalt .beğenilen, insanlara göre iyi bir işim var bu da görücüleri cezbediyor aileler aracılığıyla görüştüğüm çok kişi oldu, şimdiye kadar hepsinde bana uymayan bir özellik gördüm, son görüştüğüm kişi kısa gibiydi bu beni çok rahatsız etti çünkü ben 1.55 im ailem kısa ben de kısayım ilerde çocuğum olursa kısa olma ihtimalini artırmak istemiyorum, iyi bir insan olduğuna inandım, ama birşey hissetmedim ailem de işini beğenmedi ve bir süre görüştükten sonra, reddetmemi istediler ben de reddettim. şimdi yeni biri var boyu iyi, kendi de ilk izlenimim iyi biri gibi tabi diğeri kadar değil sanırım, işleri aynı şimdi ailem işi yeterince iyi değil öbürünün durumu daha iyiydi diyor. bi de bu çocuk "ben inatçıyım bir konuda inanıyorsam vazgeçmem kimse beni o emin olduğum konudan döndüremez" diyor, boşanma konusu geçti kesinlikle bizde boşanma yoktur diye birkaç defa söyledi konuşurken, evlilikten beklentisi huzur ve mutluluk bu benim için de böyle, sigara da içiyor. ama ailem hep böyle, istiyorlar ki en iyi işi olan gelsin beni bulsun, bense sevebileceğim iyi biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama çok çekingenim erkekler şimdiye kadar karşıma sadece bu şekilde çıktılar yani başka seçenek yok, ya gelenlerden biriyle kimse kusursuz değil diyip evlenicem ya da evde kalıcam 29 yaşındayım. bu son kişiden vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası. siz ne düşünürdünüz?
İşte aşık olmadığın için böyle. Gerçi iyi mi kötü mü bilemedim. Mesela aşık olmayıp senin gibi irdelesem esimde milyon tane neden bulurdum. Tabi oda bendebeğenilen, insanlara göre iyi bir işim var bu da görücüleri cezbediyor aileler aracılığıyla görüştüğüm çok kişi oldu, şimdiye kadar hepsinde bana uymayan bir özellik gördüm, son görüştüğüm kişi kısa gibiydi bu beni çok rahatsız etti çünkü ben 1.55 im ailem kısa ben de kısayım ilerde çocuğum olursa kısa olma ihtimalini artırmak istemiyorum, iyi bir insan olduğuna inandım, ama birşey hissetmedim ailem de işini beğenmedi ve bir süre görüştükten sonra, reddetmemi istediler ben de reddettim. şimdi yeni biri var boyu iyi, kendi de ilk izlenimim iyi biri gibi tabi diğeri kadar değil sanırım, işleri aynı şimdi ailem işi yeterince iyi değil öbürünün durumu daha iyiydi diyor. bi de bu çocuk "ben inatçıyım bir konuda inanıyorsam vazgeçmem kimse beni o emin olduğum konudan döndüremez" diyor, boşanma konusu geçti kesinlikle bizde boşanma yoktur diye birkaç defa söyledi konuşurken, evlilikten beklentisi huzur ve mutluluk bu benim için de böyle, sigara da içiyor. ama ailem hep böyle, istiyorlar ki en iyi işi olan gelsin beni bulsun, bense sevebileceğim iyi biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama çok çekingenim erkekler şimdiye kadar karşıma sadece bu şekilde çıktılar yani başka seçenek yok, ya gelenlerden biriyle kimse kusursuz değil diyip evlenicem ya da evde kalıcam 29 yaşındayım. bu son kişiden vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası. siz ne düşünürdünüz?
bu uzamayla ilgili izlediğim okuduğum konularda anne baba boyu esas alınıyor tabi dediğiniz gibi olabilmesi mümkün, yukarda bi arkadaşın da dediği gibi sevseydim kabul ederdim sanırımBoyu uzun olanlarin cocuklarida kisa olabiliyor bu cok mantiksiz sizde aileniz kadarr secicisnz bnce
Onun yerine sosyalleşmeniz için adımlar atamaz mısınız? Burda her gün görücü usulü ile evlenmiş ve sevgisiz kalmış insanların dertlerini okuyorum. Başta herkes beğenerek, onaylayarak evleniyor ama sonrası aynı şekilde ilerlemiyor. Belki sosyalleşmek için adımlar atarsanız, çekingenliğinizi üzerinizden atıp hem aşık olduğunuz hem de karakterini beğendiğiniz bir insanla evlilik gerçekleştirirsiniz. Kendinizi görücü usulüne mecbur hissetmeyin. :)beğenilen, insanlara göre iyi bir işim var bu da görücüleri cezbediyor aileler aracılığıyla görüştüğüm çok kişi oldu, şimdiye kadar hepsinde bana uymayan bir özellik gördüm, son görüştüğüm kişi kısa gibiydi bu beni çok rahatsız etti çünkü ben 1.55 im ailem kısa ben de kısayım ilerde çocuğum olursa kısa olma ihtimalini artırmak istemiyorum, iyi bir insan olduğuna inandım, ama birşey hissetmedim ailem de işini beğenmedi ve bir süre görüştükten sonra, reddetmemi istediler ben de reddettim. şimdi yeni biri var boyu iyi, kendi de ilk izlenimim iyi biri gibi tabi diğeri kadar değil sanırım, işleri aynı şimdi ailem işi yeterince iyi değil öbürünün durumu daha iyiydi diyor. bi de bu çocuk "ben inatçıyım bir konuda inanıyorsam vazgeçmem kimse beni o emin olduğum konudan döndüremez" diyor, boşanma konusu geçti kesinlikle bizde boşanma yoktur diye birkaç defa söyledi konuşurken, evlilikten beklentisi huzur ve mutluluk bu benim için de böyle, sigara da içiyor. ama ailem hep böyle, istiyorlar ki en iyi işi olan gelsin beni bulsun, bense sevebileceğim iyi biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama çok çekingenim erkekler şimdiye kadar karşıma sadece bu şekilde çıktılar yani başka seçenek yok, ya gelenlerden biriyle kimse kusursuz değil diyip evlenicem ya da evde kalıcam 29 yaşındayım. bu son kişiden vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası. siz ne düşünürdünüz?
beğenilen, insanlara göre iyi bir işim var bu da görücüleri cezbediyor aileler aracılığıyla görüştüğüm çok kişi oldu, şimdiye kadar hepsinde bana uymayan bir özellik gördüm, son görüştüğüm kişi kısa gibiydi bu beni çok rahatsız etti çünkü ben 1.55 im ailem kısa ben de kısayım ilerde çocuğum olursa kısa olma ihtimalini artırmak istemiyorum, iyi bir insan olduğuna inandım, ama birşey hissetmedim ailem de işini beğenmedi ve bir süre görüştükten sonra, reddetmemi istediler ben de reddettim. şimdi yeni biri var boyu iyi, kendi de ilk izlenimim iyi biri gibi tabi diğeri kadar değil sanırım, işleri aynı şimdi ailem işi yeterince iyi değil öbürünün durumu daha iyiydi diyor. bi de bu çocuk "ben inatçıyım bir konuda inanıyorsam vazgeçmem kimse beni o emin olduğum konudan döndüremez" diyor, boşanma konusu geçti kesinlikle bizde boşanma yoktur diye birkaç defa söyledi konuşurken, evlilikten beklentisi huzur ve mutluluk bu benim için de böyle, sigara da içiyor. ama ailem hep böyle, istiyorlar ki en iyi işi olan gelsin beni bulsun, bense sevebileceğim iyi biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama çok çekingenim erkekler şimdiye kadar karşıma sadece bu şekilde çıktılar yani başka seçenek yok, ya gelenlerden biriyle kimse kusursuz değil diyip evlenicem ya da evde kalıcam 29 yaşındayım. bu son kişiden vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası. siz ne düşünürdünüz?
öyle tehlikeli bir tipe benzetmedim zaten iyice birbirimizi tanımadan bir karar veremeyiz gibi konuştu ben de aynı fikirde olduğumu söyledimEn son ki aday bi tedirgin etti beni.ayrilmak istersen ayrilamican seni kafaya takacak pesini birakmicak gibi.ayyy Allah korusun.bence onu hic tercih etmeyin.evlenmiş olmak için de asla evlenmeyin.aşk olmadan evlilik çok zor olur...
29 yasinda iyi bir isi olan bir bayan icin fazla cekingensiniz?mesleginiz ne acaba merak ettim? Yani okudugum cumleler 18 yasinda bi ergen gibi? Ailenize nie bu kadar bagimlisiniz ?beğenilen, insanlara göre iyi bir işim var bu da görücüleri cezbediyor aileler aracılığıyla görüştüğüm çok kişi oldu, şimdiye kadar hepsinde bana uymayan bir özellik gördüm, son görüştüğüm kişi kısa gibiydi bu beni çok rahatsız etti çünkü ben 1.55 im ailem kısa ben de kısayım ilerde çocuğum olursa kısa olma ihtimalini artırmak istemiyorum, iyi bir insan olduğuna inandım, ama birşey hissetmedim ailem de işini beğenmedi ve bir süre görüştükten sonra, reddetmemi istediler ben de reddettim. şimdi yeni biri var boyu iyi, kendi de ilk izlenimim iyi biri gibi tabi diğeri kadar değil sanırım, işleri aynı şimdi ailem işi yeterince iyi değil öbürünün durumu daha iyiydi diyor. bi de bu çocuk "ben inatçıyım bir konuda inanıyorsam vazgeçmem kimse beni o emin olduğum konudan döndüremez" diyor, boşanma konusu geçti kesinlikle bizde boşanma yoktur diye birkaç defa söyledi konuşurken, evlilikten beklentisi huzur ve mutluluk bu benim için de böyle, sigara da içiyor. ama ailem hep böyle, istiyorlar ki en iyi işi olan gelsin beni bulsun, bense sevebileceğim iyi biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama çok çekingenim erkekler şimdiye kadar karşıma sadece bu şekilde çıktılar yani başka seçenek yok, ya gelenlerden biriyle kimse kusursuz değil diyip evlenicem ya da evde kalıcam 29 yaşındayım. bu son kişiden vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası. siz ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?