• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Merhaba herkese.Ben 5 buçuk aylık evliyim.Beni az çok hatırlayan vardır eski konularımdan.Ben kv ile altlı ustlu oturuyorum.Bugunki olaya gelecek olursam eşimle dışarı çıkacaktık kv ile kp hemen bize geldi yok buzdolabının altına halı sıkıştıracakmis yok soba yerlerini kapatacakmis neyse girdiler kv yine yatak odama kadar girdi.Herseyime yine karıştı bi de diyo ki karışıyorum ama valla sınir oldum zaten ben onları yüzünden 40 dk bekledik.Yerinde olan keyfimi mahvettiler.Neyse yola çıktik sinirliydim iyice kapıda fısır fısır konuşuyorlar benim konu belli beni görünce bi değişik oldular çünkü.Esime giderken dedim ki annen herşeye karışıyor özel hayat nedir bilmiyor eşim de karşılık ver filan dedi.Ben zaten gittiğim alışverişten gezdigim yerden bisey anlamadim ağlamamak için zor tuttum kendimi.Esim orda baya ilgili davrandi bana.Ama şimdi evdeyiz geleli 3 saat kadar oldu eşim sadece bilgisayar oynuyor o kadar.Bana hiç bi ilgisi yok.Tv zaten yok evimizde.Tek eglencem telefonda gezinmek.Esim bugün beni savundu ama çoğu zaman mecburuz diyip duruyor.Pardon da niye yani.Ben esimi seviyorum diğer konularda da yazdım zaten.Ama hem bu takıntılı ailesini cekmek ustune bi de ilgisiz kocayla uğraşmak beni çok mutsuz ediyor.Yarin üniversitedeki derslerim başlıyor belki bu kadar takilmam herşeye.Bana belki kv sorunlarimi büyüttüğümu söyleyebilirsiniz ama kv eve gelenime bile karışıyor haber et diyor bize gelseydi diyo.Surekli çağırıyorlar mesela ben evdeysem kahvaltiya filan sonra da adam oğlunun kacta yattığına kadar karışıyor.Acikcasi ben bunu anlamıyorum eşim benim ailemi istemiyor evde o yokken gelsinler istiyor ben de dedim ki madem senin ailen de ben yokken gelsin.Biz mecburuz diyo.Bu ilgisizlikten ben çok sıkıldım.Hep fedakârlık yapan ben oluyorum.Esim ilgili olsa tamam çekilir de esimden de ilgi yok.Siz olsanız dayanabilir miydiniz?Biraz karışık yazmışim galiba ama kafam çok dağınık kusura bakmayın

Bilgisayara sınır koy. Ne o öyle ergenler gibi saatlerce oyun mu oynuyor...

Bu arada yaşlar kaç?

Onlara ait evde oturuyosanız karışmaya devam ederler.
Uzak bi yere taşınmadıkça yaşarsınız bunları boşa kocanızı sıkıştırmayın.

Merhaba herkese.Ben 5 buçuk aylık evliyim.Beni az çok hatırlayan vardır eski konularımdan.Ben kv ile altlı ustlu oturuyorum.Bugunki olaya gelecek olursam eşimle dışarı çıkacaktık kv ile kp hemen bize geldi yok buzdolabının altına halı sıkıştıracakmis yok soba yerlerini kapatacakmis neyse girdiler kv yine yatak odama kadar girdi.Herseyime yine karıştı bi de diyo ki karışıyorum ama valla sınir oldum zaten ben onları yüzünden 40 dk bekledik.Yerinde olan keyfimi mahvettiler.Neyse yola çıktik sinirliydim iyice kapıda fısır fısır konuşuyorlar benim konu belli beni görünce bi değişik oldular çünkü.Esime giderken dedim ki annen herşeye karışıyor özel hayat nedir bilmiyor eşim de karşılık ver filan dedi.Ben zaten gittiğim alışverişten gezdigim yerden bisey anlamadim ağlamamak için zor tuttum kendimi.Esim orda baya ilgili davrandi bana.Ama şimdi evdeyiz geleli 3 saat kadar oldu eşim sadece bilgisayar oynuyor o kadar.Bana hiç bi ilgisi yok.Tv zaten yok evimizde.Tek eglencem telefonda gezinmek.Esim bugün beni savundu ama çoğu zaman mecburuz diyip duruyor.Pardon da niye yani.Ben esimi seviyorum diğer konularda da yazdım zaten.Ama hem bu takıntılı ailesini cekmek ustune bi de ilgisiz kocayla uğraşmak beni çok mutsuz ediyor.Yarin üniversitedeki derslerim başlıyor belki bu kadar takilmam herşeye.Bana belki kv sorunlarimi büyüttüğümu söyleyebilirsiniz ama kv eve gelenime bile karışıyor haber et diyor bize gelseydi diyo.Surekli çağırıyorlar mesela ben evdeysem kahvaltiya filan sonra da adam oğlunun kacta yattığına kadar karışıyor.Acikcasi ben bunu anlamıyorum eşim benim ailemi istemiyor evde o yokken gelsinler istiyor ben de dedim ki madem senin ailen de ben yokken gelsin.Biz mecburuz diyo.Bu ilgisizlikten ben çok sıkıldım.Hep fedakârlık yapan ben oluyorum.Esim ilgili olsa tamam çekilir de esimden de ilgi yok.Siz olsanız dayanabilir miydiniz?Biraz karışık yazmışim galiba ama kafam çok dağınık kusura bakmayın

neden mecbursunuz maddiyat yüzünden mi, eşin bencillik etmiş, madem sen onun ailesine katlanıyorsun, o da seninkine katlanacak, gerçi katlanılacak bi ailemi bilmiyorum ama istemediğine göre en azından ona göre öyle demekki
neden tv yok alın bence, bi de emin ol herkes akşamları dipdibe vakit geçirmiyo ya, ben öyle olsa sıkılırım valla bolca özel alan ve vakit isterim öylesi daha güzel

Evt tabiki belli bi sure ideal yalnız vakit geçirmek için ama ben zaten tüm yaz yalnızdim başımda kv ve kp vardı simdi de aynı sayılır akşama kadar yine yalnızım bi de ailesi surekli laf ediyor zaten adam da akşam geliyo anca oyun gerçekten bu da iyi değil ustunde oturacak koltugumuz yok adam bilgisayar oyunu alıyor beni hiç dinlemeden.Yalnizlik da boguyo bi sure sonra ağlıyorum yalnızım guluyorum yine yalnizim.İnanin duvarları ezberledim artik.Evet maddiyat yüzünden diyo.Onun ailesi kaç aydır tepemizde onun ailesi beni insan yerine bile koymaz benim ailem onu dinler onun da halini hatrını sorar ama eşim bayramda bile gitmedi ailemi bi kere aramisligi da yoktur zaten

Bilgisayara sınır koy. Ne o öyle ergenler gibi saatlerce oyun mu oynuyor...

Bu arada yaşlar kaç?
Ben 21 o 24.Bari para yatirmasa ustunde oturacak koltugumuz yok adam bilgisayar oyunu aliyor.Ben akşama kadar evdeyim duvarları ezberledim artik

Evt tabiki belli bi sure ideal yalnız vakit geçirmek için ama ben zaten tüm yaz yalnızdim başımda kv ve kp vardı simdi de aynı sayılır akşama kadar yine yalnızım bi de ailesi surekli laf ediyor zaten adam da akşam geliyo anca oyun gerçekten bu da iyi değil ustunde oturacak koltugumuz yok adam bilgisayar oyunu alıyor beni hiç dinlemeden.Yalnizlik da boguyo bi sure sonra ağlıyorum yalnızım guluyorum yine yalnizim

valla o zaman çağır anneni kardeşini otur o oyununa devam etsin, birazda o senin için keyfinden feragat etsin
mesela anlattığın olayda sonra bakın geç kalcaz deyip kapıyı çekebilirdi, bunda mecburluk bişey yok, madem sizin eviniz istedikleri vakit zart diye giremezler

Hepsi bir tarafada eşinin
"ben evde yokken senin ailen gelsin" demesi beni çok sinir etti.
Kendi aileside mecburiyettenmiş bu ne saçmalık yaa.

iyi de neden evlendiniz

kış geliyor baca deliğinin nesini kapatacakmış

evinize bir şey yapılacaksa eşin yapsın yaptık desin

altlı üstlü oturunca bunlar olur

üstünde oturacak koltuk yoksa misafir bize gelseydi burada otursaydınız demesi bana normal geldi mesela

bir şekilde orasının senin evin olduğunu anlamaları lazım
Ailenin gelmesini istemiyor eşİn ve sen boyun mu eğiyorsun çok büyük hata :kahve:
Ailem eşime karşı tepkili gelmezler zaten ben cagirsam dahi eşimin ailesiyle de karşılaşmak istemiyolar.

Benim esim ailemden rahatsi olacak. Ben yokken gelecek ve ben hala eşimi seviyorum diyecegim?
Saka gibi. Ailemi sevmeyen hic kimseyi sevmem kocam bile olsa.
O ofke icimden asla gitmez. Ne kocmai severim ne ailesine gram saygi duyarim.esim annemi cok aramaz diye bende annesini aramam. Nedne aramiyorsun kadın senden telefon bekliyor diyro. Valla seninki anne ise benimkide anne. Sen arayip sormadigin icin bende arayip sormuyorum. Bukadar basit.

iyi de neden evlendiniz

kış geliyor baca deliğinin nesini kapatacakmış

evinize bir şey yapılacaksa eşin yapsın yaptık desin

altlı üstlü oturunca bunlar olur

üstünde oturacak koltuk yoksa misafir bize gelseydi burada otursaydınız demesi bana normal geldi mesela
İyi de oraya gelseler kv yanımızda oturacak misafirlere de ayıp sonuçta.Esimin yapmayacağı belli zaten bilgisayar başından ayrilmaz.Ben eşimin bu kadar bilgisayar bağımlısı oldugunu bilmiyodum ki kv de de bana çok iyi davranıyordu

Onların evinde oturunca karışıyorlar. Kendimde biliyorum. Altlı üstlüyüz biz de. Ev kayınpederin. Kira verecek durumumuz da yok. Eve aldığım kaşığa bile karışıyorlar

Onların evinde oturunca karışıyorlar. Kendimde biliyorum. Altlı üstlüyüz biz de. Ev kayınpederin. Kira verecek durumumuz da yok. Eve aldığım kaşığa bile karışıyorlar
Hah işte benim halimi anlayacak biri.Arada size de ev bizim diye laf sokuyolar mi

Benim esim ailemden rahatsi olacak. Ben yokken gelecek ve ben hala eşimi seviyorum diyecegim?
Saka gibi. Ailemi sevmeyen hic kimseyi sevmem kocam bile olsa.
O ofke icimden asla gitmez. Ne kocmai severim ne ailesine gram saygi duyarim.esim annemi cok aramaz diye bende annesini aramam. Nedne aramiyorsun kadın senden telefon bekliyor diyro. Valla seninki anne ise benimkide anne. Sen arayip sormadigin icin bende arayip sormuyorum. Bukadar basit.
benim ailem zaten eşimin ailesine tepkili karşılaşmak istemiyolar evet eşimi seviyorum çünkü ailemle çok büyük kavgalar edip babamin bana şiddet uyguladığı günlerde benim yanımda yalnız eşim vardı ben babam annem gelsin istiyorum çünkü sahipsiz sanmasinlar diye.Ama ailemle de aram çok iyi değil yani

Hah işte benim halimi anlayacak biri.Arada size de ev bizim diye laf sokuyolar mi
O da bişey mi. Annesi çok sıktığı bi zamanda eşim babasına annem böyle böyle yapmasın demiş. Adam da beğenmiyosan çıkar gidersiniz dedi. Çünkü gidemeyeceğimizi o da biliyor.

Onlara ait evde oturuyosanız karışmaya devam ederler.
Uzak bi yere taşınmadıkça yaşarsınız bunları boşa kocanızı sıkıştırmayın.
Kimi sıkıştırayim peki parayı oyuna yatırıp boşa harcayacagina para biriktirip taşınalim istiyorum bunda da haksız değilim bence madem parasal durumu yoktu madem benimle ilgilenmeyecekti evlenmeseydi

Back
X