- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
derken? Yani demek istedigim bu yaptigi taciz gibi bir sey sayilirmiEee sonra ...
Edersem takarlarmı ki?BilemedimDensiz neden şikayet etmedinizzz
Merhabalar size bir sey danismak istiyorum bugun okulda yasadigim bir olay cok kafama takildi sormak istedim bugun sabah okula gittim ders bosmus benim de lavabo ihtiyacim geldi ve arkadasim ile lavaboya gittim o aa sinif baskani geldi kendisi erkek tuvaletin kapisini acti ve cikin dedi bize ben o ara lavaboda isimi goruyorum arkadasim bunu gondermeye calisiyor utanmasa iceri giricek bir de biz kapaliyiz kiz tam kafasini aciyoduki acmadi biz daha fazla beklemesin diye ciktik hemen bu arada tuvalet kapisinin dibindeydi oyle uzaginda felan degil
Saçma birşey olmuş , niye tuvaletten çıkasınızki , Başkan s...tığmadamı karışacak ...derken? Yani demek istedigim bu yaptigi taciz gibi bir sey sayilirmi
Kızlar tuvaletinde ne işi var ne sebeple çıkarmaya çalışıyor hadsizEdersem takarlarmı ki?Bilemedim
iste bende boyle dedim ona banane dedi lavabonun icine daha cok girmeye calisti sapikmidir nedirSaçma birşey olmuş , niye tuvaletten çıkasınızki , Başkan s...tığmadamı karışacak ...
işte sapikmidir nedir ben de ne isin var ciksana dedim banane dediKızlar tuvaletinde ne işi var ne sebeple çıkarmaya çalışıyor hadsiz
Nasıl yetişiyor bu gençler anlamıyorum
Aaa resmen sapık , bassaydın çığlığı...iste bende boyle dedim ona banane dedi lavabonun icine daha cok girmeye calisti sapikmidir nedir
sinifa girince hakaret etti buna silgi atip bastim cigligi sapik bencede ondan uzak durucam bundan sonra zaten bir kac gundurde kanka diyerek yanima gelip dibime giriyoduAaa resmen sapık , bassaydın çığlığı...
(Ergen) yasaklı kelimeTaciz sayılır mı bilmem.
Ama ergenlik olduğu kesin.
taciz etti dememisim iyi okuyun tacize girer mi diye sormusum?Ne tacizi kardeşim!
İnsanları bu kadar kolay töhmet altında bırakmayın. Üstelik bu derece hayati bir konuda.
Kabalık barzoluk densizlik ne dersen de ama her halta oouuvvv tacizzz demeyin.
yasakli degil boyle ciddi konuya bile hemen ergen diyenler var o yuzden demistim(Ergen) yasaklı kelime
bence de hadsiz ama ben hala onun sapik oldugunu dusunuyorumAaa hadsize bak
Bu durumu başka nasıl anlatırım bilemedim(Ergen) yasaklı kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?