Bir iş yapıyorsunuz düşünün karşılığında taktir edilmek mi hakaretmi herkes öyle atıp tutuyorsa insan bazen hak ettiği i alamayınca yıkılıyor tukeniyor
Ben çok anlamadım mesajınizi. Zaten ben bu adamın değişmeye niyeti yok,ömür onla geçmez demiştim.
Esiniz evini ev gibi benimsememiş ki. Sanırım bir çeşit masraf kapısısınız ona ki gelirken ekmek almaya bile üşeniyor.
Bu adamın değişmesini beklemek mantıklı mı?
Bizim sülalede devam etmeyen evliliği sürdürmek falan yok. En okumuşundan en okumamisina,maddi gücü az olandan çok olana eşi işe yaramaz olan herkes bosaniyor :) çoğu da ikinciye evleniyor ^^
O yüzden oyum kendinizi tam olarak hazır hissedince bosanmanizdan yana. Ama bu yüzden ekonomik olarak elinizin güçlenmesi lazım. Yani çocuğa bakacak (mümkünse sizin taraftan) birini bulup bir işe girebilirsiniz. Ki bir süre sonra işinize güvenip evi terkedebilirsiniz.
Ayrıca aşksız sevgisiz evlilik yürümez.
Bu anlattığin masallarda diyen arkadaşların bence içi geçmiş :) benim ananemle dedem bile seksen yaşında, sen benim gözümün nurusun der,beraber fasulye toplar,beraber ayiklarlardi. Rahmetli Dedem vefat etmeden birkaç ay önce,hastalığı ilerleyince ananemi mutlu etmek için bilezik almış.
Bir böyle adamla ömür sürdürmek var bir de yaslanıp hastalandiginda 'sen var ya ölünce yersin malimi mulkumu' lafı edecek adamla ömür sürdürmek var...