Merhaba herkese.Ben 5 buçuk aylık evliyim.Beni az çok hatırlayan vardır eski konularımdan.Ben kv ile altlı ustlu oturuyorum.Bugunki olaya gelecek olursam eşimle dışarı çıkacaktık kv ile kp hemen bize geldi yok buzdolabının altına halı sıkıştıracakmis yok soba yerlerini kapatacakmis neyse girdiler kv yine yatak odama kadar girdi.Herseyime yine karıştı bi de diyo ki karışıyorum ama valla sınir oldum zaten ben onları yüzünden 40 dk bekledik.Yerinde olan keyfimi mahvettiler.Neyse yola çıktik sinirliydim iyice kapıda fısır fısır konuşuyorlar benim konu belli beni görünce bi değişik oldular çünkü.Esime giderken dedim ki annen herşeye karışıyor özel hayat nedir bilmiyor eşim de karşılık ver filan dedi.Ben zaten gittiğim alışverişten gezdigim yerden bisey anlamadim ağlamamak için zor tuttum kendimi.Esim orda baya ilgili davrandi bana.Ama şimdi evdeyiz geleli 3 saat kadar oldu eşim sadece bilgisayar oynuyor o kadar.Bana hiç bi ilgisi yok.Tv zaten yok evimizde.Tek eglencem telefonda gezinmek.Esim bugün beni savundu ama çoğu zaman mecburuz diyip duruyor.Pardon da niye yani.Ben esimi seviyorum diğer konularda da yazdım zaten.Ama hem bu takıntılı ailesini cekmek ustune bi de ilgisiz kocayla uğraşmak beni çok mutsuz ediyor.Yarin üniversitedeki derslerim başlıyor belki bu kadar takilmam herşeye.Bana belki kv sorunlarimi büyüttüğümu söyleyebilirsiniz ama kv eve gelenime bile karışıyor haber et diyor bize gelseydi diyo.Surekli çağırıyorlar mesela ben evdeysem kahvaltiya filan sonra da adam oğlunun kacta yattığına kadar karışıyor.Acikcasi ben bunu anlamıyorum eşim benim ailemi istemiyor evde o yokken gelsinler istiyor ben de dedim ki madem senin ailen de ben yokken gelsin.Biz mecburuz diyo.Bu ilgisizlikten ben çok sıkıldım.Hep fedakârlık yapan ben oluyorum.Esim ilgili olsa tamam çekilir de esimden de ilgi yok.Siz olsanız dayanabilir miydiniz?Biraz karışık yazmışim galiba ama kafam çok dağınık kusura bakmayın