SİZCE NE YAPMALIYIM ?

crazynurseblog

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
14
1
16
Benim sevdiğim bir çocuk var. 4 Yıl önce sevgiliydik. Yaklaşık 1 yıl kadar sürdü ve sonunda ayrıldık. İlk günden beri hiç aklımdan çıkmadı. 4 Yıl sonra tekrar bana geldi ve ben hayır diyemedim. Yine konuşmaya başladık gerçekten içimde ona karşı bir şeylerin bitmediğini anladım. Biraz kendi kafasına göre takılmayı seven birisi. Şuan kafası aşırı karışık.
Akşam konuştuğumuzda(arkadaşça) başka kızLARla olmanın onu mutlu ettiğini söyledi. Hepsini elde etme arzusu var belli ki. Bilmiyorum. Kızlarla görüşmüyor. Sadece benimle konuşuyor eminim, bana müsait zamanlarında görüşelim diyor. Bir şeyler oldurmak istiyor ama bir yandan da her an uçup gidecekmiş gibi. Ve ben artık bir şeylerin oturmasını düzgün düzenli bir ilişkimizin olmasını istiyorum.Onu sıkmadan, bunaltmadan kendime bağlamak istiyorum.
SİZCE NE YAPMALIYIM ?

Herkesin düşüncesi farklıdır ama ben kendi adıma cevaplarsam ben olsam kafası karışık biriyle olmak istemem. Bana karşı net olmalı ne hissettiğini ne yapmak istediğini bilmeli.Zorla olacak şeyler değil ki bunlar

Bence onun sana uyguladığı taktiği sen ona uygula. Erkeklerde bu ıssız adam tavırları moda haline geldi sanırım.
Bi süre arama, ararsa da soğuk konuş. Buluşma tekliflerini geçiştir(Tavır olarak, ne kabul et ne de etme, ama sonuç olarak buluşma).

Yani bu durumda şu söz daha yerinde olacak gibi: "Birini seversen bırak gitsin, eğer dönerse senindir. Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır."

Senin bu tavrın, ona, seni kaybediyor olduğu izlenimini yaratmalı. Ve eğer seni kaybetmek istemiyorsa ona göre tavrını ve davranış şeklini değiştirmeli. Eğer tam tersi oluyorsa, yani o da aramayı kesip bu değişimi görmezden geliyorsa, ...
Karar sana kalıyor.

Öyle insanlar senin hayal kırıklıkları olarak tarihine işlenir . Bir varmış bir yokmuş olursunuz. Bence hiç uğraşma . Kendini kandırma. Sal gitsin... Onun hu bencil karakterini besleyip durursan kendininden eksiltirsin. Ruhunu emer , çeker gider...

Back
X