sizce ne yapmaya calisti? (ergen yazacaklar gelmesin)

Yapılan hadsizlik düşüncesizlik.
Ancak olayı şöyle görüyorum:
Ders başladı ya da ders boş. Herkes sınıflarında ancak siz ve arkadaşınız tuvalettesiniz. Öğretmen ya da müdür yardımcısı sınıf başkanına bul şu kızları dedi ve siz tuvalette çıktınız. Kapıya gelip ne işiniz var burada çıkın hadi sınıfa dedi.
Olay tenefüste yaşanmış olamaz.
Eğer olay bu şekildeyse çok haksız göremedim şu başkanı. Hangi zaman diliminde geçti bu olay anlatır mısınız?

hayir biz en ust kattayiz mudur yardimcimiz 2. katta o gelmedi bile kendi geldi derste yasandi

hayir biz en ust kattayiz mudur yardimcimiz 2. katta o gelmedi bile kendi geldi derste yasandi
Derste yaşandıysa yapması çok normal.
Lisede bende başkandım.
Aniden bir öğretmen gelse,eksik olduğunuz anlaşılsa hoca başkanı azarlar.
Bende gidip arkadaşlarımı tuvaletten kantinden topluyordum.
Kimse sizin başınızı beklemek,sizi bulmak zorunda değil.
Ama siz ders saatinde sınıfta olmak zorundasınız.

Öğretmenim böyle olaylar olabiliyor.. senin yapacağın tek şey wardı o sırada kat nöbetçi öğretmenine olayı anlatmalıydın... 1-2 gün gözlemle bu şekilde davranıslarını farkedersen rehber öğretmeninle konuş.

o arada hic ogretmen yoktu

ama kizlar tuvaletinin dibine kadar girmek zorunda degil kiz arkadaslardan birini gonderebilirdi

Arkadaş öyle bir yazmış ki sınıf başkanı tuvalet basmış gibi. Tenefüste olsa kız kaynar tuvalet. Belli ki kimse yok. Sadece ikisi var. Ders başlamış konu sahibi ve arkadaşı piyasada yok öğretmen de bul şu kızları diye sınıf başkanını göndermiş. Başkan tuvalet önünde seslenseydi daha doğru olurdu. Tuvaletin içine girdiyse şikayet etseniz daha iyiydi. Sizi hadi çıkın sınıfa diye uyarması da çok doğal. Abartılacak birşey yok. Kendi yaptıklarımızı düşünmeden başkalarına yüklenmek yanlış olur.

ama kizlar tuvaletinin dibine kadar girmek zorunda degil kiz arkadaslardan birini gonderebilirdi
Benim bildiğim başkan öğrenciye bakmaya gider
Belki sizi aradı sonra tuvalette buldu
Bu da olabilir
Ama insanları yaftalamak çok ayıp,bu bir raciz değil
Ben başkanı haklı buldum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım
Müdür yardımcıları bize bağırıp kızıyordu diğerlerine değil
Adı üstünde başkan,sınıftan başkan sorumlu.

okudugunuzu dusunmuyorum ders bostu demiskm ogretmen nasil olabilir? Acaba

hayir hic aramadi o bizim cikip lavaboya gittigimizi gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…