- 21 Şubat 2016
- 14
- 1
- 16
- Konu Sahibi crazynurseblog
Benim sevdiğim bir çocuk var. 4 Yıl önce sevgiliydik. Yaklaşık 1 yıl kadar sürdü ve sonunda ayrıldık. İlk günden beri hiç aklımdan çıkmadı. 4 Yıl sonra tekrar bana geldi ve ben hayır diyemedim. Yine konuşmaya başladık gerçekten içimde ona karşı bir şeylerin bitmediğini anladım. Biraz kendi kafasına göre takılmayı seven birisi. Şuan kafası aşırı karışık.
Akşam konuştuğumuzda(arkadaşça) başka kızLARla olmanın onu mutlu ettiğini söyledi. Hepsini elde etme arzusu var belli ki. Bilmiyorum. Kızlarla görüşmüyor. Sadece benimle konuşuyor eminim, bana müsait zamanlarında görüşelim diyor. Bir şeyler oldurmak istiyor ama bir yandan da her an uçup gidecekmiş gibi. Ve ben artık bir şeylerin oturmasını düzgün düzenli bir ilişkimizin olmasını istiyorum.Onu sıkmadan, bunaltmadan kendime bağlamak istiyorum.
SİZCE NE YAPMALIYIM ?
Akşam konuştuğumuzda(arkadaşça) başka kızLARla olmanın onu mutlu ettiğini söyledi. Hepsini elde etme arzusu var belli ki. Bilmiyorum. Kızlarla görüşmüyor. Sadece benimle konuşuyor eminim, bana müsait zamanlarında görüşelim diyor. Bir şeyler oldurmak istiyor ama bir yandan da her an uçup gidecekmiş gibi. Ve ben artık bir şeylerin oturmasını düzgün düzenli bir ilişkimizin olmasını istiyorum.Onu sıkmadan, bunaltmadan kendime bağlamak istiyorum.
SİZCE NE YAPMALIYIM ?